نه در حال حاضر طرح جشنواره ۳ مگ پارس آنلاین دارم
میخواستم 8 مگ بگیرم
نه در حال حاضر طرح جشنواره ۳ مگ پارس آنلاین دارم
میخواستم 8 مگ بگیرم
آقا یکی به دادم برسه
من نمیتونم برا مودم zyxel p-660HN-T1 آپدیت جدید پیدا کنم تا مشکلاتم حل بشه
حتی تو سایت خود دلسا که نمایندگیشه فقط 1 دونه آپدیت قدیمی موجوده که همون فریمور رو مودمم هستش
کلافم کرده برا هر مدلی آپدیت هست جز مدل من
سری n هست و ازش خیلی راضیم وگرنه مینداختمش بیرون یکی دیگه میگرفتم![]()
اره 8 مگ بگیر بهتره
البته شما میتونید این راه رو هم برید ک میگم سرعت 16 مگ بخرید بعد مدولاسیون مودم رو بزارید روی ADSL2 که ریت روی 12 مگ قفل میشه ، چون استاندارد ADSL2 تا 12 مگ هستش و ADSL2+ تا 24 مگ ، این یک پیشنهاده و میتونید امتحان کنید و از پشتیبانی بخواهید برای تست زمانی که خواستید سرویس بالاتر بخرید ، ریتتون رو باز بزارند و ببنید وضعیتتون به چه شکلی میشه ... موفق باشی![]()
برو اینجا لینک اخرین اپدیت هست دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این v2 اون مدل هست ولی برا من v1 هست ظاهرشم ایستاده مشکی رنگ![]()
نیست آخر این فریمور a داره ولی برا من نداره کلافه شدم هر جا رو گشتم نیست
فقط تو سایت دلسا نسخه قدیمیش هست
برا چی آخه مودم رو تولید میکنن بعد خدماتشون انقدر ضعیفه آخه![]()
سلام دوستان
این عکس وضعیت افتضاح اینترنت منه
خب اگه براتون سوال پیش اومده که این اینترنت افتضاح واسه کجاست باید بگم که واسه هفت تیر کرجه. قراره مثلا این اینترنت 8 مگ باشه! سرعت دانلودم در بهترین حالت 600KB هست. SNR پایینه اما زیاد اذیت نمیکنه و قطع و وصلی خیلی کمی دارم (به ندرت اتفاق میوفته). هزاربار زنگ زدم 2020 آخرش یکیشون آب پاکیو ریخت رو دستم گفت خط شما بیشتر از این کشش نداره. راستی اینم بگم که فاصله خونه تا مخابرات حداکثر 3 کیلومتر هست.
حالا چندتا سوال دارم
1- راست گفته که خط ما بیشتر از این کشش نداره
2- راه حلی داره بتونم سرعت دانلود واقعی داشته باشم (حدود 1مگ)
3- SNR پایین تاثیر زیادی روی سرعت داره؟
چندتا مطلبم بگم که تا الان چه کارایی انجام دادم. من 3 تا مودم دارم با همشون تست کردم، هیچ فایده ای نداشت. پریزهای مختلفم تست کردم فایده ای نداشت، فقط سیم ورودی ساختمون مونده که هنوز فرصت نشده. شما فرض کنید اگه سیم ورودیم تست کردم وضعیت همین بود باید چکار کنم؟ اصلا راهی هست یا نه؟ اگه راهی باشه تو این 3روز تعطیلی تست کنم شاید اتفاقی افتاد.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
این مودم قدیمه ، بهتره بری یکی جدید بخری چرا چسبیدی بهش؟! برو بخر دیگه ....
عکس مشخصات پشت مودم رو بزار ببینمش از جعبشم یه عکس بده
Last edited by AVAVA; 07-02-2018 at 21:27.
سلام فاصله که سه کیلومتر باشه نهایتا میتوانید سرویس ۵ مگ داشته باشید...موفق باشید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)