سنهایزر مومنتوم مدل داخل گوشی هم خوبه. البته اون سبک صداش کلاً متفاوته با این شور.
پیستون3 هم هست که حدود 80 تومنه سبک صداش شبیه همین سنهایزر مومنتوم هست.
سنهایزر مومنتوم مدل داخل گوشی هم خوبه. البته اون سبک صداش کلاً متفاوته با این شور.
پیستون3 هم هست که حدود 80 تومنه سبک صداش شبیه همین سنهایزر مومنتوم هست.
سلام به همه دوستان. یه هدفون میخوام که روی گوشی باشه و توی تمرین میخوام ازش استفاده کنم قیمتش هم طرفای 200 تومن باشه خوبه. چی بگیرم که عالی باشه؟
مرسی
سلام خدمت همه اساتید .
خیلی ممنون میشم که من رو جهت خرید هدفون دور گوشی با مشخصات زیر راهنمایی کنید.
سبک موسیقی: موسیقی مناسب جهت ورزش که موقع تمرین ایجاد هیجان کنه
مکان مورد استفاده: باشگاه بدنسازی
میزان هزینه : حدود 300 تومن
سوال دیگه اینکه هدفون دور گوشی مناسبی وجود داره که هنگام نمرین از گوش نیافته و اذیت نکنه؟
مرسی
سلام
این هدفون ارزش 200 تومن هزینه رو داره؟
هدفون آدیو-تکنیکا مدل ATH-ANC70
سلام ی گوشی آندرویدی پرچمدار دارم ک میخوام بهترین خروجیه صدا رو از طریق هندزفری ازش بگیرم
چ گزینه ایی رو بهم پیشنهاد میکنید؟ برام وضوح و شفافیت صدای خواننده خیلی مهمه و همینطور بیس و صدای ریز خیلی خوبی هم میخوام
درواقع همه چیو میخوام باهاش تجربه کنم،وضوح و شفافیت صدای خواننده و آهنگ و هم بیس و صداهای ریز،میخوام یکبار برای همیشه بگیرم
اگ ممکنه بهترین مدل در رنج قیمتی تا100تومن رو بهم پیشنهاد بدید و همچنین بهترین مدل تا200 تومن)50تومن بالاپایین مهم نیست)
علاوه بر پیشنهاداتون ی نظری هم در مورد این دوتا گزینه بهم بدید
شیائومی پیستون 3
و
Panasonic RP-HJE300 Headphone
درود
هدست beats studio wireless
برای اهنگ های ایرانی خوب هست یا نه ؟
قیمت حدود 1.5 هست
من حتما میخواستم وایرلس باشه که برای لپتاپ و موبایل استفاده بشه
با سلام
من هدفون پالس الیت سونی رو دارم و از کیفیت صداش هم راضیم.
میخواستم ببینم صدای هدست گلد سونی از لحاظ 7.1 بودن با پالس تفاوت داره یا یکی هستن ؟
ممنونم
سلام--
من یک هد فون می خواستم زیر 150 هزار تومان حتما باشد سبک موسیقی من 80% موسیقی بی کلام خارجی وموسیقی سنتی است یعنی برایم تفکفیک صدامهمه؟؟قبلا یکی از دوستان پایونر m390 را پیشنهاد داه بود شما چی پیشنها می دهید؟؟؟تشکر
سلام
یه هدفون میخوام برای دیدن فیلم
قیمت تا 100 تومن چیز به درد بخوری گیر میاد؟
سلام یه هدفون بیسیم تا 100 150 تومن معرفی کنید دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)