کیفیت ها رو که بهتر نمیکنن فقط تعرفه ها رو افزایش میدن ... فقط به فکر جیب خودشون هستند ...
کیفیت ها رو که بهتر نمیکنن فقط تعرفه ها رو افزایش میدن ... فقط به فکر جیب خودشون هستند ...
اقا دمت گرم ادرس رو برام بفرستی ممنون میشم.
من فیلترشک دارم اما قطع میشه
نمیدونم چرا
کسی یه همچین مشکلی داره؟
3 -5 دقیقه وصله بعدش ییهو شفت میشه!
آره ... مخابرات طوری تنظیم کرده که آی پی ناشناس رو بعد از 2 3 دقیقه قطع میکنه
شفت رو خوب اومدی!!!!!!!!![]()
اره بابا مال منم هست. یعنی ما همه هست. نه همه هلیتر شکن ها.
من بدبخت رفتم اکانت Kerio خریدم بعد فهمیدم که از طرف مخابرات بسته شده. بسته که نه ولی هر 2 دقیقه قطع میشه بایددوباره وصل شی.
فقط اون ادرس سایتی که دوستمون دادن یه سرویس جدید دارن که من ازش خرید کردم خوبه فعلا کار میکنه.
دوستان بیاین اینم ادرس همون سایتی که جناب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادن.
ادرس تو یه فایل txt قرار داده شده.
ممنون از ایشون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کیرو داشتم که قطع شده به پشتبانیش گفتم برام با ساکس عوضش کرد الان بیشتر از سرعت داخلی دارم باهاش کار میکنم
سرعت داخلیم 120 بود با ساکس 300 تا میرم
این طرح بعنوان شبکه سراسری زیرساخت اینترنت ، شبکه ملی اطلاعات ، دولت الکترونیک و سایر خدماتی که از طریق اینترانت درکشور قابل ارائه است را پشتیبانی می نماید.
طرح فیبر نوری کشور بر اساس فروش سهام بین سهامداران و با حفظ حق حاکمیت کشور و توسط شرکت ایرانیان- نت و بعنوان اپراتور چهارم اجراء خواهد شد.
این شبکه قرار است تعداد هشت تا ده میلیون مشترک (پورت) اعم از مشترکین خانگی ، تجاری و آموزشی را با سرعت حداقل بیست مگابیت بر ثانیه را در مدت ده سال و در سه فاز پشتیبانی نماید.
تعداد شهرهای تحت پوشش سی و یک استان خواهد بود که اولویت اجرای طرح بر اساس شهرهای دارای بیشترین جمعیت خواهد بود.
خدمات قابل ارائه توسط این شبکه براساس استاندارد جهانی، سیاستهای داخلی و نیاز مردم خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس https استفاده کنید بازه و سرعت هم خوبه قطع هم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)