نه خداروشکر مدرک معادل و یا مدرک پایین تر ندادن آنچنان واحدی پاس نکردم که مدرک بگیرم
نه خداروشکر مدرک معادل و یا مدرک پایین تر ندادن آنچنان واحدی پاس نکردم که مدرک بگیرم
راستی داداش شما چرا انصراف دادی؟
چرا تغییر رشته ندادی؟
مگه فرقی میکنه؟ چون تعداد انچنان واحدی پاس نکردم به علت بعضی مشکلات اگر هم پاس کرده بودم تخصصی رشتم بود که به درد حسابداری نمیخورد که بخوام تطبیق بدم
بله فرق می کند. برای تغییر رشته معافیت تحصیلی مجدد صادر نمی شود و از همون قبلی کم می شود.
ولی برای انصراف قضیه فرق می کند.
به هر حال مشکلی نیست.
یه لطفی هم بکنید وقتی کاراتون را انجام دادین نتایج را در تاپیک بزارید...
ممنون از شما.
بله برای همون انصراف دادم تا از سنوات جدید بهره مند بشم.
----
بله دوستان خداروشکر امروز کار های معافیت تحصیلی ام رو انجام دادم و برگه ی معافیت تحصیلی رو گرفتم تا فردا ببرمش دانشگاه و مراحل ثبت نام کامل بشه
دوستان دقت کنن اول از همه با دقت تمام قوانینی که تو سایت نظام وظیفه زدند رو مطالعه کنید
برای گرفتن معافیت تحصیلی ( دانشجویان انصرافی) نباید مدرک معادل بهتون داده باشن در این صورت سنوات جدید بهتون تعلق نمیگیره
یعنی اگر در کارشناسی پیوسته ( هر رشته ای) تحصیل میکردین نباید بعد از انصراف مدرک فوق دیپلم (معادل) بهتون تعلق بگیره در این صورت معافیت تحصیلی مجدد نمیدن و همه چیز ملغی است
به هر حال کوتاه نیاین دوستان من سعی خودتون رو بکنید
موفق باشید
معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی در صورتی که تا یک سال پس از تاریخ انصراف، در مقطع یا رشته دانشگاه جدید یا یک حوزه علمیه پذیرفته شوند، در طول مدت تحصیل در مقاطع دانشگاهی (از دیپلم تا دکترای تخصصی) مشروط به اینکه انصراف، در مدت سنوات مجاز صورت گرفته باشد، فقط یک بار قابل تمدید است که در این صورت، مدت تحصیل قبلی جزو سنوات تحصیلی جدید محسوب نخواهد شد.بر این اساس، ترخیص کارکنان وظیفه بدون غیبت اولیه در حین خدمت که بیش از یک سال از تاریخ فراغت آنان از مقطع قبلی سپری شده باشد نیز جهت ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی و بالاتر به جز در زمان های اضطراری و جنگ بلامانع است.
درسته. نباید مدرک معادل داشته باشید. در کل هم یکبار بیشتر نمیتونین انصراف بدین
منم امروز کارای معافی رو انجام دادم و تا 98 معافیم تمدید شد
شما کارتون کشید به نظام وظیفه؟ یا همان پلیس +10 کارتون راه انداخت؟
بله متاسفانه پلیس +10 از قانون اطلاع نداشتن (اول که رفتم اینطور گفتن) بعد رفتم نظام وظیفه تعیین تکلیف کنم بگم چرا نمیشه تو سایت نظام وظیفه زدند که میشه و اونها هم با نظام وظیفه مرکز تماس گرفتند و گفتن میشه :| بعد از اون نامه ی انصراف دانشگاه رو گرفتم و بردم نظام وظیفه تا تاییدش کنن و بگن به متقاضی معافیت تحصیلی داده بشه ( چون پلیس+10 میگفت باید نظام وظیفه تایید کنه تا ما بدیم) بعد بردمش نامه ی نظام وظیفه رو با نامه ی انصراف دانشگاه رو به پلیس +10 و اونها برام معافیت تحصیلی جدید صادر کردن
متاسفانه کارهاشون بینهایت بی برنامه هست واقعا باید هر کس میره دنبال کار خودش واقعا باید حواسش باشه و پیگیر باشه چون زیاد اهمیت نمیدن به کار های مردم
موفق باشید دوستان
Last edited by سپید موی; 02-02-2015 at 12:25.
سلام
ببخشید بنده ورودی مهر88 کارشناسی پیوسته هستم و در تاریخ 30ام بهمن امسال(93) فارغ التحصیل خواهم شد
لطفا راهنمایی بفرمایید که حداکثر تا کی فرصت دارم که دفترچه پست کنم؟
ممنون
معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی
دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند در طول تحصیل از دیپلم تا دکتری ،فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و می بایست حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل نمایند که در اینصورت مدت تحصیل قبلی آنها در مقطع جدید لحاظ نشده و همچنین می توانند در مقاطع پائین تر نیز شروع به تحصیل نمایند .
جمعه ١٧ بهمن ١٣٩٣
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)