سلام
یک تست ای کیو دادم نتیجه رو گفت
Troll status
یعنی جی؟
Troll Stat
سلام
یک تست ای کیو دادم نتیجه رو گفت
Troll status
یعنی جی؟
Troll Stat
سلام دوستان
in a Java compiler the number of inputs to the compiler is not just all Java Programs, but all strings
سلام دوستان
in a Java compiler the number of inputs to the compiler is not just all Java Programs, but all strings
اون قسمت قرمز رو لطفا بفرماييد چي معني ميشه
خب فرق اینا چیه و هر کدوم چه موقع استفاده میشن؟
The Dean-Stark apparatus or Dean-Stark receiver or distilling trap or Dean-Stark Head is a piece of laboratory glassware used in synthetic chemistry to collect water[1] (or occasionally other liquid) from a reactor. It is used in combination with a reflux condenser and a batch reactor for continuous removal of the water that is produced during a chemical reaction performed at reflux temperature.فقط اونایی که مارک کردم را دوستان اگه فهمیدن یا معادل فارسی داشت ممنون میشم
حالا اولی را میشه خودش رو گذاشت ولی دومی ؟ دمای ریفلاکسی ؟ دمای ریفلاکس ؟ دمای برگشتی ؟
سلام
دوستان منظور از کلمه illonerera چیه؟
he write the date of session and the year of gahangir accession in illonerera with prayer for him
چطوری امین جان؟
دین-ستارک که اسم وسیله ازمایشگاه بید....حتی اگه معادل فارسی هم داشته باشه، اون معادل برای همه ی ۴ تا اسم تو جمله ی اول مشترک خواهد بود....من اگه بودم همون خودش رو میذاشتم
ریفلاکس تمپ یعنی دمایی که ریفلاکس درش رخ میده...اگر مخاطبت از شیمی چیزی نمیدونه میتونی دمایی که میعان رخ میده رو جاگزین کنی
سلام.این جمله دقیقا معناش چی میشه؟
in my natural habitat eating nuts,suddenly startled by Sara(happy bday mofo)wish we saw some black bears
سلام
متن چندتا غلط داره
یا باید Wrote باشه یا Writes
gahangir احتمالا Jahangir یوده
بنابراین دور از ذهن نیست که کلمه ی مورد نظر شما هم غلط املایی داشته باشه
اما اینطور که از جمله به نظر میاد اسم یه کتاب یا مکان یا جیزی شبیه به اینا باید باشه
سلام
در زیستگاه ام در طبیعت در حال خوردن مغز(بادام و گردو و ....) ناگهان توسط سارا از جا پرانده شدم(تولدت مبارک دهن سرویس) کاشکی چندتا خرس سیاه می دیدیم.
پ.ن: natural habitat رو مکان همیشگی هم میشه گفت.
Last edited by vroom; 05-05-2015 at 01:32.
سلام
مثل همیشه مرسی
اولی را که خودش رو گذاشتم آره دین استارک مال تقطیر بید
دومی هم یک کاریش کردم این نویسندگان ویکی گاهی اوقات مثل آدم ننوشته اند
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)