سرعت وحشتناك پايين اومده .پينگ هم بالا رفته
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرعت وحشتناك پايين اومده .پينگ هم بالا رفته
سلام.
سرعت دانلود شبانه سرویس 128 چنده الان؟؟؟
ممنون میشم یکی بگه.![]()
سلام.
سرعت ها در شب واقعی میشن. حدود 12-13 کیلوبایت دانلود میکنه
امروز از عصر پای یکی رفته روی کابل ها. هیچ صفحه ای باز نمیکنه. موقتا سرعت خوب شده
من كه الان دو روزه تقريبا از عصر به بعد قطع ميشه... يعني نصف روز... روزاي قبلش هم مرتب قطعي داشت...
كلا قطعيش زياده... همين الانم با اينترنت گوشي اومدم...
ميثم من 3 ماهه 512 گرفتم تو روز تو بهترين حالت 120 كيلو بايت سرعت دانلودش بيشتر نيس! يعني واسه تو تا 460 هم ميره؟ شايد مخابرات اينجا به همه 128 ميندازن به جاي سرعت بالاتر چون بيشتر از 512 هم نميفروشه...
اگه اينجوري باشه كه تو ميگي سري بعد 128 بگيرم با حجم بالاتر... وقتي هر دو تو روز مثل هم 100 كيلوبايت سرعت دانلودشونه
در ضمن شبانه چطوريه به طور اتوماتيك از يه ساعتي به بعد رايگان ميشه؟ اگه آره چه ساعتي؟ اگه نه بايد چه جوري وصل شد؟
مرسی دوست عزیزجواب هر دو سوالتون نه هستش![]()
رئوف جان الان 512 آسیاتک داری؟من كه الان دو روزه تقريبا از عصر به بعد قطع ميشه... يعني نصف روز... روزاي قبلش هم مرتب قطعي داشت...
كلا قطعيش زياده... همين الانم با اينترنت گوشي اومدم...
ميثم من 3 ماهه 512 گرفتم تو روز تو بهترين حالت 120 كيلو بايت سرعت دانلودش بيشتر نيس! يعني واسه تو تا 460 هم ميره؟ شايد مخابرات اينجا به همه 128 ميندازن به جاي سرعت بالاتر چون بيشتر از 512 هم نميفروشه...
اگه اينجوري باشه كه تو ميگي سري بعد 128 بگيرم با حجم بالاتر... وقتي هر دو تو روز مثل هم 100 كيلوبايت سرعت دانلودشونه
در ضمن شبانه چطوريه به طور اتوماتيك از يه ساعتي به بعد رايگان ميشه؟ اگه آره چه ساعتي؟ اگه نه بايد چه جوري وصل شد؟
آسیا تک تا اونجا که میدونم همه سرویس های حجمیش روزها یک سرعت دارن...4 مگ
البته دیده شده 2 مگ هم هستن بعضی دوستان ولی شب هاش معمولا به حالت عادی برمیگرده یعنی 512 که من داشتم شبها سرعت دانلودم 64 کیلوبایت بود
شما از تو مودمت ببین دان استریمت رو روی چند بستن(گزینهData Rate )
آسیاتک قطعی زیاد داره
قطعیش هم بیشتر شبهاست طوری که من اکثرا شب ها حداقل 10 بار نتم قطع میشه و دوباره وصل میشه.
سرعت روزهاش خیلی بالاست من با بیشتر از 450 تا هم دانلود داشتم که یدفعه میبنی کلی از حجمت رفت
اگر سرعت روز خیلی برات مهمه و دانلود شبانه خاصی نداری پیشنهادم اینه که یه سرویس 128 یا 256 محدود بگیری با حجم بیشتر.
اگر روزها هم دانلود نداری ولی نت زیاد میای مطمئنا 5 گیگ کافیته من الان با اینکه یدفعه 700 مگ از حجمم ناپدید شدتو طول این 17 روز 2 گیگ ترافیکم مصرف شده در حالی که در روز کلی سایت چک می کنم.
اگر هم دانلود شبانه مهمتره که یه سرویس با سرعت بالا بگیری ولی حجم کم البته 2 تا 8 صبح رایگان باشه چون بعضی سرویس هاش شب ها رایگان نیست و نیم بهاست.
شما شخصات خطتت رو بذار اینجا ببینیم چطوریهمن كه الان دو روزه تقريبا از عصر به بعد قطع ميشه... يعني نصف روز... روزاي قبلش هم مرتب قطعي داشت...
SNR و...
تو این مدت که من تست کردم و سوال هم پرسیدم از پشتیبانی ، اتومات سوئیچ میکنه بین رایگان و پولی.در ضمن شبانه چطوريه به طور اتوماتيك از يه ساعتي به بعد رايگان ميشه؟ اگه آره چه ساعتي؟ اگه نه بايد چه جوري وصل شد؟
از ساعت 2 شروع میشه تا 8.
یعنی بعد 8 دیسکانکت میشه دوباره کانکت میشه.
ولی خوب من خودم ساعت 2 که شروع میشه یبار مودم رو محض اطمینان خاموش روشن میکنم ولی وقتی به 8 نزدیک شد به مودم دست نمیزنم تا خودش دیسکانکت بشه.
ولی بعضی دوستان تو تاپیک گفتن باید یوزر نیم و پسوورد تغییر کنه و یه n اصافه بشه ، من اینکار رو نکردم تا حلا.
آره منم جريان گذاشتن n روشنيدم ولي هنوز تست نكردم خودم...
تو خوبه 17 روز 2 گيگ رفته واسه من 5 گيگ رفته دانلودامم چيز خاصي نبوده
حالا يه برنامه جديد سر من در آورده رفتم تو پنلم تا زده:
نوع سرویس : سه ماهه، سرعت 128 کیلوبیت، حجم 15 گیگابایت
منم ديگه با همين سرويس ميذارم مشخصاتو:
فردا ميرم دفتر فروش ببينم چرا 128 شده واسه من :| بعد كه باز 512 شد اون موقع باز ميذارم
ولي الان دانلودم شده 30-40 قبلنا حدود 120 بود
BoardID: DSL-2640U
Line Rate - Upstream (Kbps):511
Line Rate - Downstream (Kbps):1024
![]()
دان استریمت رو روی مگ بستن.
سرویست 512 تبدیل به 128 شده؟ اگه آره حتما بهشون اطلاع بده
چون اگر 512 باشی احتمالا دان استریم رو روی 2 میذارن شاید هم 4 مگ.
واقعا؟؟؟این که خیلی بده.!
جدا دقیق فیکس سرعت واقعی میدن شب رو.
فکر کنم تنها کسی بودم که تو اصفهان میخواستم آسیا تک بگیرم.
ای بابا حالا از کجا بگیرم؟؟؟
اگه تعداد کسایی که از یه مرکز سرویس میگیرن کم باشه احتمال اینکه سرعت بالا باشه زیاده
کلا یه سری خدمات بیشتر ازائه میدن برای جذب مشتری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)