سلام ، ببین اگر با flight simulator x کار میکنید که مشکل از خود شبیه سازتون هستش چون fsx از همون اولش هم مشکل داشته البته اشتباه فکر نکنید خود fsx مشکل نداره این سیستم های ماها هست که مشکل داره چون اگر شما با بهترین سیستم الان هم استفاده کنید با هم با fsx مشکل خواهید داشت من دقیقا تا دیروز با fsx کار میکردم و خدا میدونه من چقدر وقت و هزینه خودمو روی این نسخه ایکس گذاشته بود نزدیک به 300 هزار تومان فقط افزودنی و ... براش گرفته بودم ولی دیدم نه واقعا باهاش مشکل دارم و داره اذیتم میکنه و الان دارم با fs2004 کار میکنم خیلی خیلی هم رازی هستم و یه چندتا عکس هم توی پست بعدی براتون میزارم مطمئنم که باور نمیکنید این شبیه ساز باشه حالا که باور هم کنید شبیه سازه باور نمیکنید این نسخه 2004 هستش . شما اگر واقعا میخواین به واقعیت نزدیک بشین و مانند بعضی از دوستان به دید یک بازی بهش نگاه میکنید که هیچ ولی اگر واقعا میخوای پرواز انجام بدی و عشق پرواز هستی توصیه من به شما اینه که از نسخه 2004 استفاده کنی البته با این افزودنی هایی که من بهتون میگم استفاده کنید که به واقعیت نزدیک نزدیک بشید البته اول هم مشخصات سیستم خودمو بهت میگم
cpu : 5700 dual core
ram : 4000 g
vga : amd radeon hd 6570
این سیستم منه که تازه این واسه شبیه ساز یه سیستم متوسط رو به پایین هستش ، خیلی حرف زدم و سرتونو درد آوردم این چیزایی که پایین میگم تهیه کنید و از پرواز لذت ببرید .
1. flight simulator 2004
2. rex 2
3. fsglobal 2010
4. active camera
5. active sky 2012
6. flight enviornment
7. ultimate night enviornment
8. ground enviornment
اینا همه واجب هستن اگر واقعا عاشق شبیه ساز هستی اینا رو تهیه کن که میتونی نهایت لذت رو ببری از پروازهات
اگر هم کمک بیشتر خواستی و میخوای اینا رو تهیه کنی من میتونم کمکت کنم این ایمیل منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]