تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 1126 اولاول ... 844845345745805815825835845855865875885946346841084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما چطور استاد رو 3 سوته پیدا می کنید ؟! " بخش آموزش " شماره ی استادا رو راحت بمون میدن یا باید چونه بزنیم تا راضی بشن ؟!

ضمنا! دوستان چند وقت پیش شنیده بودم یه قانون جدید اومده درس هایی رو که میوفتیم هم تو معدل کل محسوب میشه ! حتی اگه اون درس رو در امتحان بعدی قبول بشیم ! درسته ؟ این قانون چی بود دقیقا ؟!
    به دست اوردن شماره اساتيد همش بستگي به رافت كاركنان اموزش و توانايي هاي دانشجو داره :دي

بله اين قانون براي ورودي هاي 87 به بعد اعمال ميشه ولي دانشجوهاي ورودي 86 به قبل براشون اينجوري نيست.يكي دو ماه پيش سر همين قصيه خيلي از معدلهاي پايين اومده بود و حتي كسايي كه فارغ التحصيل شده بودن هم معدلشون مشكل پيدا كرده بود.بعدش خودشون درستش كردن و فقط براي 87 به بعديا اجرا ميشه.
    من بخشنامه شو نديدم.

یه سؤال دیگه ! اگه از آموزش درخواست کنیم یه درس که تو ترم تابستان ارائه نشده رو بذاره تو لیست این کارو میکُنه ؟! من یه درس میخوام که تو لیست نیست . چون گفتین ارائه ی دروس تو هر دانشگاه فرق داره فکر کردم شاید اگه درخواست بدم بذارن ! میشه ؟!
    احتمالش هست.دوستام كه فقط كار اموزي و پروژه شون مونده بود اقدام كردن بعداز كلي نامه نگاري و اينا موافقت كردن و براشون توي تابستون ارائه دادن.

2. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

به دست اوردن شماره اساتيد همش بستگي به رافت كاركنان اموزش و توانايي هاي دانشجو داره :دي

بله اين قانون براي ورودي هاي 87 به بعد اعمال ميشه ولي دانشجوهاي ورودي 86 به قبل براشون اينجوري نيست.يكي دو ماه پيش سر همين قصيه خيلي از معدلهاي پايين اومده بود و حتي كسايي كه فارغ التحصيل شده بودن هم معدلشون مشكل پيدا كرده بود.بعدش خودشون درستش كردن و فقط براي 87 به بعديا اجرا ميشه.
    من بخشنامه شو نديدم.
    یعنی هر تعداد دفعه اون درس رو بیوفتیم همه ی اون اُفتاده ها و آخریش ( آخرین نمره منظورم همون نمره ای که با اون ، اون درس رو قبول میشیم ) با هم جمع می کنن ؟! یا فقط دو تا نمره ی آخر رو با هم جمع میکنن ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

یعنی هر تعداد دفعه اون درس رو بیوفتیم همه ی اون اُفتاده ها و آخریش ( آخرین نمره منظورم همون نمره ای که با اون ، اون درس رو قبول میشیم ) با هم جمع می کنن ؟! یا فقط دو تا نمره ی آخر رو با هم جمع میکنن ؟!
    اولين و آخرين نمره درست رو با هم جمع ميكنن...

5. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آقا اين برنامه نويسي پيشرفته رو نه نمره تستي رو زده و نه تشريحي رو. مهلت ثبتش تا كي هست؟ من خيلي نگرانم
    اين فيزيكم كه 2 تا رو الكي گفته عدم پاسخ رفتم اعتراض دادم گفتن دوباره تصحيح ميشه ولي هنوز چيزي نشده. استادمم اعتراضمو نخونده و درسو تاييد كرده. چي كار كنم؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

آقا اين برنامه نويسي پيشرفته رو نه نمره تستي رو زده و نه تشريحي رو. مهلت ثبتش تا كي هست؟ من خيلي نگرانم
    اين فيزيكم كه 2 تا رو الكي گفته عدم پاسخ رفتم اعتراض دادم گفتن دوباره تصحيح ميشه ولي هنوز چيزي نشده. استادمم اعتراضمو نخونده و درسو تاييد كرده. چي كار كنم؟
    یه سری به دانشگاه بزنید و با کارشناس رشتتون مشکلتون رو در میون بزارید

8. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

فقط واسه یکی از دروس من امکان اعتراض گذاشته شده بود که مهلتش هم یک هفته بود ... استاد اعتراض رو دیده ولی خبری نیست ... تازه هم مهلت اعتراض تموم شده ... حالا یک هفته هم نکنه مهلت پاسخ گویی به اعتراض از طرف استاد هست ؟
    یعنی جواب میده ؟ فعلا که هیچ خبری نیست ... حالا منتظرم تا میان ترم ها هم باز بشه ... هیچ کدوم از نمرات هم تائید نشده ...

1.60 میخوام که با میان ترم و کمی هم اگه استاد توی ورقه منت بزار روی این بنده حقیر تمومه کار

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خوب بالاخره دارم فارغ التحصيل ميشم
    فقط پروژه ام مونده كه اين ترم برداشته بودم و براي تحويلش وقت دارم.فكر نميكنم مشكل خاصي پيش بياد

البته نزديك بود آخرين درس رو با 9 بيوفتم كه اعتراض زدم و گفتم 0.75 ميخوام تا فارغ التحصيلي و خوشبختانه استادش هم معرفت به خرج داد و قبولم كرد. البته يه هفته طول كشيد تا جوابش رو داد. ديگه داشتم نااميد ميشدم

11. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

تابستون مباني IT برداشتم و سيستم هاي اطلاعات مديريت MIS چه جورياس اينا!؟

نظريه زبان ميخواستم بردارم وقتي ديدم پيش نياز نيست و سخته گفتم بذارم با استادشو بردارم...

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

نظريه زبان ميخواستم بردارم وقتي ديدم پيش نياز نيست و سخته گفتم بذارم با استادشو بردارم...
    منم هوش مصنوعی و سیستم اطلاعات مدیریت برداشتم

حمید جان MIS تستیه و آسون

نظریه زبان مشکله و حتما باید با استاد و کمکش پاس کنی!!

14. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم سيستم اطلاعات مديريت+كامپايلر رو برداشتم....جفتشون تستي هستن ولي فكر كنم كامپايلر سخت تره

16. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •