تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 607 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه rezahamid69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببخشید خواهشا فوری جواب بدین من بعضی وقتا از وسط بازی /بازی هنگ میکنه و می نیوسه fatal eror و بازی بیرون میاد /چیکار کنم!!!
    سلام ، ببین اگر با flight simulator x کار میکنید که مشکل از خود شبیه سازتون هستش چون fsx از همون اولش هم مشکل داشته البته اشتباه فکر نکنید خود fsx مشکل نداره این سیستم های ماها هست که مشکل داره چون اگر شما با بهترین سیستم الان هم استفاده کنید با هم با fsx مشکل خواهید داشت من دقیقا تا دیروز با fsx کار میکردم و خدا میدونه من چقدر وقت و هزینه خودمو روی این نسخه ایکس گذاشته بود نزدیک به 300 هزار تومان فقط افزودنی و ... براش گرفته بودم ولی دیدم نه واقعا باهاش مشکل دارم و داره اذیتم میکنه و الان دارم با fs2004 کار میکنم خیلی خیلی هم رازی هستم و یه چندتا عکس هم توی پست بعدی براتون میزارم مطمئنم که باور نمیکنید این شبیه ساز باشه حالا که باور هم کنید شبیه سازه باور نمیکنید این نسخه 2004 هستش . شما اگر واقعا میخواین به واقعیت نزدیک بشین و مانند بعضی از دوستان به دید یک بازی بهش نگاه میکنید که هیچ ولی اگر واقعا میخوای پرواز انجام بدی و عشق پرواز هستی توصیه من به شما اینه که از نسخه 2004 استفاده کنی البته با این افزودنی هایی که من بهتون میگم استفاده کنید که به واقعیت نزدیک نزدیک بشید البته اول هم مشخصات سیستم خودمو بهت میگم
    cpu : 5700 dual core
    ram : 4000 g
    vga : amd radeon hd 6570
    این سیستم منه که تازه این واسه شبیه ساز یه سیستم متوسط رو به پایین هستش ، خیلی حرف زدم و سرتونو درد آوردم این چیزایی که پایین میگم تهیه کنید و از پرواز لذت ببرید .

1. flight simulator 2004
    2. rex 2
    3. fsglobal 2010
    4. active camera
    5. active sky 2012
    6. flight enviornment
    7. ultimate night enviornment
    8. ground enviornment

اینا همه واجب هستن اگر واقعا عاشق شبیه ساز هستی اینا رو تهیه کن که میتونی نهایت لذت رو ببری از پروازهات

اگر هم کمک بیشتر خواستی و میخوای اینا رو تهیه کنی من میتونم کمکت کنم این ایمیل منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rezahamid69; 30-05-2012 at 15:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اینطور که من برداشت کردم فکر کنم شما خودتون دارید دوره خلبانی رو پاس میکنید ؟ اگه اینطور باشه من به خودم اجازه نمیدم در مقابل شما جسارت و بی ادبی کنم هرچی باشه دوستانی مثل شما استاد ما هستند . من خودم عاشق پرواز و سیمولاتور هستم و روز به روز دارم برا ارتقاع سطح علمم به شبیه ساز دارم سعی و تلاش بیشتری میکنم . من خودم به شخصه بخاطر مشکل زبان که دارم از نظر علم پرواز زیاد پیشرفت نکردم ولی از نظر تجربه خوب رفتم جلو . الان من با pmdg 737ngx , pmdg 747 به خوبی پرواز میکنم و با md-11 , airbus یه آشنایی سطحی دارم و کل وقت و هزینه ام رو روی شبکه ایوائو گذاشتم و دارم اونجا فعالیت میکنم ولی همینطور که اول گفتم من مشکل زبان دارم نه اینکه زبانم خوب نیست ولی توی مکالمات تخصصی پرواز کم میارم . انشالله که بتونیم توی انجمن خوب فعالیت کنیم و بکشیم انجمن رو بالا

reza jan are man az sale 88 dg dore khalabanio str zadam va taqriban dar hale etmame in dorehaye PPL,CPL,IR budim ke moshkelati pish umad (sarbazio moafish)baes shod hodude 1sali aqab bioftim
    ama jaee ke application (yeseri madareko sate parvazio...)tu tabano ata por kardim niaz mand be in type MD-8!! beshim,ama inke shoma ba in type ha parvaz mikonid vaqean alie,motmaenam be tor khubiam az pasesh bar miaeen chon az inke in maddog ya cls ye seri az havapeymahaye khubi hastan az nazare instrument va shoma ham inaro entekhab kardin ,va az hame mohem tar to IVAO mashqul be karin
    reza jan bahs zaban kardi!ag vaqean be in reshte alaqe dari chera strtesho nemizani vabiay!doroste ketabash zabane ama shoma ke ba simulator mipari dg ziad moshkeli nakhahi dasht!
    rasti reza jan man in maddog dwl kardam ama tariqe patch ya crackesho ag komak koni chejurie kheyli mamnun misham
    Last edited by homer22; 30-05-2012 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

reza jan are man az sale 88 dg dore khalabanio str zadam va taqriban dar hale etmame in dorehaye PPL,CPL,IR budim ke moshkelati pish umad (sarbazio moafish)baes shod hodude 1sali aqab bioftim
    ama jaee ke application (yeseri madareko sate parvazio...)tu tabano ata por kardim niaz mand be in type MD-8!! beshim,ama inke shoma ba in type ha parvaz mikonid vaqean alie,motmaenam be tor khubiam az pasesh bar miaeen chon az inke in maddog ya cls ye seri az havapeymahaye khubi hastan az nazare instrument va shoma ham inaro entekhab kardin ,va az hame mohem tar to IVAO mashqul be karin
    reza jan bahs zaban kardi!ag vaqean be in reshte alaqe dari chera strtesho nemizani vabiay!doroste ketabash zabane ama shoma ke ba simulator mipari dg ziad moshkeli nakhahi dasht!
    rasti reza jan man in maddog dwl kardam ama tariqe patch ya crackesho ag komak koni chejurie kheyli mamnun misham
    سلام حال شما ، آقا پول میخواد دیگه وگرنه میومدم من نمیدونم جریانش چیه ؟ نمیدونم باید فرض بر مثال پول gnd ppl که حدود 2700000 هستش باید یهویی بدی یا نه کم کم یا مثلا 160 ساعت باید پرواز داشته باشی که 40.000.000 میلیون میشه باید یهو بدی یا کم کم باید پرداخت کنی اگه میشه که توی طول دوره پرداخت کنی من همین فردا ثبت نام میکنم اگر هم نه که من مشکل مالی دارم . راستی راجع به مشکلتون ببین داداش گلم شما باید از فایلهاتون یه عکس بگیرید بزارید ببینم اول چه چیزایی دارید ؟ تورنت دانلود کردی ؟ ببین به نظر من خودتو الکی اذیت نکن شما اینهمه صبر کردی الان هم صبر کن . شما یه کاری کن بهم بگو اهل کجایی ؟ اگه اهل تهران هستی که میتونم با اتوبوس به دستت برسونمش که اگه امروز تحویل بدم به اتوبوس فردا بدستت رسیده حالا خود دانی بهرصورت من هر دو شکلشو میتونم کمکتون کنم . فقط یه مساله حتما درباره سوالاتی که بالا ازتون پرسیدم جوابمو بدین اگه میشه توی طول دوره پرداخت کرد من از فردا نیمکت بغلیت نشستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام حال شما ، آقا پول میخواد دیگه وگرنه میومدم من نمیدونم جریانش چیه ؟ نمیدونم باید فرض بر مثال پول gnd ppl که حدود 2700000 هستش باید یهویی بدی یا نه کم کم یا مثلا 160 ساعت باید پرواز داشته باشی که 40.000.000 میلیون میشه باید یهو بدی یا کم کم باید پرداخت کنی اگه میشه که توی طول دوره پرداخت کنی من همین فردا ثبت نام میکنم اگر هم نه که من مشکل مالی دارم . راستی راجع به مشکلتون ببین داداش گلم شما باید از فایلهاتون یه عکس بگیرید بزارید ببینم اول چه چیزایی دارید ؟ تورنت دانلود کردی ؟ ببین به نظر من خودتو الکی اذیت نکن شما اینهمه صبر کردی الان هم صبر کن . شما یه کاری کن بهم بگو اهل کجایی ؟ اگه اهل تهران هستی که میتونم با اتوبوس به دستت برسونمش که اگه امروز تحویل بدم به اتوبوس فردا بدستت رسیده حالا خود دانی بهرصورت من هر دو شکلشو میتونم کمکتون کنم . فقط یه مساله حتما درباره سوالاتی که بالا ازتون پرسیدم جوابمو بدین اگه میشه توی طول دوره پرداخت کرد من از فردا نیمکت بغلیت نشستم

