کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای هزارمین بار(شوخیدم)پینگ یعنی زمانی که طول میکشه درخاست شما به سرور مورد نظر برسه و جواب از سرور به شما برسه.
به نظر من بهتره مودمو خودت تهیه کنی.چون خیلی گرون میدن.البته در این صورت مشکلی هم هست که اگه ایرادی به وجود بیاد میگن ما فلان مودم رو ساپورت نمیکنیم که همش کشکه ولی خب چه میشه کرد.
حالا خودت ببین ساپورت بی درد سر بهتره یا هزینه کمتر برای مودم و شنیدن مزخرفاتی مثل ساپورت نکردن مودم.![]()
برم ماکس نت بگیرم؟512 turbo خوبه؟
امشب همارا هم قطعی داشت
چند ساعتی قطع بود
بعد که درست شده مال من چند بار قطع شده
مودم هر چی بخواهی میدند دیگه
lynksis از بهترین مودمهاس که همارا خودش هم میفروشه
من پرسیدم گفت 90 تومن (wag90
که از سهند با همین قیمت 88 تومن گرفتم
والا بیرون هم گرون میدند
فرقی نمیکنه از کجا بگیری
مطمئن نیستم ولی مثل این که 512 توربو مثل کلاسیک همارا هست.یعنی سرعتش 128 تا 512 متغییره و فقط 128 رو برات تضمین میکنه.البته باید دوستانی که استفاده کردن نظر بدن.چون مثلا همه سرویس هایی که تو جدول اولی(5 تا سرویس) گذاشته به جز 2 مگ سرعت همشون یک مگه حتی 128.
ممنون
بچه ها خداییش این فامیل ما که میگم ای دی اس ال ثبت نام اینترنتی کرده از همارا (همون تفیف ویژه که 49 تمن بودش) بعد از کلی بدبختی و تبدیل خطش الان بهش زنگ زدن گفتن وصل شو ببین چراغ مدمت روشن میشه یانه
ولی کو مدم مدم نداره که
اینم از عواقب اینترنتی خرید کردن
دخترام میدونید که خیلی حساسن و داره گریه میکنه
الان میگه فردا باباش سر راه از شرکت مودمو میخره میاره اما نمیدونه بعد از وصل کردن چیکار خواهد کرد
میگه بعد از این که وصل شد همینجوری وارد میشه یا یوزر پسووردی چیزی باید بدم
از کجا بدونم چیکار دارم میکنم و اینحرفا
منم گفتم گریه نکن تا دوستای تبریزی تو فرومو داریم غم نخور
بچه ها دسبه کار بشید راهنمایی راهنمایی
مرسی
به پشتیبانی زنگ بزنین بگین تنظیمات اولیه رو میخام.خودشون کامل راهنمایی میکنن.
اگه اشتباه نکنم شمارش 5565335 بود.
یادتون نیست چندین چندن بار بهتون گفتم که بهتره برن و از شرکت سرویس بگیرن؟؟ آنلاین مانلاین رو ول کنن؟؟؟
تنظیمات مودم بستگی به مارک مودم و نوعش داره
بهتره برید به شرکت. مگه با تحفیف ویژه، یه مودم رایگان نمیدن؟؟؟؟
خب خودشون هم تنظیم میکنن دیگه
اون نیازی نیست کاری انجام بده
فقط مودم رو روشن میکنه
می گن 22بهمن 470گیگابیت به ظرفیت پهنای باند اضافه می شه یعنی چی آیا تاثیری برای ما داره؟
انقدر به پشتیبانی زنگ زدیم که کلافه شدیم دیگهبه پشتیبانی زنگ بزنین بگین تنظیمات اولیه رو میخام.خودشون کامل راهنمایی میکنن.
اگه اشتباه نکنم شمارش 5565335 بود.
از این خط به اون خط انقدر وصل میکنن که جونه آدم در بیاد
اگه اینطوریاس واسه چی فروم پشتیبانی زدن؟؟؟؟؟
من برم خونشون میتونم مدمو خودم حلش کنم؟یادتون نیست چندین چندن بار بهتون گفتم که بهتره برن و از شرکت سرویس بگیرن؟؟ آنلاین مانلاین رو ول کنن؟؟؟
تنظیمات مودم بستگی به مارک مودم و نوعش داره
بهتره برید به شرکت. مگه با تحفیف ویژه، یه مودم رایگان نمیدن؟؟؟؟
خب خودشون هم تنظیم میکنن دیگه
اون نیازی نیست کاری انجام بده
فقط مودم رو روشن میکنه
تو فرومش هم درخواست دادم ببینم راهنمایی میکنن؟
دیگه منو بکشی نه زنگ میزنم نه میرم شرکت اون طرف خودشم خسته شده از زنگ زدن به اینور اوونور
میدونید چند بار به خوده مخابرات زنگ زدن؟
بیخیال دیگه مودم خودتونو چجوری تنظیم کردین بگین از رو اون تنظیم میکنیم.بذ فردا مودم تهیه بشه کار دارم باهاتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)