تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 720 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587593633683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

جناب sacrament به دلیل به کار بردن ادبیات نامناسب اخطار گرفتن.
    جناب davood-d برای یاد آوری:
    طبق قوانین انجمن:
    در صورت مشاهده تخلف از سوی یک کاربر، از دکمه استفاده کنید و به هیچ وجه با کاربر خاطی وارد بحث و جدال نشوید. در صورت مشاهده با هر دو کاربر به طور یکسان برخورد خواهد شد.
    لطفا از این به بعد رعایت کنید.

2. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xp70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان مدل 50st50 با قیمت 4 در شهر های مرزی رویت شده اما قیمتش عجیب به نظر میرسه از بس که قیمت های کهکشانی دیدیم که گرون رو ارزون میبینم امیدوارم قیمت های نمایندگی واقعی تر باشه البته اگه قرار باشه وارد کنه؟

4. 3 کاربر از xp70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان مدل 50st50 با قیمت 4 در شهر های مرزی رویت شده اما قیمتش عجیب به نظر میرسه از بس که قیمت های کهکشانی دیدیم که گرون رو ارزون میبینم امیدوارم قیمت های نمایندگی واقعی تر باشه البته اگه قرار باشه وارد کنه؟
    نمایندگی که مطمئنا وارد میکنه منتها قیمت فروشش جای بحث داره.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اون سایتی که شما دیدید صحبت کردم ، گفتند هنوز نیومده ولی ان شاء الله قیمتش همون حدود 4 تومن است .
    با توجه به قیمت های نمایندگی و محصولات سایر شرکت ها من معتقدم 4 تومن پیشنهاد خوبی است .

8. 2 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

4میلیون بدیم پای تلویزیون بی گارانتی؟؟؟؟؟
    اونم تازه پای تلویزون 2012 تو سال 2013 مگه مغز خر خوردیم
    من نظرم اینه خیلی خیلی عاقلانه تر اگه این 4تومن را بدیم یه سری 7 سامسونگ مدل 2013 بگیریم
    البته سلیقه هرکسی فرق داره

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

4میلیون بدیم پای تلویزیون بی گارانتی؟؟؟؟؟
    اونم تازه پای تلویزون 2012 تو سال 2013 مگه مغز خر خوردیم
    من نظرم اینه خیلی خیلی عاقلانه تر اگه این 4تومن را بدیم یه سری 7 سامسونگ مدل 2013 بگیریم
    البته سلیقه هرکسی فرق داره
    دوست عزیز فکر میکنید سری 7 سامسونگ مدل 2013 چقدر قیمت خواهد داشت ؟
    همین الان سری 7 سامسونگ مدل 2012 به قیمت 4820000 تومن مهنای 350000 تومن بلوری پلایر عرضه میشود .
    بگذارید به حال خودمون دعا کنم و سکوت اختیار کنم .

11. 5 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

در بازارهای آسیایی که مالیات و ... دارند 50st50 با قیمت 1900دلار عرضه می شود،اگر مالیات را 20 درصد در نظر بگیریم قیمت مرزهای غربی ایران حدود 1500 دلار خواهد بود.
    اگر عوارض گمرکی و ...در واردات رسمی لحاظ شود قیمت بالایی خواهد داشت،بیش از دو هزار دلار خواهد شد.
    دلیل سنجش قیمت با دلار این است که اگر کاربری سال بعد هم این پست را خواند بتواند قیمت واقعی تلویزیون را محاسبه کند.
    Last edited by brilliant1; 31-12-2012 at 16:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

در ترکیه حراج آخر سال میلادی است و 50st50 از 3600 لیر به قیمت 2500 لیر(1400 دلار)فروخته میشه.
    قیمت از فروشگاهی اینترنتی نقل شد.

14. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    خواهش می کنم کمکم کنید
    امروز صبح تلویزیون را روشن کردیم، 2 دقیقه نشده بود که روشن بود یه صدایی مثه پردین فیوز اومد و الآن تلویزیون روی حالت چشمک زن قرمز قرار گرفته
    دیدم چندتا از دوستان هم با همین مشکل مواجه شدند، خواستم من رو هم راهنمایی کنن و اینکه هزینه تعمیر و مدتش چجوریه
    از بد روزگار هم رفتم فاکتور رو گیر آوردم که اگر 1 سال باشه اعتبارش دو هفته پیش تموم شده، آیا شرکت قبول می کنه به نظر شما که 2 هفته از گارانتی گذشته؟ یه کار دیگم می شه کرد که تاریخ خرید رو توی فاکتور
    دستکاری کنم، این به صلاح هست؟
    لطفا منو یاری کنید عزیزان
    روی کارتن تلویزیونتون رو ببینید. تا مدتی از سال گذشته گارانتی ۱۵ ماه بود که بعد شد ۱۲ ماه.بر چسب اصلی گارانتی روی کارتنش هست
    البته ببخشید که دیر جواب دادم ، این بخش رو کم میام البته خودم هم یک vt30rدارم و امیدوارم که مشکلی پیش نیاد. البته میخوام یک استابیلایزر برای کل خونه بزارم که خیالم راحت باشه. چون چند سال پیش هم نوسان که هیچ،برق کل کوچه ما دوفاز(۳۸۰ ولت) شده بود که به لطف داشتن محافظ دستگاهها مشکلی پیدا نکرد ولی محافظ هم نمیتونه جلوی نوسان برق رو بگیره.

Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
    Last edited by mrm2007; 31-12-2012 at 17:43.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

در بازارهای آسیایی که مالیات و ... دارند 50st50 با قیمت 1900دلار عرضه می شود،اگر مالیات را 20 درصد در نظر بگیریم قیمت مرزهای غربی ایران حدود 1500 دلار خواهد بود.
    اگر عوارض گمرکی و ...در واردات رسمی لحاظ شود قیمت بالایی خواهد داشت،بیش از دو هزار دلار خواهد شد.
    دلیل سنجش قیمت با دلار این است که اگر کاربری سال بعد هم این پست را خواند بتواند قیمت واقعی تلویزیون را محاسبه کند.
    قیمت ST50 سایز 50 اینچ اینجا 900 پونده..البته تو فروشگاه های متفرقه... جالبه که قیمت حیتی تو نماندگی های رسمی خود پاناسونیک هم متفاوته و تا 1.100 پوند هم میفروشن.... تو فروشگاه اینترنتی خود پاناسونیک هم که اصلا ترکونده زده 1.520 به علاوه 30 پوند پول حمل
    توی آمارون UK هم 999 پوند با هزینه حمل.....
    تو آمازون هم میشه 1.352 دلار پیدا کرد با هزینه ارسال....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •