نه اصلا اين حرف صحت نداره.
شما بيا روم1 يه هاست 1.22 1.23 پيدا كردي اسممو عوض ميكنم :
نه اصلا اين حرف صحت نداره.
شما بيا روم1 يه هاست 1.22 1.23 پيدا كردي اسممو عوض ميكنم :
برای منم سخته که این حرفو بتور کنم که هرکی 1.21 بازی کنه کیک میشه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این موضوع واسه چند سال پیش هستش؟
اسم بازیکنی که این کارو کرد بلدی؟
اون موقع که من مطلب رو گذاشتم، اول روم خود ادمین لینک یک نظر خواهی رو تو فروم گارنا گذاشته بود که کدوم پچ از همه بهتر هست!
بعد خودش گفته بود که بنظرتون خوب هست که اونایی که از پچ 1.21 استفاده میکنن رو کیک کنیم؟!
منم اومدم اینجا درج کردم...
من نمیدونم مشکل دوستان چیه که حاضر نیستن نسخه وارکرافت خودشون رو ارتقاء بدن...
kayko
این جریان واسه چه زمانی بوده.
من 4 ساله تو روبینا هستم ولی هیچوقت یه همجین ترکیبی ندیدم.
عزیز دلم
چرا خالی می بندی
همچین آیتمی دیده نشده.
حالا تو هر گیم نتی.
من تو روبینا مشهد هستم.
پس با ما به از این باش که با خلق جهانی
خداحافظ.![]()
راستی یک چیزی واسه اونایی که میگن کلین اتک واسه Tidehunter باگه و لول 3 رو از بین میبری !
نه اصلا" چنین چیزی نیست ! خودتون برین امتحان کنید ! تازه درصد اون هم میبره بالا !
یه چیزی هست به اسم hidden quest که فقط تو ورژن های 9b یعنی مثل 6.59b یا 6.49b هست که بعد از انجام عملیات لازم)سرچ کنید یاد بگیرید حفظ نیستم) یه چیزی بهت میده... تو 6.59b هم بعد از رفتن یه آیتمی میده که 200+ str میده(!!!!) این آیتم هیچ جای دیگه نیست و گرفتنش هم کار هرکسی نیست... حتی 5 نفره هم گرفتنش سخته ولی بازم هست... سرچ کنین میفهمین..
کی گفته باگ داره! من خودم همش میبندم خوبم کار میکنه ولی دیگه همیشه میچرخه چه 3 کار کنه چه نکنه... درصد رو هم بالا نمیبره توهمی بیش نیست.... راستی با این هیرو vanguard کار نمیکنه(با 2 ش مشکل داره) نبندید..
اتفاقا این برای من سوال بود که وقتی کلین اتک رو میبندی باگ میشه یا نه! چون مدام میچرخه، یعنی همیشه لول 3 میزنه؟! اینجوری که هر چرخش 300 تا دمیج میده!کی گفته باگ داره! من خودم همش میبندم خوبم کار میکنه ولی دیگه همیشه میچرخه چه 3 کار کنه چه نکنه... درصد رو هم بالا نمیبره توهمی بیش نیست.... راستی با این هیرو vanguard کار نمیکنه(با 2 ش مشکل داره) نبندید..
یا نمیدونم یورنرو بود، یا اینکه اکس، اونم فکر کنم همین کلین اتک رو میبستی که همش حالت کریتیکال میزد. ( اکس میچرخه، یورنرو میپره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)