سلام به سلامتی خ.ش گذشت؟
الان فریمور دستگاهت چنده؟
umd iso mode روی چه حالتی هست.از منوی ریکاوری یا vsh منو بزار روی یک حالت دیگه ببین مشکل حل میشه؟
سلام به سلامتی خ.ش گذشت؟
الان فریمور دستگاهت چنده؟
umd iso mode روی چه حالتی هست.از منوی ریکاوری یا vsh منو بزار روی یک حالت دیگه ببین مشکل حل میشه؟
ممنون خيلي خوش گذشت
جاي ما هم خالي بود
اين چيزايي رو كه گفتي نفهميدم
ميشه بگي اين umd iso mode چيه و كجاس؟؟
ممنونت ميشم![]()
در منوي اصلي که دکمه Select رو ميزنيد و يک منويي مياد روي صفحه،گزينه اي به نام UMD Iso Mode هست که اون رو روي حالات مختلف قرار بديد بعد با زدن دوباره کليد Select از منو خارج شيد و بازي رو اجرا کنيد. ببينيد بازي اجرا ميشه يانه.
پ.ن : البته با اجازي choory جان![]()
روي همه ي حالت ها امتحان كردم ولي بازم بازي نميومد و همون ارور رو ميداد
تورو خدا به دادم برسيد
آخه براي چي بايد بازي نياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
فرمورم هم 3.90 هست
خواهش میکنم.
هدف ما اینجا اطلاع رسانی و کمک به هم دیگه هست.حالا چه من کمک کنم چه شما.فرقی که نداره.
توی بازی های جدید فقط همین یک بازی مشکل داره؟
نمیدونم والا معمولا با عوض کردن umd iso mode درست میشد و این پیغام نمی آمد.
اگه برات امکانش هست به 4.01 آپدیت کن ببین اجرا میشه یا نه.
یا صبر کن ببین نظر علی آقا چیه.
شاید هم ایراد از بازی باشه.
Last edited by choory; 18-09-2008 at 10:06.
امروز یک گزارش خوندم جالب بود.گفتم اینجا بزارم تا شما هم بخونید.
مصاحبه John Garvin در مورد Resistance: Retribution
چنانچه شما نشنیده باشید ، بازی Resistance: Retribution در حال آمدن بر روی کنسول دستی PSP است.در زیر شما یک مصاحبه ی جالب با John Garvin می خوانید که خیلی چیز ها از بازی را روشن می کند.
چطور شما تجربه ی PS3 Resistance به یک صفحه دستی و قابل حمل برگردان خواهید کرد؟
برای ما ، Resistance تماما مربوط به کشتن مخالفان قدرتمند با اسلحه های قدرتمند در یک تناوب عالی است.هدف ما در شروع کار تسخیر ماهیت گیم پلی هسته ای Resistance بود
در حالی که در همان زمان چرخش خود را بر روی آن قرار دهیم.چرخش Bend Game Studio تماما در مورد خلق یک بازی جالب است که همچنین مهیج نیز هست ، ما میدانستیم که یک ادامه می خواستیم تا درست بعد از RFOM و قبل از اتفاقات در R2 ، اتفاق بیفتد.در حالی که داشتم RFOM بازی می کردم چیزهایی را کشف کردم که فکر می کردم تله های داستانی عالی بودند ،... چیزهایی شبیه Cloven ، حقیقت اینکه ما در RFOM اصلا Chimera مونث نداشتیم ، بنابراین من زمان زیادی را صرف صحبت با Ted Price و اشخاص در Insomniac کردم.آن ها داستان ما را دوست داشتند پس ما با آن پیش رفتیم.داستان بازی بر روی داستانِ شخصیِ یکی از شخصیت هایی که ما خلق کردیم تمرکز می کند ، یک سرباز معمولی بریتانیایی که نامش James Grayson است.بعد از یک فاجعه و مصیبت شخصی ، Grayson برای انتقام قصد دارد که هر مرکز گفتگوی Chimera را که پیدا می کند ، نابود سازد.سرانجام او در می یابد که تلاش های او پوچ و بی فایده بوده اند.در فرانسه ، آلمان و هلند ، Chimera ها نمو کرده و حالا از یک متد جدیدی برای مکالمه بین انسان ها و مخالفین استفاده می کنند.مقاومت فرانسوی که Maquis خوانده می شوند ، Grayson را نام نویسی می کنند و او به Cartwright و Parker در Operation Overstrike ملحق میشود . در شروع کار باید قاره اروپا را دوباره پس بگیرید.
بهترین چیز در مورد بسط و توسعه بر روی PSP چیست؟
چیزی که من بهترین در مورد PSP دوستش دارم سایز تیم است.در Bend Game Studio ما 40 نفر عضو تیم داریم که یک اندازه عالی برای یک تیم است.ما استعداد های کلیدی کافی برای ساختن یک بازی AAA داریم . ما به اندازه ی کافی کوچک هستیم که هر کس ، کس دیگه ای را می شناسد .
بازی مورد علاقه ی شما بر روی PSP چیست؟
علاقه مندی های شخصی من هنوز Syphon ******: Dark Mirror یا Syphon ******: Logan’s Shadow هستند ، اساسا بدین خاطر که من انرژی ابداع کننده ی زیادی را در آن ها روان ساختم. دو بازی که من امسال تمام کرده ام ، و واقعا دوستشان دارم ، God of War و Patapon بودند.دو بازی واقعا مختلف بر حسب ماهیت موضوع ، سبک ، شیوه ، اما دارای تفریحات زیادی در روش خودشان.در حقیقت این دو بازی واقعا مثال خوبی هستند که چرا PSP چنین پلتفرم دستی عالی هست.شما یک بازی عجیب و غریب همانند Patapon دارید که تا حدی قلمرو جدیدی از سبک "ریتم/اکشن" را طلب می کنه و یک برگردان واقعا خوب از عنوان هاردکور اکشن کنسولی ، در کنار هم در تاقچه بازی من.
یکی از لذت مندی های مجرمانه شما وقتی که این به بازی های PSP میاید چیست؟
بازی کردن بازی ها در دیروقت شب در حالی که در رختخواب هستید.جدآ.به نظر میرسد که این تنها وقتی که من می توانم کارهای عقب مانده ی بازی های PSP را انجام دهم دیروقت شب است و جایی راحت تر از رخت خواب برای راحت بودن وجود ندارد.با بودن گوشی در گوشم ، من همسرم را بیدار نگه نمی دارم ، هرچند او وقتی که من GOW بازی می کنم عصبانی می شود چون خیلی سخت است که وقتی می میرید صدایی به وجود نیاورید.برای من ، دستی و قابل حمل بودن تنها معنی "بازی کردن در اتوبوس و هواپیما " را نمی دهد ، این معنی می دهد ، "بازی کردن در هر جایی که تخت شما در مقابل PS3 نیست."(خنده)
غیر عادی و مرموز ترین جایی که شما همواره PSP بازی می کنید کجاست؟
بالا رو ببین
خصویت PSP مورد علاقه ی شما که مربوط به بازی نیست ، چیست؟ چرا؟
شاید مواد و لوازم وب.PSP پلتفرم نسبتا خوبی برای چک کردن اخبار هاست، صفحه کمی از Blackberry من بزرگ تر است ، و وبسایت ها آسان تر برای هدایت کردن هستند.قابلیت بعدی دیدن فیلم بر روی آن خواهد بود ، در حالی که دارید پرواز می کنید ، دیدن یک فیلم بر روی PSP خیلی راحت بر روی لپتاپ من است.
چگونه شما سخت افزار PSP را با Resistance تحت فشار قرار خواهید داد؟
ما نسبتا سخت داریم آن را تحت فشار قرار می دهیم .همان طور که شما میدانید این سومین بازی ما بر روی این پلتفرم است و ما دائما در حال بهبود سازی انجین خود هستیم.Chris Reese ، کارگردان تکنیکی استدیو ، تیم تکنیکی خود را سخت تحت فشار قرار داده است. ما یک اپگرید کامل را بر روی سیستم انیمیشن خود انجام داده ایم ، اضافه کردن پشتیبانی شالوده های چندگانه ، بنابراین ما می توانیم مدل های مختلف Chimera را تکمیل و اجرا کنیم ، ما سیستم شخصیت خود را اپگرید کرده ایم ، اضافه کردن specular highlights ، پس شما می توانیید بازتاب نور از ژاکت چرمی گریسن را ببینید ، ما همچنین سایز تکسچرهای شخصیت را بالا برده بنا براین همه چیز تمیز و مجعد به نظر می رسد ، ما یک سیستم streaming قوی و ستبر در بازی گنجاندیم پس شما می توانید جزئیات بیشتری را در مرحله ها داشته باشید ، صداهای بیشتر ، مدل شخصیت های بیشتر ، انیمیشن های بیشتر ، ما یک سیستم دشمن کاملا جدید خلق کرده که می توانیم بیشتر دشمنان را در صفحه بازی داشته باشیم ،در Logan’s Shadow شما ممکن است 4-6 تروریست را در یک زمان در صفحه ببینید ، نه در Resistance: Retribution ، شما می توانید 15 لیپر را در یک زمان ببینید.ما همچنین سیستم های زیادی را اپتیمایز کرده ایم بدین منظور که به drawing distance فشار وارد کنیم بنابراین ما می توانیم تلاش کنیم تا مقیاس خالص از دورنمای Resistance را تسخیر کنیم.
این سومین بازی شما بر روی PSP است ،چه چیزی شما از پروژه های قبلی یاد گرفتید که می توانید برای Resistance به کار گیرید؟
کنار تمام افزایش تکنیکی و بهبود انجین که در بالا ذکر ما چیز های زیادی از ساختن شوتر بر روی PSP یاد گرفتیم .ما یک سیستم هدف گیری برده ایم که ما در Logan’s Shadow و Dark Mirror تصحیح و پالوده کردیم و آن را به یک سیستم همکار هدف گیری ساده کردیم که من فکر میکنم انقلابی بر روی PSP است.چیز دیگری که من فکر میکنم یاد گرفته ایم تا چطور آن را به خوبیی با PSP انجام دهیم ، مهارت وادار کردن بازیکن ها به آزمایش بازی هست.برای ما این ترکیب سناریو مبارزات ، خلق طراحی مراحل ،و داستان هیجان انگیز است.ما نمی خواهیم که بازی تکراری شود ، بنابراین ما گیم پلی را تفکیک کردیم ، مبارزات جدیدی را اضافه کردیم ، ما تله های داستانی غیر انتظار را خلق کردیم ، ما مناطقی را خلق کریدم که بازیکن ها باید از سرشان بعلاوه ی اسلحه شان استفاده کنند.
چه چیز دیگه نیاز به دانستن در مورد Resistance: Retribution دارید؟
منبع فارسی:
منبع اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دادا
فروشگاه سوم یادت رفت
با بازي پيس 2008 هم همين مشكل رو داشتم رم رو فرمت كردم ولي فايده نداره.
حالا اين علي كي مياد؟؟؟
آپديت ميكنم به 4.1 ببينم چي ميشه
ببخشید یه سوال من اصلا سر درنمیارم از این دستگاه...بهترین مدلش چیه؟ و چه قیمته؟؟ گرافیک بازیهاش چظوره؟؟ برای هر بازی باید یه مموری داشته باشی؟؟؟ هارد دارن؟؟ مثلا میشه 10 بازی ریخت رو دستگاه؟
برو به setting و system setting و umd start رو off کن
فريم ويرت چيه؟
UMD mode روي چه حالتيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)