تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 940 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره. تا خالی نباشه، اگرم خودتو بکشی نمی دن!

وقتی که می خوای بری به یه تیم، دیگه نمیگه چه شماره هایی خالی داره! فقط می تونه شماره موردنظرتو انتخاب

کنی! نکنه تو هی شماره های رو میزده، میومده ببینی داره یانه؟! درسته؟!

من تا حالا چندبار هی b a l رو از صفر شروع کردم. فقطم همون بار اول به تیم ملی دعوت شدم و بهترین بازیکن

آمریکای جنوبی شناخته شدم با معدل 8! اما الان که بازی رو جدیداً شروع کردم، همه جوایزی که قبلاً گرفته بودم،

هستش و اصلاً هم توی این فصل به تیم ملی دعوت نشدم. امیدوارم برای جام جهانی دعوت بشم!

تو هم اینجوری بودی؟!
    من کلا مود توی مود بال به ته دیگ رسیدم اگه آپشن فایل رو بدم بهت توی All Titles میبینی کلیه افتخارات مربوط به تمام قاره ها و تمامی تورنومنتها از جمله آمریکا افریقا آسیا اروپا کلهم بدست آوردم همیشه هم بهترین میشم کلا خیلی ارمانی شده این BAL واسه من کار نمونده ندارم توی این مود

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

آقا چند تا سوال از اساتیط :
    این پچ هایی که برای کامپیوتر استفاده میکنیم چطوری میتونیم برای Xbox 360 استفاده کنم ؟ آقا لطفا کمک ...
    توروخدا نجات بدین ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

یکی لطف کنه همین جا واسه من کاملترین کیت سرور یا کاملترینpes2009_edit01 رو واسه دانلود بزاره
    برو به این سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت popolice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا من این کیت لیگ ایران رو دان کردم لباساشون رو چه جوری باید وارد بازی کنم همه به صورت عکس با فرمت png هستن

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کسی استادیوم stamford Bridge برای pes 2009 با حجم فشرده تر نداره؟ آخه من هرچی سرچ کردم 99 مگ بود؟

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

21
    stadium previews

(yellow marked yet not available)

instructions:
    Insert images (. Png format) with the help of the ggs in the unnamed_101 (pictures are in the editor mode) and unnamed_433 (pictures are in the stadiums of your choice), which are both located in the cv05.img.

beside previous v1.0 version we have new previous for:

mne stadion pod goricom, buducnost
    rus dinamo stadion, moskva
    rus dynamo stadion, vladivostok
    rus kuban stadion, krasnodar
    rus metallurg stadium, samara
    rus olimp-2, rostov-on-don
    rus rodina stadion, khimki
    rus saturn stadium, ramenskoe
    rus tsentralnyi stadion, kazan
    rus zvezda stadium, perm
    sco hampden paark, glasgow
    sle brookfields national stadium, freetown [pes] > realer name des mohammed luis stadiums
    slo stadion pod dubrom, zilina

for:
    Rus edyarda streltsova stadium, ?
    Rus spartak stadion, nalchik
    ... I cannot find any previews, yet.

دانلود:

کد:
    .................................................. ......
    میشه یه لینک دیگه بزاری اخه من گزینه دانلود پیدا نکردم؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

2

میشه یه لینک دیگه بزاری اخه من گزینه دانلود پیدا نکردم؟

تنها فقط همینه و لینک دیگه ای نداره .............

uploading.com به ایران خدمات نمی ده ...........................از ip و port استفاده کن تا گزینه دانلودش بیاد ..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من این کیت لیگ ایران رو دان کردم لباساشون رو چه جوری باید وارد بازی کنم همه به صورت عکس با فرمت png هستن
    با کیت سرور این کار رو میکنی عزیز

کرسپو خان یه تیم هم علاوه بر اون چهار تا تیم هست که تو ترکیبش WB داره اگه گفتی؟

همون ترکیب دیفالت مستر لیگ Ordaz اینارو می گم
    Last edited by Spaniuly; 23-01-2009 at 17:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

دوستان برای اینکه خیال همتون از این فایل راهت بشه که ویروش نداره بصورت exe. تو این سایت آپلود گذاشتمش چون وقتی

که فایلها exe. میشن خود سایت هم ویروس کشیش میکنه ببینه که فایل سالمه یا نه

کد:
    برید آنتی ویروستون رو عوض کنید

آقا مرسی من این فایل رو ندیده بودم فقط هم کافیه یه بار برنامه رو اجرا کنی و تنظمات رو ذخیره کنی دیگه احتیاج هم نیست که دوباره بازش کنی مگه اینکه بخوای دوباره بازیکن طراحی کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کلاً توی B.A.L لذتی رو از بازی فوتبال کامپیوتری تجربه میکنی که سابقه نداشته، من الان تو 24 سالگی دارم تو منچستر یونایتد بازی میکنم، بعد از تیم دسته 3 فرانسوی، بعد یه تیم دسته 3 دیگه فرانسه بعد اوسر بعد المپیک ---- دو یا 1.5 فصل برای آث میلان بعد 1.5فصل با چلسی الانمنیم فصل دوم با منچستر و الان دارم دومین فصلو با منچستر آغاز میکنم. کلاً خیلی لذت بخشه.
    اما به نظرم استفاده از کرک برای افزایش قدرت و کارایی اصلاً جالب نیست. خیلی ساده میشه عیباتو بفهمی و از طریق قسمت تمرین افزایشش بدی. کلاً من هرچی عنوان بوده گرفتم و عنوانهای ملی مونده و چون ملیتو ایرانی زدم باید بازیو از اول شروع کنم! چون ایران تیمی نیست که بتونه حس بازی تو یه تیم ملی رو ارضا. کنه
    اما چند توصیه برای اینکه همیشه بهترین بازیکن زمین باشید توی B.A.L همیشه سعی کنید پاسهاتون درست باشه، پاس گل امتیازش از گل زنی بیشتره، و اگه دو پاس گل یا یک گل و یک پاس گل بدین امتیاز 8 آخر بازی بدون شک مال شماست، در غیر این صورت سعی کنید بهترین بازیکن زمین بشید، که هر فصل این مقدار افزایش پیدا کنه، که این عدد بهترین بازیکن زمین رو من در نیم فصل ها به 18 و در یک فصل کامل به 29 رسوندم. که این 3 سال آخر بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و عناوین بهترین پاسور و بهترین گل زنو ، موثر ترین بازیکن و ... رو همه رو گرفتم چیز دیگه ای نمونده ...، یه چیز دیگه stamina رو به 91 یا 92 برسونید تا بیشتر از دقیقه ی 80 و چه بسا تا پایان بازی میتونید تو زمین بمونید. و تنها هدفتون بهترین بازیکن زمین بودن باشه تا به کل مقامهای بازی برسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •