تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 583 از 598 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

چه ها بدبخت شدم....

<LI type=disc>کد رشته محل 1:شما مجاز به انتخاب اين كد رشته محل نمي باشيد شما فقط مي توانيد رشته اي را كه در كنكور امسال پذيرفته شده ايد ،در دانشگاههاي ديگر انتخاب نمايند...<LI type=disc>این واسم اومد....<LI type=disc>یعنی نمیتونم برم مکانیک خلیج از شهرسازی...بوشهر هم شهرسازی نداره..چیکار کنم؟!؟!؟!؟!؟!

داره خودمونی میشه p000ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ..:: SHIRAZ ::..

پيش فرض

چه ها بدبخت شدم....

<LI type=disc>کد رشته محل 1:شما مجاز به انتخاب اين كد رشته محل نمي باشيد شما فقط مي توانيد رشته اي را كه در كنكور امسال پذيرفته شده ايد ،در دانشگاههاي ديگر انتخاب نمايند...<LI type=disc>این واسم اومد....<LI type=disc>یعنی نمیتونم برم مکانیک خلیج از شهرسازی...بوشهر هم شهرسازی نداره..چیکار کنم؟!؟!؟!؟!؟!
    میکانیک بوشهرو چرا بالاتر نزدی خوب ؟
    الان بعید می دونم بتونی همزمان انتقالی بگیری و تغییر رشته بدی. so sorry

3. 2 کاربر از p000ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javskatolbashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من من خیلی وقت بود نیومده بودم اومدم به همه خسته نباشید بگم و این که زیاد نگران این که کجاقبول شدن نباشن .من الان دارم با وایرلس دانشگاه براتون متن میفرستم.راستی مسی خان شما گرگانی هستید کجای گرگان؟ ما که تودانشگاه یه هم شهری یا حتی هم استانی نیافتیم! فعلابای.

5. این کاربر از javskatolbashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برای این سه ترم مهمون شدم تو دانشگاهها از کجا بفهمم نمره آخرین فرد قبولی دانشگاه مقصد چند بوده؟ بعد اینکه نمیشه همین 3،4 روز باید مشخص کرد چه ترم‌هایی رو میخواد آدم مممون شه؟

تراز اخرین نفر مربوط به ورودی 89 موجود هست
    ولی سال 90 هنوز کاملش مشخص نیست ....

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

ببخشید این تاپیک چرا بازه هنوز؟
    انتخاب رشته که مرداد بود و تمام شد و رفت.نتیجه نهایی هم که اومد و همه رفتند سر کلاس یک هفته از مهر گذشت.

پس اینجا قراره چه بحثی انجام بشه؟

ببخشید این نظر من بود.

هنوز نتایج نهایی تکمیل ظرفیتهای دانشگاه ازاد و دولتی و نیمه متمترکز هست برای بحث .....

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

ببخشید این تاپیک چرا بازه هنوز؟
    انتخاب رشته که مرداد بود و تمام شد و رفت.نتیجه نهایی هم که اومد و همه رفتند سر کلاس یک هفته از مهر گذشت.

پس اینجا قراره چه بحثی انجام بشه؟

ببخشید این نظر من بود.

رفیق هنوز بعضی چیز ها مونده منظورم انتقالی اینا از این جور بحث ها به نظرم این تاپیک کلا تا دو هفته ی دیگه باید باز باشه که تا دوهفته دیگه همه رفتن سر کلاساشون مثلامن هفته ی دیگه می روم

آقا این قزیه ی مهمان بودن رو برام توضیح می دین
    من شنیدم که اگه انتقالی بگیریم ممکنه بعضی از واحد ها پر بشه دوباره بخونی ولی تو مهمان اینجوری نبید
    بعدش قانون انتقالی گرفتن چی بید باید شاهدی از این چیزا باشیم راهی نداره برای ما عادی ها

داره خودمونی میشه زهـــZAHRAــــــرا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قـ♥ـلـ ـب

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان کسی می دونه نیمه متمرکزا کی اعلام میشن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

بچه ها من امروز رفتم آموزش دانشگاه شیراز برای انتقالی توام با تغییر رشته...یه خانم چیز اخلاق رسما ناامیدم کرد...گفت برو از طریق سنجش اقدام کن.. گفتم نمیشه رشته ای که هستم شهر خودمون نداره... گفت پس هیچ رای نیست... بعد از کلی جر و بحث گفت برو از سایت وزارت علوم ثبت کن درخواستتو که عملا سرکارم گذاشت تا برم..چون وزارتعلوم مهلتش چند اهی هست که تموم شده...
    گفت دانشگاه شیراز چنین انتقالی نداره... گفتم تو کتاب قوانینش این تعریف شده..گفت ما نمی کنیم... خیلی پستن... عوضیا می تونن انجام بدن اما نمیدن..اگه بچه خودشون این مشکل رو داشت باز هم مین رو می گفتن؟؟؟؟!!! خدایا یه پارتی برسون کارم راه بیفته...

داره خودمونی میشه herfei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام این لینک مهمان که الان توی سایت ستجش هست فقط برای مهمان مبنا هست که باید نمره اورده باشی یا الان مهمانی عادی هم همینه؟ یعنی برای مهمانی عادی هم الان باید از طریق این لینک ثبت نام کنیم ؟

ممنون اگه جواب بدین

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان کسی می دونه نیمه متمرکزا کی اعلام میشن ؟

حدود اوخر دی ماه اعلام میشه که برای بهمن کلاسهاش شروع میشود ....

12. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بچه ها من امروز رفتم آموزش دانشگاه شیراز برای انتقالی توام با تغییر رشته...یه خانم چیز اخلاق رسما ناامیدم کرد...گفت برو از طریق سنجش اقدام کن.. گفتم نمیشه رشته ای که هستم شهر خودمون نداره... گفت پس هیچ رای نیست... بعد از کلی جر و بحث گفت برو از سایت وزارت علوم ثبت کن درخواستتو که عملا سرکارم گذاشت تا برم..چون وزارتعلوم مهلتش چند اهی هست که تموم شده...
    گفت دانشگاه شیراز چنین انتقالی نداره... گفتم تو کتاب قوانینش این تعریف شده..گفت ما نمی کنیم... خیلی پستن... عوضیا می تونن انجام بدن اما نمیدن..اگه بچه خودشون این مشکل رو داشت باز هم مین رو می گفتن؟؟؟؟!!! خدایا یه پارتی برسون کارم راه بیفته...
    خونسردیه خودتو حفظ کن .
    انتقالی که از همون اول وجود نداره /
    مهمان باید بشی مهمانی توام با تغییر رشته نمیگم غیر ممکنه ولی همون مهمانی عادیش هم کلی دردسر داره
    بعد یه مسئله دیگه کلا مهمانیا دیگه حضوری انجام نمیشه و باید به سایت زیر برید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مهلت چیه وزارت علوم تمام شده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •