رایتل برای من بصورت راندوم قطع و وصل میشه
گوگل رو پینگ میزنم 75 درصد loose میزنه
نت کل ترکیده
نت مریخی کی میاد !![]()
رایتل برای من بصورت راندوم قطع و وصل میشه
گوگل رو پینگ میزنم 75 درصد loose میزنه
نت کل ترکیده
نت مریخی کی میاد !![]()
آره رایتل خیلی پکت لاست میده
یا یهو ۵ دقیقه وصل هست یهو ۳۰ ثانیه کلا قطع میشه دوباره برمیگرده
سلام
الان رایتل در شرایط ایده ال روی 4G چقدر سرعت می ده؟ یکی از بسته های 6 ماهاش اگه سرعت پایدار و مناسبی داشته باشه قیمتش نسبت به بقیه اپراتورها خوبه. ما نزدیک دکلش هستیم ولی تابه حال از این اپراتور استفاده نکردم ولی اینطور که می گید پکت لاست زیاد داره.
ممنون
سلام. مشتركين رايتل خيلي كم شدن ظاهرا !
تو اين فروم كه اكثرا از قطعي و ... نت رايتل مينالن.
ولي يكي از دوستام رايتل داره و خيلي از سرعتش راضيه به نسبت همراه اول و ايرانسل.
البته دكل همراه اول و ايرانسل هم تو شعاع ٥٠٠ متري خونشون هست.
فك كنم رايتل از دكل اين دو بزرگوار استفاده ميكنه.
تعرفه هاي بلند مدت رايتل هم به نسبت بهتر از ايرانسل و همراه اوله.
خودم ايرانسل دارم و صبح حدود ساعت ٦-٧ از ٢٠ مگ تا ٤٠ مگ سرعت ميده ٤جي با دو خط آنتن.
٢ مگ مخابرات هم دارم طرح منصفانه ٧٥گيگ. Adsl
احتمالا مودم سيم كارتي بگيرم يا رايتل يا ايرانسل. فعلا بخاطر ميزان ججم مورد استفاده مردد هستم.
Last edited by 01110362; 05-01-2018 at 13:06.
تو مشهد که همه آنتن هاش 3g هست جاهایی که من رفتم، ولی همین 3g حداقل ۲ مگابیت سرعت میده، من بیشتر بخاطر تعرفه مکالمه اش گرفتم که خیلی خوبه وگرنه اینترنتش به صرفه نیست نسبت به بقیه اپراتورها گرون تره.
رفیق مکالمش کجا خوبه؟ اگه دکا منظورته، رایتلی کجا پیدا کنم !!!!
چندتا بسته دکا داره. منم از این بسته ها استفاده میکنم و هزینم رو خیلی کم کرده و راضیم
![]()
Last edited by m2music; 12-01-2018 at 09:01.
دائمیش میگم، دقیقه ای ۳۰ تومنه با همه خطوط، ارزونترین مکالمه بین اپراتورا داره
تنها با 4 هزار و پانصد تومان رایتلی شوید
با ارزانترین محصول رایتل در کشور، شامل یک عدد سیمکارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص به مبلغ 4 هزار و 500 تومان به خانواده این اپراتور ملحق شوید.
به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور جهت رفاه حال هموطنان و دسترسی آسان به خدمات نوین ارتباطی قیمت فروش محصول اعتباری خود، شامل یک عدد سیمکارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص را کاهش داد.
براساس این خبر از این پس امکان تهیه سیمکارتهای مذکور با پرداخت تنها 4 هزار و پانصد تومان به جای 20 هزار تومان از طریق تمامی درگاههای فروش که شامل صفحه ثبت نام و خرید سیم کارت وب سایت، فروشگاهها و نمایندگیهای این اپراتور فراهم است.
لازم به ذکر است خرید این محصول با سه انتخاب ممکن است و فرد میتواند سیمکارت اعتباری و یک بسته خدماتی متناسب با نیاز خود انتخاب کند.
این انتخاب میتواند شامل اینترنت، مکالمه و پیامک درون شبکه یا اینترنت یا اعتبار ریالی با قابلیت استفاده در مدت مشخص باشد.
بر این اساس در سراسر کشور تمامی افرادی که تمایل دارند به خانواده رایتل ملحق شوند میتوانند با قیمت اعلام شده سیمکارت اعتباری را به همراه یکی از سه بسته خدماتی پیشنهادی خریداری کنند. همچنین در ازای خرید هر سیمکارت، یک عدد سیمکارت هدیه نیز به فرد تعلق میگیرد که پس از فعالسازی سیمکارت اولیه برای خریدار ارسال میشود.
جالبه در مشهد امروز از ظهر تا الان که آخر شب هستش، برای سیمکارت رایتلم هرجا رفتم آنتن دهی از طریق دکل های همراه اول بود، یعنی عبارت rightel|rightel روی صفحه بود و اینترنت 4g ارائه میشد درحالیکه در مشهد رایتل فقط 3g داره. انگار کلا رایتل دکل هاشو خاموش کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)