تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 752 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587593633683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال دارم
    من به خاطر اناتومی کوشم مجبورم از هدفونی استفاده کنم که توی لاله گوشم قرار می گیره
    حال هر چند وقت یه بار اون ابر کوچیکی روی هد فون قرار میکیره چاره میشه
    حالا اون ابر کوپیک رو جایی میفروشن که بشه تهیه کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان این ایرفون shure se 315 کجا گیر میاد؟اگه کسی تهران جاییو سراغ داره یه اطلاعی بده به من؟
    فقط سریع که عجله دارم

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !‌
    ببخشید ۲باره می ام ... برای داخل گوشی همون کلیپش رو می خوام بگیرم ...
    بعدش وقنی هدفون های Beats رو دیدم .. خوشم اومد ازشون ... گفتم بیام از اساتید بپرسم ببینم نظرتون چیه ؟
    یه دونه از مدلاش Solo HD با قمیتی در حدود ۳۰۰ تومن .. یکی هم مدل Studio ش با قیمت حدود ۳۵۰ تومن ...
    نظرتون چیه ؟‌
    ارزش داره بخرم ؟ ( مثل ارزش نداشتن خرید محصولات اپل باشه راضیم منظورم قیمت زیاد و سخت افزار متوسط ولی باکیفته )

ممنون ..

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام.
    ایشالا که خیرشو ببینی.
    لطف کن بگو از کجا و چند گرفتی؟لطفا دقیق بگید.
    یه چنتا هم عکس از خودش و باکسش بزار دوست عزیز.دستت درد نکنه.
    از همون جایی که دوستمون گفتن خریدم. دبی mall of emirate فروشگاه virgin mega store به قیمت 700 درهم

اینم یه عکس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by timsar jackson; 31-01-2012 at 21:59.

5. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ضمن تشکر از شما
    با توجه به فرمایش خودتون ، چی پیشنهاد میکنین؟
    خواهش می کنم

به نظرم دو مدل هدفون سونی در این محدود قیمت از بهترینهای این محدوده بودجه هستند:
    1. MDR-ED12
    2. MDR-E10

اولی بیس قوی تری داره ولی دومی فوق العاده راحته و بسیار خوش صدا البته با توجه به قیمت و استایل

شما هم موفق باشید.

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال دارم
    من به خاطر اناتومی کوشم مجبورم از هدفونی استفاده کنم که توی لاله گوشم قرار می گیره
    حال هر چند وقت یه بار اون ابر کوچیکی روی هد فون قرار میکیره چاره میشه
    حالا اون ابر کوپیک رو جایی میفروشن که بشه تهیه کرد؟
    سلام به شما

جای خاصی سراغ ندارم که موجود داشته باشند اما می شه از ابری یا همون فوم همراه هدفونهای ارزان قیمت یا هندزفریهای مبایل استفاده کرد البته به خاطر مسائلی معمولآ این سری فوم همراه اغلب هدفونها فقط یک جفت هست در حالیکه چند سال پیش همراه هدفون ممکن بود 5 جفت هم باشه

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

دوستان این ایرفون shure se 315 کجا گیر میاد؟اگه کسی تهران جاییو سراغ داره یه اطلاعی بده به من؟
    فقط سریع که عجله دارم
    بعید میدونم اینجا موجود باشه ولی دبی نزدیک ترین جاییه که موجود هست

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

سلام !‌
    ببخشید ۲باره می ام ... برای داخل گوشی همون کلیپش رو می خوام بگیرم ...
    بعدش وقنی هدفون های Beats رو دیدم .. خوشم اومد ازشون ... گفتم بیام از اساتید بپرسم ببینم نظرتون چیه ؟
    یه دونه از مدلاش Solo HD با قمیتی در حدود ۳۰۰ تومن .. یکی هم مدل Studio ش با قیمت حدود ۳۵۰ تومن ...
    نظرتون چیه ؟‌
    ارزش داره بخرم ؟ ( مثل ارزش نداشتن خرید محصولات اپل باشه راضیم منظورم قیمت زیاد و سخت افزار متوسط ولی باکیفته )

ممنون ..
    سلام به شما

جواب این سوال رو مشخص کنید:

چقدر ارزش داره یک هدفون با کیفیت صدای کمتر از حد متوسط ولی خوش قیافه داشته باشید که سخت افزار اون در حد عالی باشه؟

شما هم موفق باشید.

9. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

چقدر ارزش داره یک هدفون با کیفیت صدای کمتر از حد متوسط ولی خوش قیافه داشته باشید که سخت افزار اون در حد عالی باشه؟
    شما می گید مثلا تا ۷۰ درصد قیمتش هم صداش خوب نیست ؟
    منظورم اینه که یه هدفون با بهترین صدا توی همین رده اگه باهاش مقایسه بشه به نظرتون تا ۷۰ درصد اون صداش خوب هست ؟
    اگه هست من راضیم ... اگه نه هم که توی این قیمت از همین فول ها با ظاهر خوب چی پیشنهاد می دین ؟ محکمم باشه .. خودم توی پایتخت یه پایونییر دیدم خیلی خوشکل بودش ...
    (من وقتی خواستم لپتاپ هم بخرم این جوری شد .. از اچ پی شروع کردم رفتم سونی بخرم ...اپل خریدم !:دي )

واقعا یکی از بهترین تاپیکاس اینجا ...
    ممنون ..

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام...
    هدفون sony rf 4000k مثل هدفون های بیسیم دیگه صدای هیس میده یا نه؟؟؟
    کیفیت صداش مشکلی نداره؟
    آخه ارزون نیست همچین.
    ممنون
    امروز میخواستم به اصطلاح بگیرم.
    ولی نگرفتم و منتظر میمونم...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینم ali.cheguevara عزیز ، حالا بازم میگی Klipsch S4
    با درود.
    هر کدام در کلاسی جداگانه دسته بندی میشوند و هر یک کارایی خود را دارند.
    ولی من کلیپس را برای کاربران غیر حرفه ای پیشنهاد میکنم.
    به چندین و چند دلیل.
    اگه آمپ هدفون نداشته باشید ؛ صدای کلیپس خیلی بهتر است.
    اگه آمپ پروتابل نداشته باشید باز هم کلیپس اولویت اول انتخاب است. من که آمپ 150mw در 32 اوهم دارم باز هم پیش EX1000 کم میاره.چون EX1000 آمپ 200mw در 32 اوهم میخواد.ولی بدون آمپ از هدفون کلیپس؛صدایی به مراتب بهتر با سورس پروتابل دریافت خواهید کرد.
    کلیپس صدای فان تری داره و گوش دادن به موسیقی برای بیشتر کاربران که آماتور هستند و انتطار صدایی فان دارند ,بیشتر حال میده.در صورتی که EX1000 یک مونیتور است و مخصوص حرفه ای ها.رضا از این صدا بیشتر خوشش میاد چون حرفه ای است.و من از صدای کلیپس چون آماتور هستم.البته اینم باید بگم که من خیلی خیلی از صدای EX1000 خوشم اومده.ولی فقط با آمپ.واقعا برای اکثر کاربرهای ایران که آمپ پروتابل و دسکتاپ ندارند,کلیپس گزینه بهتری خواهد بود.
    کلیپس 100 تومن است و سونی 600 تومن.
    البته اینم بگم که دوام و دیورابیلیتی سونی ؛ اندازه 6 تا کلیپس است.
    به قول رضا اصلا مقایسه هدفون های مونیتور حرفه ای با یک هدفون فان اصلا انصاف نیست و این مقایسه اشتباه است.واقعا اشتباه است.چون هر کدام در کلاسی کاملا جداگانه دسته بندی میشوند و از هر کدام انتظارات جداگانه ای توقع داریم؛و هر کدام در کلاس خود بهترین هستند و این انتظارات رو به خوبی براورده میکنند.
    به نطر من آدم باید ,تاکید میکنم باید؛ ار هر کدام یک عدد داشته باشد.وگرنه باید نیاز خود را مشخص کرد و طبق انتطارات خود اقدام به تصمیم گیری نمود.
    موفق باشید.

13. 2 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما می گید مثلا تا ۷۰ درصد قیمتش هم صداش خوب نیست ؟
    منظورم اینه که یه هدفون با بهترین صدا توی همین رده اگه باهاش مقایسه بشه به نظرتون تا ۷۰ درصد اون صداش خوب هست ؟
    اگه هست من راضیم ... اگه نه هم که توی این قیمت از همین فول ها با ظاهر خوب چی پیشنهاد می دین ؟ محکمم باشه .. خودم توی پایتخت یه پایونییر دیدم خیلی خوشکل بودش ...
    (من وقتی خواستم لپتاپ هم بخرم این جوری شد .. از اچ پی شروع کردم رفتم سونی بخرم ...اپل خریدم !:دي )

واقعا یکی از بهترین تاپیکاس اینجا ...
    ممنون ..
    ببینید دوست عزیز چند مورد رو باید در نظر بگیرید هدفون های بیتس موجود در ایران همگی تقلبی هستند... البته مدل های کپی ان صدای نسبتا قابل قبولی دارند... دومین مورد اینکه این هدفون ها پرتابل هستند و بر خلاف هدفون های حرفه ای بدون نیاز به امپ با پلیر های معمولی درایو میشوند.... نکته بعدی صدای فان و بیس قوی انها هست که برای موزیک های الکترونیک و راک مناسب هستند ولی دیگر هدفون ها تفکیک بهتر ولی صدایی فلت تر نسبت به بیتس دارند.... اگر پلیر شما قدرت درایو هدفونی مانند audiotechnica m50 رو داشته باشه میتونه انتخاب مناسب تری باشه ... بنده هر دو رو دارم البته بیتس رو از خارج کشور تهیه کردم و از هردو راضیم...منتها اگر برای کار های حرفه ای مانند مانیتور و ... هدفون می خواهید بیتس انتخاب مناسبی نخواهد بود....

15. 2 کاربر از shshhskh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •