باید بری و ایمیل های اون لپ تاب رو چک کنیسلام من در مرحله ی که میری توی علامت سوال که یه لب تاپ روی میزه گذاشته گیررررررررررررر کردم چکار کنیم ؟؟
راستی جالبه تو کل بازی من یه بار هم 6 ستاره نشدم ! فک کنم فقط یه بار 5 ستاره شدم! :دي
باید بری و ایمیل های اون لپ تاب رو چک کنیسلام من در مرحله ی که میری توی علامت سوال که یه لب تاپ روی میزه گذاشته گیررررررررررررر کردم چکار کنیم ؟؟
راستی جالبه تو کل بازی من یه بار هم 6 ستاره نشدم ! فک کنم فقط یه بار 5 ستاره شدم! :دي
دست درد نکنه من فکر کردم ایمیل خودمو باید چک کنم
دمت گرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررم
Last edited by rassool; 19-01-2009 at 14:00.
Before
After
جنبه رو رعایت کنید ! :دي
شما دو راه داری :
1- بری دنبال پول و معامله با دیمیتری . دیمیتری پورگینو رو میشکه . و بعد رومن رو میشکه و بعد تو باید بکشیش .
2- بری دنبال انتقام از دیمتری . پورگینو کیت رو میکشه . بعد تو پورگینو رو باید بکشی
اگه فرانسیسو کشتی باید بگم اشتباه کردی . اگه نمیکشتی یه کد میداد که هر وقت بزنی پلیسا دست از سرت بردارن و مهم تر دسترسی بهت به سایت lcpd میداد
Last edited by HoJJaT_007; 19-01-2009 at 14:25.
برام مهم نیست پلیس فاسدی بود باید میرفت اون دنیا ! :دي :دياگه فرانسیسو کشتی باید بگم اشتباه کردی . اگه نمیکشتی یه کد میداد که هر وقت بزنی پلیسا دست از سرت بردارن و مهم تر دسترسی بهت به سایت lcpd میداد
ایول ! بارنی بهم یه ماشین به نام Inferus داد که لامبورگینی ! البته یکی داد که بعدا میگیره ! اما من با یه ترفند قانونی دو تاش کردم !
روششو خواستید بهتون بگم . به شرطی که یدونه از اون ماشین داشته باشید تا 5-6 تا بکنیدش !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید سلام
راهی برای اول شدن در مسابقه ماشین سواری بروس هست؟
ما رو بی نصیب نذارین
ممنون
سلام من تو این مرحله گیر کردم به کافینت هم رفتم ولی ایمیل جدید هم نرسیده فقط همین ماموریت تو نقشه هست به سمت علامت هم که میرم چیزی نیست این هم متن پیامک هست که تو عکس گذاشتم لطفا بگین چی کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشود یک عکس از map بازی بگزاری
سلام قربان
اگر اشتباه نکنم
این مرحله ای است که برنی کنار اسکله منتظر نیکو هست و باید به همراه برنی سوار قایق شوید تا افراد دیمیتری به شما حمله کنند و ادامه ماجرا
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)