سلام ! من میخوام در یه پروژه 40 صفحه ای همه صفحات به جز دو صفحه اول دارای بک گراند باشد...........چی کار بتید بکنم؟؟؟ در ضمن در word 2007
![]()
سلام ! من میخوام در یه پروژه 40 صفحه ای همه صفحات به جز دو صفحه اول دارای بک گراند باشد...........چی کار بتید بکنم؟؟؟ در ضمن در word 2007
![]()
من بعيد ميدونم ايراد نرم افزاري باشه
بيشتر به نظر مياد عيب از پرينتر باشه كه بايد تعمير بشه
سلام
اين بك گراند رو چطوري و از چه مسيري ميخوايد اعمال كنيد؟
با سلام خدمت دوست عزیزم وردیست در ضمن همین جا هم تولدتون رو تبریک عرض میکنم
من یه پایان نامه 90 صفحه ای دارم( البته همش توی یک فایل میخوام باشه ) میخوام بالای هر فصل توی هدر صفحه اسم فصل رو بنویسم
یعنی مثلا از صفحه 1 تا 25 توی هدر صفحه بنویسم ( فصل 1) از صفحه 26 تا 40 ( فصل 2) از صفحه 41تا60( فصل 3) و از ص 61 تا 90(فصل 4)
من وقتی توی هدر صفحه می نویسم فصل 1 تمام 90 صفحه همین نوشته میشه چطوری باید صفحات دلخوته رو فقط نوشت
لطفا یه کم سریعتر چون خیلی گیر این کارم
سلام و ممنون واسه تبريك
مشابه اين سوال بارها در اين تاپيك پاسخ داده شده و با كمي جسنجو ميتونيد به جوابش برسيد
با كمك گرفتن از ترفندهاي پست 21 و 22 تاپيك زير به نتيجه دلخواه ميرسيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جستجو فراموش نشه
سلام ببخشید یه سئوال دیگه البته سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
قبلا یه آفیس 2007 نصب کرده بودم خودش به صورت pdf ذخیره میکرد ولی حالا هر چی آفیس نصب می کنم این نوع ذخیره رو نداره میشه کاری کرد البته چند تا برنامه add ins نصب کردم زیاد به درد بخور نیستن چه راهی پیشنهاد میدین اگر باید add ins اضاف کنم لطفا یه خوبش رو معرفی کنین یا لینک دانلودشو بذارین
ممنون
سلام
بهتره که از خود مایکروسافت دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
همونطور كه دوست عزيزمون گفتن ميتوني از savepdfxps خود مايكروسافت استفاده كني
و يا به نظر من از نرم افزار PDFMachine هم استفاده كني كه با جستجو گير مياد
لينك دم دست ندارم
سلام ! من تو یی پروژه 40 صفحه ای میخوام همه صفحات به جز دو صفحه اول یه بک گراند داشته باشه .................چی کار کنم؟البته در word 2007
سلام
صفحه قبل رو ببینید و یا این پست ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)