merc dadashi,rastesh pul ke are mikhad motasefane in marakez az nazare qete va ...tahriman va benziniam ke migiran kheyli kam ya hamun hiche baraye hamin sate parvazi rafte bala zamane man 150ta 160 bud ba havapeymaye teccnam italy va 170ta180hezar tuman ham ba cessna172 budesh, hala ke az bajeha porsidam MOTASEFANE shode250ela280 har sati
    reza jan zamane ma ye 2,700ya8 bud baraye groundschool albate in baraye kelas khalabanie merajo arta kishe ke alan hatman shode 3,400ya500
    hala man inaro migam shayad ham beduni
    1-shoma aval ke mirn unja form hersat va pezeshki behet midan ke miri azmayeshato anjam midi ke migan medical shomare2 ro bayad begiri badesh hersat ke tu mehrabad ke ye 10,12 bargero por mikoni
    2-bad ke javabe ok az samte medicalo gerefti namasho mibari baraye sabtenam
    3-ye emtehane vorudi ham dare ke kami az darsaye omumi va ZABANE(asune negaran nabsh) va teste housh,va ravanshenasi ke zamane ma in nabud faqat emtehanesh bud
    4-mablaqe ground ro pardakht mikoni ke albate kifo ketab va wing ham midan va hodude 120sate kelasaye ppl albate hame darsasho nemikhunin yekseri mohema mesle engine ,instrument....bad hamun darsaro emtehan midin ke zire 70rad mishe va az akhar ye emtehane emergency teccnam va POH teccnam(Pilot Opreation Handbook)ke bayad emergency faqat100beshin
    5-bad mirin baraye solo shodan va 25sat parvaz (reza jan mamulan sabk meraj injuri bud shoma mitunesti sate parvazito charge koni mesle irancela ke chargesh tamum mishe charg mikonan mamulan man khodam hey 3ya 4milion mirkhtam,ama injuri nist ke hame 40sate ppl ro darja pardakht koni,harcheqadr charg dashte bashi hamun qadr ham mituni parvaz koni
    va baraye cpl ham bayad tazegia licenseppl dashte bashi ta bezaran dore grnd CPL va parvazasho anjam bedi va ta...IR
    omidvaram tuneste basham reza jan un soalee ke bala dashtio javab dade basham
    inam num meraje:0214466916-8 ke khasti ya soali dashti mituni azashun beporsi

are dadashi az torrent dwl kardam,na baba daste golet dard nakone ,reza jan man mashadi va felan mashadim dg az moqe ke naraftam parvaz dg tehrano talaq dadim
    inam mohtaviate foldereshe
    1-maddog 2008 pro fs9 crack by komu.exe
    2-maddog 2008 pro fsx crack by komu.exe
    3-MADDOG_2008_LIVERIES_ALL.exe
    4-maddog_2008_pro_30.exe
    hajmesham 303mb ama motasefane kami jaleb tozih nadade
    tubazi hamechizesh ok faqat VC nadare va havapeyma az zamin boland nemishe
    Last edited by homer22; 01-06-2012 at 00:52.

داره خودمونی میشه afsamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام، لینک دانلود b747 pdmg رو واسه fsx میخواستم.2تا فایل تورنت گرفتم هردوتا شم validate میخواست خواهشاً فایل free رو قرار بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

merc dadashi,rastesh pul ke are mikhad motasefane in marakez az nazare qete va ...tahriman va benziniam ke migiran kheyli kam ya hamun hiche baraye hamin sate parvazi rafte bala zamane man 150ta 160 bud ba havapeymaye teccnam italy va 170ta180hezar tuman ham ba cessna172 budesh, hala ke az bajeha porsidam MOTASEFANE shode250ela280 har sati
    reza jan zamane ma ye 2,700ya8 bud baraye groundschool albate in baraye kelas khalabanie merajo arta kishe ke alan hatman shode 3,400ya500
    hala man inaro migam shayad ham beduni
    1-shoma aval ke mirn unja form hersat va pezeshki behet midan ke miri azmayeshato anjam midi ke migan medical shomare2 ro bayad begiri badesh hersat ke tu mehrabad ke ye 10,12 bargero por mikoni
    2-bad ke javabe ok az samte medicalo gerefti namasho mibari baraye sabtenam
    3-ye emtehane vorudi ham dare ke kami az darsaye omumi va ZABANE(asune negaran nabsh) va teste housh,va ravanshenasi ke zamane ma in nabud faqat emtehanesh bud
    4-mablaqe ground ro pardakht mikoni ke albate kifo ketab va wing ham midan va hodude 120sate kelasaye ppl albate hame darsasho nemikhunin yekseri mohema mesle engine ,instrument....bad hamun darsaro emtehan midin ke zire 70rad mishe va az akhar ye emtehane emergency teccnam va POH teccnam(Pilot Opreation Handbook)ke bayad emergency faqat100beshin
    5-bad mirin baraye solo shodan va 25sat parvaz (reza jan mamulan sabk meraj injuri bud shoma mitunesti sate parvazito charge koni mesle irancela ke chargesh tamum mishe charg mikonan mamulan man khodam hey 3ya 4milion mirkhtam,ama injuri nist ke hame 40sate ppl ro darja pardakht koni,harcheqadr charg dashte bashi hamun qadr ham mituni parvaz koni
    va baraye cpl ham bayad tazegia licenseppl dashte bashi ta bezaran dore grnd CPL va parvazasho anjam bedi va ta...IR
    omidvaram tuneste basham reza jan un soalee ke bala dashtio javab dade basham
    inam num meraje:0214466916-8 ke khasti ya soali dashti mituni azashun beporsi

are dadashi az torrent dwl kardam,na baba daste golet dard nakone ,reza jan man mashadi va felan mashadim dg az moqe ke naraftam parvaz dg tehrano talaq dadim
    inam mohtaviate foldereshe
    1-maddog 2008 pro fs9 crack by komu.exe
    2-maddog 2008 pro fsx crack by komu.exe
    3-MADDOG_2008_LIVERIES_ALL.exe
    4-maddog_2008_pro_30.exe
    hajmesham 303mb ama motasefane kami jaleb tozih nadade
    tubazi hamechizesh ok faqat VC nadare va havapeyma az zamin boland nemishe
    ببین اصلا کاری به فایل شماره یک نداشته باش البته اگر با fsx کار میکنی کارش نداشته باش اگه با 2004 کار میکنی که خودشو باید نصب کنی . اگر fsx داری اول باید فایل شماره 4 رو نصب کنی بعدش فایل شماره 2 رو نصب کنی به همین راحتی بعدش میتونی استفاده کنی فقط حواست باشه موقعی که fsx رو میخوای باز کنی ممکنه اولش یه پیغامهایی بیاد که شما باید run و بعدش yes بزنی بعدش میتونی استفاده کنی . سعی کن منوئلاشو بخونی . فایل شماره 3 هم که خودش معلومه چیه لیوری های ایرلاینهاست . ولی یه نگاه بنداز ببین فایل readme نداره چون اینا اکثرا دارن اگه داشته باشه که اونو برام میل بزن تا کامل برات توضیحش بدم ، هرکاری از دست من بربیاد درخدمتم
    Last edited by rezahamid69; 01-06-2012 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام، لینک دانلود b747 pdmg رو واسه fsx میخواستم.2تا فایل تورنت گرفتم هردوتا شم validate میخواست خواهشاً فایل free رو قرار بدید
    ببین از حالا به بعد هر وقت خواستی تورنت دانلود کنی اول کامنتهایی که زیرش نوشتن رو بخون اصلا شاید تورنته درست نباشه بعضی مواقع اصلا اونی نیست که میخوای ، اینم لینکهای دانلود ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول مطالعه بعد دانلود

8. این کاربر از rezahamid69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه afsamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز مطمینی این آدرسایی که گذاشتی id , password نمیخواد.چون فایلی که دانلود کردم از همین سایت اولی بود.دوباره نیام 200MB دانلود کنم آخرشم هیچی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ببین اصلا کاری به فایل شماره یک نداشته باش البته اگر با fsx کار میکنی کارش نداشته باش اگه با 2004 کار میکنی که خودشو باید نصب کنی . اگر fsx داری اول باید فایل شماره 4 رو نصب کنی بعدش فایل شماره 2 رو نصب کنی به همین راحتی بعدش میتونی استفاده کنی فقط حواست باشه موقعی که fsx رو میخوای باز کنی ممکنه اولش یه پیغامهایی بیاد که شما باید run و بعدش yes بزنی بعدش میتونی استفاده کنی . سعی کن منوئلاشو بخونی . فایل شماره 3 هم که خودش معلومه چیه لیوری های ایرلاینهاست . ولی یه نگاه بنداز ببین فایل readme نداره چون اینا اکثرا دارن اگه داشته باشه که اونو برام میل بزن تا کامل برات توضیحش بدم ، هرکاری از دست من بربیاد درخدمتم

na reza jan manam khodam in kararo kardam to qesmate dwl ham baqie natunestan crackesh konan,yani engar raveshesh kami sakht bude ke motasefane tu readme khub tozih nadade bude, are read me dare ama bikhode
    in matalebe kole readmeshe

Instructions:
    1) Install Maddog 2008(fs2004 only, for now)
    2)Open the maddog 2008 pro fs9 crack by komu.exe
    3)Click patch
    4)Fly the plane!
    The load manager wont work because of Komu's reprotection but i'm working on that.
    Such a shame that a pirate is charging other people to use pirated software. If we
    already pirated a software why reprotect it?

alan file ke dashtin az maddog shoma hamin mavared bud too folderesh va tariqe patcho crackesh injuri bud

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

10

سلام ، ببین اگر با flight simulator x کار میکنید که مشکل از خود شبیه سازتون هستش چون fsx از همون اولش هم مشکل داشته البته اشتباه فکر نکنید خود fsx مشکل نداره این سیستم های ماها هست که مشکل داره چون اگر شما با بهترین سیستم الان هم استفاده کنید با هم با fsx مشکل خواهید داشت من دقیقا تا دیروز با fsx کار میکردم و خدا میدونه من چقدر وقت و هزینه خودمو روی این نسخه ایکس گذاشته بود نزدیک به 300 هزار تومان فقط افزودنی و ... براش گرفته بودم ولی دیدم نه واقعا باهاش مشکل دارم و داره اذیتم میکنه و الان دارم با fs2004 کار میکنم خیلی خیلی هم رازی هستم و یه چندتا عکس هم توی پست بعدی براتون میزارم مطمئنم که باور نمیکنید این شبیه ساز باشه حالا که باور هم کنید شبیه سازه باور نمیکنید این نسخه 2004 هستش . شما اگر واقعا میخواین به واقعیت نزدیک بشین و مانند بعضی از دوستان به دید یک بازی بهش نگاه میکنید که هیچ ولی اگر واقعا میخوای پرواز انجام بدی و عشق پرواز هستی توصیه من به شما اینه که از نسخه 2004 استفاده کنی البته با این افزودنی هایی که من بهتون میگم استفاده کنید که به واقعیت نزدیک نزدیک بشید البته اول هم مشخصات سیستم خودمو بهت میگم

cpu : 5700 dual core
    ram : 4000 g
    vga : amd radeon hd 6570
    این سیستم منه که تازه این واسه شبیه ساز یه سیستم متوسط رو به پایین هستش ، خیلی حرف زدم و سرتونو درد آوردم این چیزایی که پایین میگم تهیه کنید و از پرواز لذت ببرید .

1. flight simulator 2004
    2. rex 2
    3. fsglobal 2010
    4. active camera
    5. active sky 2012
    6. flight enviornment
    7. ultimate night enviornment
    8. ground enviornment

اینا همه واجب هستن اگر واقعا عاشق شبیه ساز هستی اینا رو تهیه کن که میتونی نهایت لذت رو ببری از پروازهات

اگر هم کمک بیشتر خواستی و میخوای اینا رو تهیه کنی من میتونم کمکت کنم این ایمیل منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من هم با نظر شما موافقم و اضافه کنم که علاوه بر این ها حجم نرم افزار ها هم به نسبت fsx خیلی پایینتره برای دانلود کردن.

rex و active sky و flight enviroment رو با هم نصب کردین؟ تداخلی روی هم ندارن؟(مگه میشه مثلا سه نوع ابر مختلف از این سه برنامه همزمان داشت؟)
    fsglobal و ground environment هم همینطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •