تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 584 از 923 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    من همیشه فکر میکردم بهترین روش برای حفظ کردن یک لغت و فهمیدنش ترجمه انگلیسی به انگلیسی و ... هست .
    سر کلاسهای زبان هم همیشه فقط انگلیسی حرف میزدن .
    این ترم یک معلم جدید اومده توی آموزشگاهی که من زبان میخونم که تقریبا نیتیوه (حدود 40 سال امریکا زندگی کرده) میگه به نظر من خیلی جاها باید فارسی حرف زد و فکر کرد . میگه این روش انگلیسی به انگلیسی رو آموزشگاهها به وجود آوردن تا یادگیری شما بیشتر طول بکشه و مجبور بشین پول بیشتری بدین ! میگه شما وقتی مثلا 30 سالتونه یک اطلاعات 30 ساله دارین و فقط کافیه اینا رو ترجمه کنید تا اینکه از اول همه چی رو شروع کنید و ... !
    میخام بدونم نظر شما چیه ؟

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

دلو زدم به دریا و دانلودش کردم
    خیلی خوبه .... البته هنوز کامل تو بحرش نرفتم ولی خوبه...
    آره اگه امکانش رو داری برام پ خ کن...(اگه پیغام شما اجازه ندارید وارد این بخش بشید برات نمیاد)آخه من فعلا نمیتونم پ خ استفاده کنم
    سلام...برای من فعلا همه چی غیر فعاله!!!!ولی پ خ هایی که دیگران برام میدن رو میتونم بخونم...
    اگه میتونی بفرستشون...ممنونم

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

سلام
    من همیشه فکر میکردم بهترین روش برای حفظ کردن یک لغت و فهمیدنش ترجمه انگلیسی به انگلیسی و ... هست .
    این ترم یک معلم جدید اومده توی آموزشگاهی که من زبان میخونم که تقریبا نیتیوه (حدود 40 سال امریکا زندگی کرده) میگه به نظر من خیلی جاها باید فارسی حرف زد و فکر کرد . میگه این روش انگلیسی به انگلیسی رو آموزشگاهها به وجود آوردن تا یادگیری شما بیشتر طول بکشه و مجبور بشین پول بیشتری بدین ! میگه شما وقتی مثلا 30 سالتونه یک اطلاعات 30 ساله دارین و فقط کافیه اینا رو ترجمه کنید تا اینکه از اول همه چی رو شروع کنید و ... !
    سلام...من صد در صد با معلمتون موافقم!!!مثلا همین امروز استاد موسسمون میخواست یه مبحث گرامری رو راجع به حرف اضافه درس بده....هم پدر خودش درومد هم ما که انقدر این گرامر سخت بود !!!چون مجبور بود انگلیش توضیح بده!!!البته آخرش به ضرب و زور 4تا کلمه فارسی تونست توضیحش بده...آخرشم ما فهمیدیم این قاعده تازه وارد زبان انگلیسی شده!!!!به نظر من باید فارسی توضیح بدن...لااقل گرامر رو باید فارس درس بدن...

4. این کاربر از vampire girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

vampire girl.۱جونی!واست پ خ فرستادم اومد؟اگه نه بیاتوپروفایلم(اگه خواستی )آدرس ایمیلتوبذار واست بفرستمشون!
    ۲.من شنیدم یه راه خوب واسه یادگیری لغت یادگرفتن اونا توی متنه یعنی درحین خوندن وترجمه یه متن یادبگیری.حالابقیه هم نظر بدن!

6. 3 کاربر از s@har بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

vampire girl.۱جونی!واست پ خ فرستادم اومد؟اگه نه بیاتوپروفایلم(اگه خواستی )آدرس ایمیلتوبذار واست بفرستمشون!
    ۲.من شنیدم یه راه خوب واسه یادگیری لغت یادگرفتن اونا توی متنه یعنی درحین خوندن وترجمه یه متن یادبگیری.حالابقیه هم نظر بدن!
    مرسی سحر جان...ببین من فعلا به هیچی دسترسی ندارم!!!!!!
    ولی آدرس ایمیلم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بفرستشون به ایمیلم...خیلی ممنونم ازت

8. این کاربر از vampire girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    کلمه رو بخوایم از یک منبع خاص مثلا فقط کتابی که تو کلاس میخونیم حفظ کنیم خیلی سخت تر و بدتر از حالتی هست که مثلا تو فیلم یک کلمه ای رو ببینیم یا اینکه مثلا تو یک متن تو اینترنت!!
    البته من خودم اولی که زبان رو شروع کردم فقط معنی فارسی رو حفظ میکردم ولی الان با دیکشنری لانگمنی که دارم سعی میکنم از روی همون معنی رو بفهمم و اینکه خیلی بیشتر به مثال هایی که براش زده توجه میکنم.اگه جایگاه کلمه رو درست ندونیم بالطبع در Speaking and writing به هیچ دردی این معنی نمیخوره.حتی تو ترجمه متن هم میبینی اگه جایگاهش رو ندونی نمیتونی ترجمه کنی!!
    در کل نظر من اینه که یادگیری کلمه هیج روش خاصی مثل فلش کارت یا ... نداره.باید به مرور و از منابع مختلف یاد بگیرین. (وگرنه یادتون میره و خسته میشین از حفظ کردن - دقیقا مثل گرامر که اکثرا خوششون نمیاد)
    من که کلا با ایشون موافق نیستم.اگه نه بخوایم تو کلاس انگلیسی صحبت کنیم نه جای دیگه.پس کجا میمونه؟ چطوری راه بیفتیم؟ مبهمه یکم.
    Last edited by ArashMiniStar; 08-12-2011 at 18:21.

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آیا مطمئنا جمله رو یه انگلیسی زبان گفته ؟ بعید میدونم احتمالا مال یه غیر انگلیسی زبان باید باشه
    این مال یکی از تمرین‌های کتاب English Grammar in Use ئه.جواب یکی از تمرین‌هاش. آدرس دقیق: یونیت 114،سومین تمرین شماره‌ی 5.

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

چرا موقع تبدیل فیلم سیستمم ارور رم میده؟؟؟ فقط برای تبدیل فیلم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من دنبال نمایش های صوتی بودم (منظورم مثل همین سریال های رادیویی که خودمون هم داریم) چیز خاصی پیدا نکردم. من کتاب صوتی هم گوش می دم ولی چون حالت تعریفی داره و مکالمه ای نیست برام جذابیت نداره ولی مثلا توی English in 20 Minutes a Day یه داستان ( Seaside Mystery ) هست که هر چند درسش داستان را ادامه می ده. اگر از این فایل های صوتی سراغ دارین ممنون می شم معرفی کنید.
    Last edited by amin_g_p; 09-12-2011 at 01:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

الان با دیکشنری لانگمنی که دارم سعی میکنم از روی همون معنی رو بفهمم و اینکه خیلی بیشتر به مثال هایی که براش زده توجه میکنم.اگه جایگاه کلمه رو درست ندونیم بالطبع در Speaking and writing به هیچ دردی این معنی نمیخوره.حتی تو ترجمه متن هم میبینی اگه جایگاهش رو ندونی نمیتونی ترجمه کنی!!
    در کل نظر من اینه که یادگیری کلمه هیج روش خاصی مثل فلش کارت یا ... نداره.باید به مرور و از منابع مختلف یاد بگیرین. (وگرنه یادتون میره و خسته میشین از حفظ کردن - دقیقا مثل گرامر که اکثرا خوششون نمیاد)
    من که کلا با ایشون موافق نیستم.اگه نه بخوایم تو کلاس انگلیسی صحبت کنیم نه جای دیگه.پس کجا میمونه؟ چطوری راه بیفتیم؟ مبهمه یکم.

دقیقا ... برای آموزش معانی و مکالمه درسته ..
    ولی برای گرامر زبون اصلی زیاده رویه بنظرم
    کاملا موافقم ... من همیشه فبل از ترجمه تو مثالهای دیکشنری چک میکنم که آیا مورد خاصی که در جریان نباشم بکار رفته یا نه ؟
    Last edited by AmirMomtaz; 09-12-2011 at 16:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •