تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 584 از 649 اولاول ... 84484534574580581582583584585586587588594634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,831 به 5,840 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نه این بیچاره اصلا اینطوری نیست ! رام خوبیه . من راضیم فعلا .

داره خودمونی میشه A.R.B.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چند روز پیش از آقای گل محمدی یه سوالاتی کردم و ایشون بهم گفت توی تاپیک بگم تا راهنماییم کنه من هم انجام دادم ;D
    -----
    اول از همه من با Delivery مشکل دارم
    میخوام طوری باشه که دیگه مجبور نباشم دائم Delete کنم و مثل گوشی های معمولی فقط یک پیغام بده و از بین بره
    این یک
    دو این که توی Delivery اسم طرف رو نمینویسه و فقط شماره اش هست میخواستم این مشکل رو هم حل کنید
    سومین مشکل قاب گوشیم
    قاب من واقعا دیگه نیاز به تعویض داره میخواستم ببینم آقا تعویض قاب جزو گارانتی به حساب میاد؟ اگر نه در حال حاضر چه قیمتی هست؟
    و اینکه آیا قاب های الان هنوز هم مشکل شکستن خود به خود رو دارن یا خیر
    چهار مشکل آنتن دهی گوشیم!
    یکی دو بار گوشی از دستم افتاده و خورده زمین و احساس میکنم دیگه آنتن دهیش مثل قبل نیست این رو میتونم از گارانتی استفاده کنم و بگم یه چک بکنن؟
    و یه مشکل مرتبط با همین موضوع از وقتی گوشی رو دارم وقتی یه مدت آنتن نداره و دائم سرچ میکنه واسه آنتن دیگه آنتن پیدا نمیکنه و باید به طور دستی سرچ کنم تا دوباره آنتن پیدا کنه. این مشکل رو شما هم داشتین؟

این هم مشخصات ورژن های گوشیم اگه نیاز هست دوباره Update کنم:

Rom Version: 1.05.931.10
    Rom Date: 09/23/04
    Radio Version: 1.14.25.55
    Protocol Version: 52.65.25.34u
    ExtPkg Version: 1.0.11851.61265

میدونم خیلی ها توی تاپیک مخصوص X1 هست ولی هرچی Search کردم صفحه error میداد و هیچی پیدا نمیشد!
    Last edited by A.R.B.N; 27-02-2010 at 16:28.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

این داستان delivery چیه؟؟؟ برای من که فقط میزنه message sent که یه OK بزنی میره .... و نمیزنه طرف کی بوده...

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض با سلام و درود بر همه...

اون مشکل p990که براحتی حل میشد..
    از راهنماييت ممنون دوست عزيز ولي جواب سوال اول رو درست متوجه نشدم !
    X1 اين مشكل رو نداره يا اينكه مثل p990 داره ولي قابل حلله ؟
    باز هم ممنون...

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

درم ورد دلیوری مگر اینکه با نرم افزار اینطوری باشه . تا اونجایی که یادمه یه نرم افزار بود که بصورت خودکار پاک می کرد دلیوری ها رو . وحید جان شمام دلیوری رو از قسمت تنظیمات مسیج فعال کن . همچنین دلیوری رو فقط به شماره می زنم تا اونجایی که من می دونم ...

در مورد قاب اگه گوشیتون گارانتی باشه با مبلغی پول ( که فکر می کنم ارزشش رو داره ! ) قاب رو براتون عوض می کنند . اگه گاارنتی نباشه که هیچی ! قبول نمی کنند !! جایی هم من بیرون ندیدم که قاب X1 رو عوض کنند ...

در مورد آنتن دهی من به شخصه هیچ مشکلی نداشتم . با هر رامی هم که امتحان کردم هیچ مشکلی نبوده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1 سوال ميخوام اين گوشيو برا كسي بگيرم ،اونايي كه اين گوشيو دارن چه پيشنهادي دارن؟؟ خوبه يا نه؟؟ فقط لطفا سريع جواب بديد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

چند روز پیش از آقای گل محمدی یه سوالاتی کردم و ایشون بهم گفت توی تاپیک بگم تا راهنماییم کنه من هم انجام دادم ;D
    -----
    میخوام طوری باشه که دیگه مجبور نباشم دائم Delete کنم و مثل گوشی های معمولی فقط یک پیغام بده و از بین بره
    این یک
    دو این که توی Delivery اسم طرف رو نمینویسه و فقط شماره اش هست میخواستم این مشکل رو هم حل کنید
    سومین مشکل قاب گوشیم
    قاب من واقعا دیگه نیاز به تعویض داره میخواستم ببینم آقا تعویض قاب جزو گارانتی به حساب میاد؟ اگر نه در حال حاضر چه قیمتی هست؟
    یکی دو بار گوشی از دستم افتاده و خورده زمین و احساس میکنم دیگه آنتن دهیش مثل قبل نیست این رو میتونم از گارانتی استفاده کنم و بگم یه چک بکنن؟
    و یه مشکل مرتبط با همین موضوع از وقتی گوشی رو دارم وقتی یه مدت آنتن نداره و دائم سرچ میکنه واسه آنتن دیگه آنتن پیدا نمیکنه و باید به طور دستی سرچ کنم تا دوباره آنتن پیدا کنه. این مشکل رو شما هم داشتین؟

میدونم خیلی ها توی تاپیک مخصوص X1 هست ولی هرچی Search کردم صفحه error میداد و هیچی پیدا نمیشد!
    سلام.

همونطور که محمد جان فرمودن برنامه برای پاک کردن اتوماتیک دلیوری هست (پیداش میکنم لینکش رو میزارم.)
    اما در مورد دلیوری با اسم گیرنده شما باید برنامه نصب کنید .برنامه های زیادی هست که این کارو انجام میده اما من از Ine Soft Phone استفاده میکنم چون همزمان بسیاری از نیاز هامو برطرف میکنه.(اگر خواستید بگید براتون لینک بزارم.)
    اما در موارد مربوط به گارانتی من نمیدونم.در مورد آنتن هم احتمالا: با زمین خوردن گوشی شاید کیت آنتن گوشی شل شده باشه.(اینم حتمی نیست فقط حدس میزنم چون واسه گوشی Jama ی من مین مشکل پیش اومد.)

این داستان delivery چیه؟؟؟ برای من که فقط میزنه message sent که یه OK بزنی میره .... و نمیزنه طرف کی بوده...
    سلام.

در مورد دلیوری پیغام دریافت یا عدم دریافتی هست که توسط مخابرات برای شما فرستاده میشه.(در هنگام ارسال اس ام اس).
    شما برای فعال کردنش 2 راه دارید یکی اینکه برای هر مسیج بصورت جداگانه درخواست دلیوری داشته باشید(یعنی یک اس ام اس خاص براتون دلیوری بیاد و بقیه اس ام اس ها نیاد که باید در مورد همون اس ام اس فعال بشه).و دوم اینکه برای هر اس ام اس که میفرستید اتوماتیک دلیوریش بیاد.

اما در مورد اول (تک اس ام اس):
    شما باید برید تو صفحه مسیج و یک مسیج جدید رو بنویسید.سپس از گزینه منو در نوار پایین صفحه گزینه Message Option رو انتخاب کنید و سپس در صفحه بعد تیک گزینه Request Message Delivery Notification رو بزنید.(برای همین یک اس ام اس دلیوری میاد).
    اما در مورد دوم(تمام اس ام اس ها):
    شما وارد اینباکس مسیج هاتون میشید.اما هیچ اس ام اسی رو باز نمیکنید و اس ام اس جدید هم باز نمیکنید.سپس در اینجا گزینه منو رو میزنید(پایین صفحه سمت راست) در اینجا گزینه Tools رو انتخاب میکنید در صفحه جدیدی که باز میشه روی گزینه Option کلیک میکنید و در صفحه بعدی از کادر بالای صفحه رو گزینه Text Message کلیک میکنید یک صفحه جدید باز میشه. در صفحه بعد تیک گزینه Request Delivery Notification رو میزنید.از این به بعد برای تمام اس ام اس های شما دلیوری میاد و نمیخواد دوباره فعالش کنید.

(البته من ا ینجوری ابتدایی توضیح دادم که دوستانی که تازه با ویندوز موبایل کار میکنن هم بتونن راحت پیدا کنن وگرنه شما که استاد بنده هستید ).

8. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

ـویه اون لینکی که دادم 8تا اسکرین شات هست که ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این رام رو من نصب کردم ولی اصلاً خوشم نیومد رام UnOff خیلی بهتر از این بود ولی این آخریا سرعتش خیلی خراب شده به همین خاطر منم پاکش کردم و اینی که شما معرفی کردید رو ریختم ...
    فعلاً ترجیح میدم برگردم به همون رام اورجینال سونی اریکسون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

نتونستم یه لینک رپیدشیر از آخرین رام ارجینال پیدا کنم اگر کسی پیدا کرد به من بده
    با تشکر...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

-----
    این یک
    سومین مشکل قاب گوشیم

سلام
    هدفم این بود که بقیه نیز استفاده کنند
    مشکل دلیوری را با یک برنامه میشه حل کرد
    تو بخش خودش معرفی کردم میتونی دانلودش کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تست کن و نتیجه را بگو.

در مورد قاب
    شما بگین آیا گارانتی داره گوشیتون
    اگه اره کدوم شرکت
    تا من بگم بایستی چیکار کنین
    کدوم شهرین اینم بگین

و اما مشکل آنتن دهی
    اکثر افرادی که x1 داشتند از آنتن دهی گوشی راضی بودند
    کمو بیش بعضی ها ناراضی بودند
    با این حال شما میتونید ورژن رادیوئی گوشی را بالا ببرید
    احتمالا درست بشه
    ببین لین لینک سالمه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه اره دانلودش کن تا توضیحات بعدی را بگم
    اگه دانلود نشد بگو لینک جدید پیدا کنم

راستی تا حالا ویندوزتو اپدیت کردی؟
    اگه اره به چه نحوی؟
    Last edited by golmohammadi; 03-03-2010 at 11:56.

12. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •