مطمئن باشید وقتی Ps2 از دور خارج بشه فرمور های بعدی Ps3 بازی های Ps2 رو اجرا میکنه .
مطمئن باشید وقتی Ps2 از دور خارج بشه فرمور های بعدی Ps3 بازی های Ps2 رو اجرا میکنه .
میخوام بدونم میشه با PS3 الان فیلمایی که روی DVD هست و کپی هستن رو نگاه کرد؟البته اگه ps3 کپی خور باشه.
هم سي رو ميخونه هم دي وي دي!!!اما بهتره اينكارو نكني!!!چون لنز بلوري صدمه ميبينه!!!اگه خواستي اول بريز رو فلش بعد از تو هارد ps3 تماشا كن---تو كپي خور نميدونم--اونايي كه كپي خور كردن ميدونن---
Last edited by BATMAN-LOVE; 24-02-2011 at 23:14.
کپی خور و غیر کپی خور فرقی نداره.
PS3 دو تا Optic داره جیگر طلا , کلا Frequence های DVD و CD قابل خوانده شدن توسط Optic Blueray نیستن.
در ضمن من ندیدیم CD رو اجرا کنه !! مگه میکنه ؟
سلام من killzone3 و Marvel Vs Capcom 3 و gran turismo 5 را دادم برايم مغازه بلك سافت برايم كپي كرد البته يك فايل پچ 3/55 هم برايم توي هارد ريخت كه من از طريق موليت من روي ps3 كپي كردم ولي حتي وقتي روي هاردم بازي ها را كپي كردم ارور مي زند .
(an error occurred during the start opration (80010009 اين ارور را مي زند با شماره كه نوشتم
با gaia هم اجرا كردم هم ارور را مي زند تر خدا يكي من را راهنمايي كند
اگر پچ را بايد در دستگاه ps3 اجرا كنم چه جوري اجرا كنم يا از كجا
مشكل از بازي است يا از دستگاه رجين دستگاهم جي است البته فكر مي كنم خيلي به رجين مربوط نباشد
cd دیگه ازنظر حجم وکیفیت یک فرمت کاملا منسوخ دیگه ارزش ساپورت شدن رو نداره براهمینم ps3 اصلاcd رو اجرا نمیکنه
(من بيشتر مواقع آخرين پستو ميخونم---واسه همين سوالتو دير نگاه كردم)
همه چيزايي كه گفتي ميشه انجام داد!!!
از رايان صبا خريدم---50 تومن گرونتر از بقيه جاها بود اما بدون شك آكبند بود---اگه خواستي از اونجا بگير---البته گارانتي هم نداره---ديگه الان فقط اسليم تو بازاره---فرقي هم ندارن---فقط هاردشون تفاوت داره---همشون هم ماله چينه!!!فقط اولين سري كه 20 گيگ بود تازه سال اول عرضه---ژاپن بوده(بازم مطئن نيستم---اين مطلبو تو يه تاپيك خوندم)اما معمولا سوني تو اولين عرضه از ژاپن وارد شده---بعدا چيني ميشه---
من فت دارم---اما اسليم و فت تفاوتي نداره!!!به نظر يه عده فت ظاهرش قشنگه!!!در عوض اسليم گرماي كمتري توليد ميكنه---
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
فبلا تست كردم خوند!!!حالا الان بازم امتحان ميكنم---
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)