تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 942 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587593633683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

غلط کرده...مراحل اداری برای هر آنتن 8 ماه طول میکشه؟!!!!
    بعد تو تهران 2 ماهی 40 تا آنتن نصب میکنن...

وحید و clickrast
    من شهر پرستی نمیکنم...من نه از این شهر خوشم میاد نه از این مملکت.
    شما حاضر نیستی قبول کنی که شیراز یکی از شهر های مهم ایرانه.
    وحید...خودت چند ماهه پول دادی به ایرانسل ولی به جز وعده و وعید دروغ هیچی نگرفتی؟
    بی خود خودتو با اینکه دولت جلوی mtn سنگ میندازه سرگرم نکن.
    چشتو روی واقعیت باز کن تا ببینی چه کلاهی سرت رفته.
    ما موبایل خریدیم که بگیم...آنتن نمیده...آنتن میده...دولت سنگ میندازه... و اینا؟
    در ضمن در هیچ جای دنیا یه شهر کوچیک رو به یه شهر مهم اولویت نمیدن.
    مگر توی اصفهان...
    سروش جان من میدونم ایرانسل خودشم کوتاهی کرده خیلی هم کرده اما این دولت هم کم مهربونی نکرده با هاشون.بعدشم من قبول دارم شیراز یکی از شهر های مهمه اما نه بعد از تهران.اصلا این جا محل این جور بحثا نیست که شما یک پست در میان میگی شیراز بعده تهرانه چرا آنتنش این طوره ؟!

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

براي اين شماره مركز پيامي كه به من داديد خيلي ممنون
    چون تونستم براي همه ي شبكه هاي تلويزيوني بفرستم بدون اين كه يه قرون كم بشه
    به همه شماره ها میشه فرستاد، فقط 3000و 2000و 1000 نیستش به 935 و 91 و 932 هم میشه فرستاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

آقا اين مسيج سنتر جديد هم كه جواب نمي ده !‌
    يه كاري بكنين ،‌راهنمايي چيزي!
    براي من كه جواب داد. مشهد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

برو سایت ایرانسل و قسمت gprs اونجا تنظیمات رو نوشته و به صورت دستی تنظیم کن.من هر کاری کردم لینکشو بزارم نتونستم سایت ایرانسل باز نمیشد.یا علی
    اون تنظيمات مال ويندوز موبايله.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض اپراتور دوم، بخش خصوصي نيست

ايتنا - برنامه «صفر و یک» از شبکه گفت‌وگو اصل 44 قانون اساسی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و به طور مشخص خصوصی سازی در شرکت مخابرات ایران را نقد و بررسی کرد.

در برنامه «صفر و یک» صابر فیضی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، و امیرحسین سعیدی نائینی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به مناظره درباره خصوصی سازی در شرکت مخابرات ایران پرداختند.

صابرفیضی، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در این برنامه درباره مشکلات و موانع پیش روی خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران گفت: براساس برنامه‌ریزی دولت روال خصوصی‌سازی طبق برنامه پیش‌می‌رود و اطلاعاتی که باید دراختیار سازمان خصوصی سازی قرار می‌گرفت به این سازمان ارائه شده و ما برای واگذاری شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی طبق برنامه پیش رفته‌ایم.

در ادامه امیرحسین سعیدی نائینی، رئیس سازمان نظام رایانه‌ای کشور درخصوص روند خصوصی‌سازی شرکت مخابرات ایران گفت: بزرگ‌ترین اشکال وارده درباه خصوصی سازی اختلاف نظر و اختلاف برداشتی است که از فرامین مقام معظم رهبری در راستای اجرای سیاست‌های اصل 44 وجود دارد. با برداشت ما منظور ایشان این است که مدیریت از بخش دولتی به بخش خصوصی، کارآفرین و خلاق سپرده شود اما ما شاهد هستیم که این خصوصی‌سازی نتیجه‌ای برعکس داده است.

فیضی در باره این نظر گفت: درابلاغیه بند ج اصل 44 قانون اساسی صراحت موضوع مشخص است و اشاره شده که کلیه امور مخابرات به جز دو بخش فرکانس و شبکه مادر مخابراتی باید واگذار شود.
    مدیر عامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: متاسفانه مدیران دولتی با حقوق دولتی و پشت میز دولتی نشسته‌اند و برای بخش خصوصی تصمیم‌گیری می‌کنند که این موضوع طبیعتاً تاثیرات نامطلوبی در خصوصی سازی داشت.

سعیدی در برنامه «صفر و یک» گفت: در بحث خصوصی‌سازی در عمل چیز دیگری اتفاق خواهد افتاد و دلیل آن هم این است که در بخش خصوصی سرمایه لازم وجود ندارد و این بیان که بخش خصوصی ضعیف است با دو هدف مطرح می‌شود: گروه اول می‌گویند حالا که بخش خصوصی ضعیف است اول آن را توانمند کنیم بعد کار را به آن واگذار کنیم. گروه دیگری می‌گویند بخش خصوصی ضعیف است برای اینکه خصوصی سازی انجام نشود.
    وی با بیان اینکه ما مطمئن هستیم که خصوصی سازی در عمل درست انجام نمی‌شود، در باره دلیل این ادعا گفت: چه ضامن اجرایی وجود دارد که اتفاقی اپراتور دوم اینجا صورت نپذیرد؟چون درآنجا یک شرکت خارجی با واسطه گری صاایران و بنیاد مستضعفان آمد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با تاکید براینکه صاایران و بنیاد مستضعفان را بخش خصوصی نمی‌داند، نتیجه‌گیری کرد که اپراتور دوم بخش خصوصی نیست و ادامه داد: ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌بینیم که وزیر از شرکت صاایران است، آقای دکتر غفاریان از پرسنل صاایران است، آقای ریاضی قبلاً در صاایران بوده و مدیرعامل اپراتور اول آقای وحید صدوقی نیز قبلاً درصاایران بوده‌اند و مدیر عامل اپراتور دوم آقای دزفولی از صاایران بود. ما با این افراد کاری نداریم حرف ما این است که اینها بخش خصوصی نیستند و دولتی هستند. خصوصی سازی در دنیا علم است. اول باید یک سازمان تنظیم مقررات درست شود و بعد آزاد سازی انجام شود.

در ادامه برنامه «صفر و یک شبکه گفت و گو» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: من اعتقادم این است که یک سری قوانین در رابطه با رگولاتوری باید تغییر پیدا کند و در مصوبه دولت هم، که برای خصوصی سازی در مخابرات داشته‌ایم تاکید بر آن شد که برای حاکمیت دولت، ساختار سازمانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید بازنگری شود و این که آیا دوستانی که الان در مجموعه دولتی هستند وابسته به یک سازمان هستند و می‌توانند در خصوصی سازی و واگذاری به آن سازمان‌ها تاثیرگذار باشند به دو دلیل نمی‌توانم قبول کنم، چون در بند ج ابلاغیه اصل 44 یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری این بود که فقط واکذاری از طریق بورس صورت پذیرد. بنابراین دولت اکر دیونی که به سازمان‌های دیگر دارد را بتواند سازمان‌های دیگر از جمله شرکت مخابرات ایران را به دیونش ببخشد، این از دولت ساقط شده است. در مورد سرمایه‌های بخش خصوصی اگر سرمایه‌های ایرانی‌های مقیم ایران را در بورس مشاهد کنیم می‌بینیم این سرمایه وجود دارد.

سعیدی نیز در پاسخ به گفته‌های مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: سرمایه بحث ما نیست، چون صاایران یا بنیاد مستضعفان یا شبه‌دولتی‌های دیگر سرمایه را خودشان نمی‌آوردند بلکه از منابع خارجی جذب می‌کنند و بخش خصوصی محدود می‌شود و شبه‌دولتی‌ها با رانت‌خواری وسط کار می‌آیند.
    وی همچنین گفت: اگر این اطمینان برای بخش خصوصی ایجاد بشود همانطور که شبه‌دولتی‌ها با خارجی‌ها تعامل می‌کنند بخش خصوصی نیز این کار را می‌کند. تجربه نشان می‌دهد که همه جا راه برای بخش خصوصی بسته شده و همه چیز با رانت‌خواری بسوی شبه‌دولتی‌ها هدایت می‌شود.

فیضی نیز گفت: من تصورم این است که اگر مخابرات قرار بود از طریق مزایده واگذار شود این خطر وجود داشت به همین دلیل با ظرافت گفته شد که فقط از طریق بورس اوراق بهادارتهران واگذار شود.

گفتني است برنامه «صفر و يك» پنج شنبه‌ها ساعت 30 /23 و بر روی موج اف ام ردیف 9/103 مگاهرتز از شبکه گفت‌وگو پخش مي‌گرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

به همه شماره ها میشه فرستاد، فقط 3000و 2000و 1000 نیستش به 935 و 91 و 932 هم میشه فرستاد
    آخه منم يه بار حواسم نبود با همون مسيج سنتر تاليا به دوستام اس ام اس ميزدم، همه اس ام اس هام يا نصفه نيمه ميرفت يا كلاً نميرفت، وقتي هم كه ميرفت زودتر از نيم ساعت نميرسيد. بعد 1روز دردسر تازه متوجه شدم كه با مسيج سنتر تاليا داشتم ميفرستادم. داشتم بيخودي به ايرانسل ايراد ميگرفتم!!
    شرمنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12 ايرانسل در ‪ ۶‬شهر خوزستان فعال شد

مدير فروش شبكه تلفن همراه ايرانسل در خوزستان از فعال شدن رسمي اين شبكه در ‪ ۶‬شهر اين استان در هفته دولت خبر داد.

"يوسف نيسي" در گفت و گو با ايرنا اين شهرها را اهواز، آبادان، خرمشهر، دزفول، انديمشك و شوش برشمرد.

وي، فعالسازي شبكه ايرانسل در شهرهاي رامهرمز، مسجدسليمان، سربندر، ماهشهر و سوسنگرد را از برنامه‌هاي بعدي اين شبكه در خوزستان ذكر كرد.

وي اظهار اميدواري كرد اين شهرها تا مهرماه به شبكه ايرانسل بپيوندند.

مدير فروش شبكه تلفن همراه ايرانسل در خوزستان با بيان اينكه هم اكنون چهار پايگاه رسمي فروش و اطلاع رساني ايرانسل در اهواز فعاليت دارند اظهار داشت: در هر يك از شهرستانهاي استان نيز يك نمايندگي مجاز فعال شده است.

نيسي با بيان اينكه هم اكنون آمار دقيقي از مشتركان ايرانسل در خوزستان موجود نيست اظهار داشت: بناست آمار رسمي تا پايان شهريور از سوي شبكه مركزي ايرانسل اعلام شود.

طبق آخرين آمار موجود تعداد ‪ ۳۵‬هزار سيم كارت دايمي و اعتباري ايرانسل در خوزستان به فروش رسيده كه تعداد ‪ ۶‬تا هفت هزار از اين تعداد را سيم كارتهاي دايمي تشكيل مي‌دهند.

همچنين طبق اعلام رسمي اداره كل پست خوزستان در دفاتر خدمات ارتباطي پست و مخابرات استان نيز باجه‌هاي جداگانه‌اي براي توزيع سيمكارتهاي هديه ايرانسل در نظر گرفته شده است.

هدف از اين اقدام پاسخگويي به مشتريان و رهايي آن از سردرگمي ذكر شده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اون تنظيمات مال ويندوز موبايله.
    والا من با اون تنظیم کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام شاهین جان
    آقا این ای شارژ چیه میشه کمی توضیح بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم که از همون اول ورودم گفتم. خوب داریم خودمونو گول می زنیم.
    والا من که خواهرم خیلی هم از این همراه اول راضیه... هم آنتن می ده هم smsهاش می رسه... تازه هزینه هاشم که کمتره...
    من اگه ایرانسل خریدم فقط برای یک تجربه ی جدید بود...
    کارم رو هم تا حالا راه انداخته...
    فقط بدیش اینه که خونه آنتن ندارم... اصفهانه دیگه...
    اما این ایرانسل تا شماها رو داره نیاز به هیچ وکیل وصی دیگه ای نداره...
    یا شایدم یه سهامی چیزی توش دارین؟!
    خلاصه این که هر ئوشون خوب دارن خون مردم رو تو شیشه می کنن خودشونم راحت نشستن حالشون رو می کنم...
    دیگه شناخته شده اشن...
    بدرود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •