تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 601 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 6004

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من امشب یه جایی مهمون بودم، مثلا ftth داشتن. یه تست سرعت گرفتم یه مرتبه ۱۲ مگ داد یه مرتبه ۲۲ .
    از بازار هم یه فایل دانلود کردم، ۲.۳ مگ بود سرعت.

یه مودم یوتل داشتن. دیگه نمیدونم به خاطر مودم ایرانیشه یا کلا همینه

- - - Updated - - -

من امشب یه جایی مهمون بودم، مثلا ftth داشتن. یه تست سرعت گرفتم یه مرتبه ۱۲ مگ داد یه مرتبه ۲۲ .

درود. اگر تست با وای فای بوده که ملاک سرعت نمیشه. بیشتر این مودمها و حتی مدلهای ارزان قیمت که پورت 1 گیگ دارن در کانکشن کابلی عملکرد مشابهی دارن و تفاوت اصلیشون به کیفیت و برد وای فای و بقیه امکانات برمگیرده. مودمها یوتل وای فای ضغیف و برد کوتاهی دارن به خصوص اگر از ورژنهای قدیمی باشن که وای فای داغونی داشتن.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درود. RX power و TX power چند هست ؟ یک اسکرین شات بزارید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود. اگر تست با وای فای بوده که ملاک سرعت نمیشه. بیشتر این مودمها و حتی مدلهای ارزان قیمت که پورت 1 گیگ دارن در کانکشن کابلی عملکرد مشابهی دارن و تفاوت اصلیشون به کیفیت و برد وای فای و بقیه امکانات برمگیرده. مودمها یوتل وای فای ضغیف و برد کوتاهی دارن به خصوص اگر از ورژنهای قدیمی باشن که وای فای داغونی داشتن.
    من کلا از مودم hg8240 بریج کردم روی تین که کار فیلترشکن رو انجام بده
    از اون هم روی روتر شیامی بریج کردم رو تین

روی وایفای سرعت 650 تا 700 میده 5 گیگاهرتز نزدیکش

دور بشیم پذیرایی 200 مگابیت سرعت میده روی 2.4 گیگاهرتزش هم 150 مگ سرعت میده
    کلا ی نت بدون فیلتر رون
    Last edited by MMDFullHD; 21-03-2025 at 16:42.

3. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من کلا از مودم hg8240 بریج کردم روی تین که کار فیلترشکن رو انجام بده
    از اون هم روی روتر شیامی بریج کردم رو تین

روی وایفای سرعت 650 تا 700 میده 5 گیگاهرتز نزدیکش

دور بشیم پذیرایی 200 مگابیت سرعت میده روی 2.4 گیگاهرتزش هم 150 مگ سرعت میده
    کلا ی نت بدون فیلتر رون
    درود. مقادیر RX power ایده ال هست و اگر با سوییچ رو همین پایدار باشه عالی خواهد بود. حتما پیگیری باشید که انجام بدن.
    کلا اگر سرویس فیبر دارید باید روی یک روتر خوب با وای فای قوی سرمایه گذاری کنید. وای فای خود مودهای فیبر نوری معمولا هیچ تعریفی ندارن.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درود. مقادیر RX power ایده ال هست و اگر با سوییچ رو همین پایدار باشه عالی خواهد بود. حتما پیگیری باشید که انجام بدن.
    کلا اگر سرویس فیبر دارید باید روی یک روتر خوب با وای فای قوی سرمایه گذاری کنید. وای فای خود مودهای فیبر نوری معمولا هیچ تعریفی ندارن.
    بله با خمش بیشتر تونستیم rx رو کمتر کنیم اول -8 بود پایین تر هم میاد -3 ولی خب الان اوردیم تو رنج 13 عالی هست

روتر وایفای AX3000T وصل کردم به تین کلاینت سرعت از داخل 700 مگ میده که عدد ایده عالی هست عالی هست در کل
    راضیم

ترافیک منتهی کمه الان این چند روز از 500 گیگ 350 گیگ باقی مونده ک ترافیک ارزون تر هست رو مخابرات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2025

پيش فرض

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!

من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
    بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!

خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.

امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!

این پایینی هم با قند شکن هستش

7. 5 کاربر از aradss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله با خمش بیشتر تونستیم rx رو کمتر کنیم اول -8 بود پایین تر هم میاد -3 ولی خب الان اوردیم تو رنج 13 عالی هست

روتر وایفای AX3000T وصل کردم به تین کلاینت سرعت از داخل 700 مگ میده که عدد ایده عالی هست عالی هست در کل
    راضیم

ترافیک منتهی کمه الان این چند روز از 500 گیگ 350 گیگ باقی مونده ک ترافیک ارزون تر هست رو مخابرات
    درود. خیلی مراقب باشید که این خم کردن یکهو باعث ایجاد شکستگی نشه . اصلا اجازه ندید این مسئله طولانی بشه و به شدت پیگیر باشید. برای مثال پیمانکار برای من اومد گفت اگر بیشتر از 90 درجه خم بشه احتمال شکستگی بالا میره و تمام مدت مراقب بود داخل منزل هیج جا خمیدگی بیشتر نشه.
    داستان ما بر عکس شماست. اول با -19 شروع شد و چون شاتل شروع به جذب کاربر بیشتر و ایجاد انشعاب تو منطقه ما کرد پاور افت کرد و اومد رو 26.9 . البته قطعی نداشتیم ولی لب مرز بود . سریع یک زنگ زدیم و اعلام افت سیگنال کردیم و 2 روز بعد اومد رو 23 که مناسب هست. تا زمانی که بین مقادیر -8 تا -27 باشه برای اپلینک 1 گیگ کفایت میکند و مشکلی نخواهید داشت.

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!

من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
    بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!

خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.

امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!

Click here to view the original image of 937x452px.

این پایینی هم با قند شکن هستش

Click here to view the original image of 1132x395px.
    مبارک باشه. از ماجراجویی های خریداران فیبر نوری میشه کتاب نوشت.

9. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    اخیرا کسی از مخابرات ای پی استاتیک گرفته ؟
    سرعت رو بعد این پی محدود نمیکنن ؟

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواستم اینجا تجریه قطعی های خودم و پشتیبانی تهران رو به اشنراک بگذارم .
    اولین بار 15 اسفند پارسال ماشین شهرداری که یک درخت رو قطع کرده بود از تو کوچه رد شد و درخت به فیبر گرفت و قطعش کرد . بعد از زنگ زدن به 2020 و پیگیری مداوم و شکایت در سامانه بازرسی ، بعد از 4 ماه پیمانکار مراجعه کرد تا ببینه مشکل چیه و کابل رو جوش داد. تو این مدت که مداوم پیگیری میکردم رییس مرکر گفت بهم که اینجا برای رفع خرابی تلفن 10 تا نیرو دارم ولی برای فیبر هیچ کسی نیست .کلا 11 تا مرکز محابراتی فقط دو گروه کار پشتیبانیش رو انجام میده که اونا هم اولویتشون مشتری های تجاری هستند نه خانگی.
    یک بار دیگه تو ابان قطع شد که این بار 3 هفته طول کشید تا کسی اصلا بیاد و الان هم دوباره از 10 اسفند قطع شده و تا بحال کسی نیومده.
    جالبیش این بود که من پرسیدم این مدت که پیمانکار نیومده و زمان بسته های من تموم شده رو جبران نمیکنید ؟ پشتیبانی گفت از پنل درخواست sla ثبت کنید تا براتون انجام بشه ولی وقتی میخوای ثبت کنید میگه چون بستر شما فیبر است درخواست ثبت نمیتونید کنید.
    کل کوچه و محله ما رو صبانت فیبرکشی کرده که احتمالا دیگه بیخیال مخابرات بشم و برم صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای مدت قطعی شکایت ثبت کنید. بدون شکایت هیچ کاری نمیکنن. معاون مرکز که با پرویی به من میگفت اصلا SLA نداریم !! و این مدتی که شما میگید خیلی زیاده دیگه.. خرابی تلفن برای این سریع انجام میشه که پرسنل خود مخابرات هست از قدیم سیستم همین بوده گند نزدن توش هنوز .. فیبر رو از اول پیمانکاری انجام دان همشون هم کارمند قدیمی خود مخابرات هستن یا با مرکز مخابرات زد و بند دارن. اصلا وقتی شما اعلام قطعی کابل می‌کنید باید سیستم اتوماتیک SLA رو شروع کنه ولی میگن باید درخواست ثبت کنی!!

13. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

- - - Updated - - -

کلا همینه ربطی به مودم بیشتر نداره لوکیت و ظرفیت مهم ترین عامله
    برای ما کلا بالای 700 نمیره یکی دیگ هست فیکس 941 یعنی 1 گیگ رو میگیره اپلینک 10 گیگیه
    یکی عین ما کمتر یکی دیگ هست اصلا مرکز مخابراتیش اپلینکش 1 گیگ هم هست ولی اینقدر یوزر زیاده نفری 40 مگ گیرشون بیشتر نمیاد شانسیه و رندوم تور

حتی دکل های همراه اول فایوجیش سر همین مورد داره محل ما اونام بالای 700 نمیره سرعتشون

15. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. shakib zero

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •