کرک sims3 pets
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک sims3 pets
Last edited by babak_deghat; 21-11-2011 at 13:08.
دوست عزیز من برنامه رو دانلود کردم اما وقتی اجراش می کنم توی اون صفحه ای که میاد هیچی نیست .یعنی سیمز 3 رو ننوشته که بزنم بعدش اپدیت کنه ... باید چیکار کنم باید جای خاصی بازی رو بریزم ..
از طریف اپدیتی که صفحه اول گفته هم هرکاری کردم نشد... فایل اولی رو که دانلود می کنم اپدیت رو که می زنم صفحه cmd باز می شه بعد ارور می ده که نمی تونم open source رو باز کنم ...مشکل از چیه
تو رو خداااااااااااا کمک کنید![]()
Last edited by sam-16; 21-11-2011 at 12:43.
سلام دوستان چند تا سوال
اول اینکه وقتی پک ها رو نصب می کنی که خود بازی خود به خود آپدیت میشه برنامه خاصی نمی خواد مگه برای همه اینجوری نیست؟ مگه فرقی می کنه؟ این واقعاً برای من سوال شده . من چه بازی که از اینترنت دانلود کردم چه پکی که از بیرون خریدم هر دوتاش خودشون در حین نصب به شرطی که به اینترنت وصل نباشم آپدیت می شن آخه می بینم بعضی از دوستان برای نصب و آپدیت شدن بازیشون مشکل دارن
دوم اینکه چجوری میشه یه اسب تک شاخ متولد کرد ؟
سوم اینکه من نمی دونم چرا حیوون های من بچه دار نمی شن با هم جفت هم هستن ولی بچه دار نمیشن
چهارم : چجوری میشه با یکی از حیوون های شهر جفت شد best ferind هم که شدم بازم گزینه رمانتیکش غیرفعاله
سوال آخری : من نمی دونم چرا 2 تا سیمزی که دارم و با هم نامزدن براشون گزینه ازدواج نمیاد قبلا میومد ولی من مزدوجشون نکردم الان هر چهقدر رمانتیک می زنم دیگه گزینه ازدواج نمیاد کسی می دونه چرا؟ در ضمن برای هیچکدومشون هم تنفر از ازدواج رو انتخاب نکردم مرسی من منتظر جوابم![]()
شاید خواهر برادرند من همش زن میگیرم تلاق میدم![]()
نمیدونم والا من که باز میکنم برنامه رو یه صفحه اون بالاشه که سیمزو همه پکهایی که نصبیدم رو با ورژنشون مینویسه زیر اونم اپدیتارو میاره برای دانلود
جواب دوم :دقیقا نمیدونم چجوری ولی اونجور که تو تریلراش دیدم فکر کنم یه مواقع خاص مثلا صبح زود توی یه جای خاص مثل تپه ای جنگلی چیزی میشه پیداش کرد
جواب سوم : حیوونا هم مثل سیمزا حتما مثل سیمزا به یه تختی چیزی نیاز دارن من خودم کره اسب به دنیا اوردم اسب هام هم توی قفس باهم جفتگیری کردن .گزینش هم try for foal بود
چهارم :نمیدونم
پنجم:توی اینجور مواقع من یه بار همه ی گزینه های رومانتیکو از اول تا اخر امتحان میکنم حتی اینومعمولا درست میشه
چهارم: منم هنوز نتونستم. البته برای من گزینش فعال میشه ولی وقتی میزنم انجام نمیده.
حتی اگر قفس هم داشته باشی.
آخر: اون یک باگه. منم این مشکل رو قبلا پیدا کردم. مشکل از بازیه. بعضی از افراد اصلا نمیتونن ازدواج کنن.
اگه کار نکرد شما باید یک فایل 700 مگابایتی رو دانلود کنید که تورنتشو توی همین تاپیک گذاشتم :
من شهر پاریس رو دانلود کردم با پسوند سیمز3پک به همراه چند تا لباس و مو ...
ولی همه چی تو بازی میاد به جز شهر پاریس.میشه کمکم کنین؟
من هر وقت پک ها رو وارد بازی می کنم ، سرعت بازی به شدت افت پیدا میکنه
جریانش چیه ؟
من دیشب از یه سایتی یه فال 800 مگابایتی اپدیت رو دانلود کردم ... وقتی روش کلیک می کنم یک خط پر میشه و بعد از چند لحظه یه error میده با این نوشته :نوشته شده توسط Maggy_P;6648010
اگه کار نکرد شما باید یک فایل 700 مگابایتی رو دانلود کنید که تورنتشو توی همین تاپیک گذاشتم :
[code
the setup has detected that no version of the sims 3 is instaled
this update requires that a previous version of the application be instaled
مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بازی من 2 تا دی وی دی هست نیاز به کرک هم نداره بعد از نصب بازی رو اجرا می کنی بی کرک ...
اگر مشکل از بازی هست .یه سایت بدید که ازش بازی رو دانلود کنم ... تورنت نباشه بهتره ... فقط یه لینکی بدید که بازیش کامل کامل باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)