تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 691 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

کرک sims3 pets

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by babak_deghat; 21-11-2011 at 13:08.

داره خودمونی میشه sam-16's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با این برنامه میشه هم خود سیمزو و هم پکهاشو اپدیت کرد
    کد:
    دوست عزیز من برنامه رو دانلود کردم اما وقتی اجراش می کنم توی اون صفحه ای که میاد هیچی نیست .یعنی سیمز 3 رو ننوشته که بزنم بعدش اپدیت کنه ... باید چیکار کنم باید جای خاصی بازی رو بریزم ..

از طریف اپدیتی که صفحه اول گفته هم هرکاری کردم نشد... فایل اولی رو که دانلود می کنم اپدیت رو که می زنم صفحه cmd باز می شه بعد ارور می ده که نمی تونم open source رو باز کنم ...مشکل از چیه
    تو رو خداااااااااااا کمک کنید
    Last edited by sam-16; 21-11-2011 at 12:43.

داره خودمونی میشه san.nazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال
    اول اینکه وقتی پک ها رو نصب می کنی که خود بازی خود به خود آپدیت میشه برنامه خاصی نمی خواد مگه برای همه اینجوری نیست؟ مگه فرقی می کنه؟ این واقعاً برای من سوال شده . من چه بازی که از اینترنت دانلود کردم چه پکی که از بیرون خریدم هر دوتاش خودشون در حین نصب به شرطی که به اینترنت وصل نباشم آپدیت می شن آخه می بینم بعضی از دوستان برای نصب و آپدیت شدن بازیشون مشکل دارن
    دوم اینکه چجوری میشه یه اسب تک شاخ متولد کرد ؟
    سوم اینکه من نمی دونم چرا حیوون های من بچه دار نمی شن با هم جفت هم هستن ولی بچه دار نمیشن
    چهارم : چجوری میشه با یکی از حیوون های شهر جفت شد best ferind هم که شدم بازم گزینه رمانتیکش غیرفعاله
    سوال آخری : من نمی دونم چرا 2 تا سیمزی که دارم و با هم نامزدن براشون گزینه ازدواج نمیاد قبلا میومد ولی من مزدوجشون نکردم الان هر چهقدر رمانتیک می زنم دیگه گزینه ازدواج نمیاد کسی می دونه چرا؟ در ضمن برای هیچکدومشون هم تنفر از ازدواج رو انتخاب نکردم مرسی من منتظر جوابم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال
    اول اینکه وقتی پک ها رو نصب می کنی که خود بازی خود به خود آپدیت میشه برنامه خاصی نمی خواد مگه برای همه اینجوری نیست؟ مگه فرقی می کنه؟ این واقعاً برای من سوال شده . من چه بازی که از اینترنت دانلود کردم چه پکی که از بیرون خریدم هر دوتاش خودشون در حین نصب به شرطی که به اینترنت وصل نباشم آپدیت می شن آخه می بینم بعضی از دوستان برای نصب و آپدیت شدن بازیشون مشکل دارن
    سوم اینکه من نمی دونم چرا حیوون های من بچه دار نمی شن با هم جفت هم هستن ولی بچه دار نمیشن
    چهارم : چجوری میشه با یکی از حیوون های شهر جفت شد best ferind هم که شدم بازم گزینه رمانتیکش غیرفعاله
    سوال آخری : من نمی دونم چرا 2 تا سیمزی که دارم و با هم نامزدن براشون گزینه ازدواج نمیاد قبلا میومد ولی من مزدوجشون نکردم الان هر چهقدر رمانتیک می زنم دیگه گزینه ازدواج نمیاد کسی می دونه چرا؟ در ضمن برای هیچکدومشون هم تنفر از ازدواج رو انتخاب نکردم مرسی من منتظر جوابم
    شاید خواهر برادرند من همش زن میگیرم تلاق میدم

5. این کاربر از Rc man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M_@li's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

2

دوست عزیز من برنامه رو دانلود کردم اما وقتی اجراش می کنم توی اون صفحه ای که میاد هیچی نیست .یعنی سیمز 3 رو ننوشته که بزنم بعدش اپدیت کنه ... باید چیکار کنم باید جای خاصی بازی رو بریزم ..

از طریف اپدیتی که صفحه اول گفته هم هرکاری کردم نشد... فایل اولی رو که دانلود می کنم اپدیت رو که می زنم صفحه cmd باز می شه بعد ارور می ده که نمی تونم open source رو باز کنم ...مشکل از چیه
    نمیدونم والا من که باز میکنم برنامه رو یه صفحه اون بالاشه که سیمزو همه پکهایی که نصبیدم رو با ورژنشون مینویسه زیر اونم اپدیتارو میاره برای دانلود

داره خودمونی میشه M_@li's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال
    جواب دوم :دقیقا نمیدونم چجوری ولی اونجور که تو تریلراش دیدم فکر کنم یه مواقع خاص مثلا صبح زود توی یه جای خاص مثل تپه ای جنگلی چیزی میشه پیداش کرد
    جواب سوم : حیوونا هم مثل سیمزا حتما مثل سیمزا به یه تختی چیزی نیاز دارن من خودم کره اسب به دنیا اوردم اسب هام هم توی قفس باهم جفتگیری کردن .گزینش هم try for foal بود
    چهارم :نمیدونم
    پنجم:توی اینجور مواقع من یه بار همه ی گزینه های رومانتیکو از اول تا اخر امتحان میکنم حتی اینومعمولا درست میشه

8. این کاربر از M_@li بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام دوستان چند تا سوال
    چهارم: منم هنوز نتونستم. البته برای من گزینش فعال میشه ولی وقتی میزنم انجام نمیده.
    حتی اگر قفس هم داشته باشی.
    آخر: اون یک باگه. منم این مشکل رو قبلا پیدا کردم. مشکل از بازیه. بعضی از افراد اصلا نمیتونن ازدواج کنن.

اگه کار نکرد شما باید یک فایل 700 مگابایتی رو دانلود کنید که تورنتشو توی همین تاپیک گذاشتم :
    کد:

10. 2 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من شهر پاریس رو دانلود کردم با پسوند سیمز3پک به همراه چند تا لباس و مو ...
    ولی همه چی تو بازی میاد به جز شهر پاریس.میشه کمکم کنین؟

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

من هر وقت پک ها رو وارد بازی می کنم ، سرعت بازی به شدت افت پیدا میکنه
    جریانش چیه ؟

داره خودمونی میشه sam-16's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Maggy_P;6648010

اگه کار نکرد شما باید یک فایل 700 مگابایتی رو دانلود کنید که تورنتشو توی همین تاپیک گذاشتم :
    [code
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]
    من دیشب از یه سایتی یه فال 800 مگابایتی اپدیت رو دانلود کردم ... وقتی روش کلیک می کنم یک خط پر میشه و بعد از چند لحظه یه error میده با این نوشته :
    the setup has detected that no version of the sims 3 is instaled
    this update requires that a previous version of the application be instaled
    مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکی بازی من 2 تا دی وی دی هست نیاز به کرک هم نداره بعد از نصب بازی رو اجرا می کنی بی کرک ...
    اگر مشکل از بازی هست .یه سایت بدید که ازش بازی رو دانلود کنم ... تورنت نباشه بهتره ... فقط یه لینکی بدید که بازیش کامل کامل باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •