هر چی گشتم تا دکمه ای تشکر و امتیازی پیدا کنم پیدا نشد!
به هر حال بسیار ممنونم از راهنمایی که کردید .
در جواب AC_POP هم من این بازی رو از سایت" وطن دانلود "دریافت کردم . (با حجم 82 مگابایت)
{ تو گوگل راحت پیدا میکنی }![]()
هر چی گشتم تا دکمه ای تشکر و امتیازی پیدا کنم پیدا نشد!
به هر حال بسیار ممنونم از راهنمایی که کردید .
در جواب AC_POP هم من این بازی رو از سایت" وطن دانلود "دریافت کردم . (با حجم 82 مگابایت)
{ تو گوگل راحت پیدا میکنی }![]()
سلام به همه هاروست مونی ها
من حدود 10 سال پیش با بازی هاروست مون آشنا شدم و بازی میکنم و همین چند روز پیش با این سایت آشنا شدم
و خیلی زود عضو شدم.
من کشاورز و تو ps1 بازی میکنم و به نظر خودم تا اونجایی که رفتم پیشرفتم خوب بوده.و تعریف از خود نباشه یه پا حرفه ایم!!!
مزرعه 87% .با Elli ازدواج کردم،62تا غذا رو درست کردم و 2 تاشم تو راهه!!!!3 تا برگ پرینت شده.اواخر سال 4 ام.
یه سیو دیگه شروع کردم که بهتر و متفاوت تر بازی کنم. اومدم تا از نظرات دوستانی چون ایمان رضا جان و سنر عزیز استفاده کنم.
سلام به همه هاروست مونی ها
من تازه و اتفاقی با این سایت آشنا شدم و خیلی زود عضو شدم !
از حدود 9 سال قبل با این بازی آشنا شدم و عاشقش شدم.
میتونم بگم پیشرفتم خیلی خوب بوده (87 %) با Elli ازدواج کردم،62 غذا درست کردم و 2 تاشم به زودی موادش بیاد دستم میسازم.اواخر سال 4 ام.و اینکه تو ps1 بازی میکنم !!میخوام از اول یه سیو دیگه رو شروع کنم ،یه خورده رو این بازی وسواس دارم !!(
امیدوارم بتونم از نظرات دوستانی چون ImanReza وSanr عزیز استفاده کنم و کمکی اگه بتونم بکنم.)
در مورد جریان 99 عسلی که باید جمع کنیم و هر روز به (Louis) تو خونه نجار 3 تا بدیم،کسی امتحانش کرده؟؟؟؟
من یه بار جمع کردم و 3 تا 3 تا داشتم میدادم که رسیدم به یه فستیوال :(( و نتونستم اون روز بدم و بقیه شو بیخیال شدم:((
ولی چن روز پیش تو یه سایت انگلیسی در مورد اون 3 تا تخم مرغی که واسه یه مدت باید به Ann بدیم نوشته بود که روزای فستیوال نیاز نیست بدین و به حساب نمیاد)
و به نظر من این مورد درباره 3 تا عسلم باید صادق باشه!البته اگه کندوی عسلی در کار باشه و روزی 5 تا عسل بده و هر کدوم 3000G!!!ولی به هر حال میگن سنگ مفت،گنجشکم مفتمن حتما تو این سیو جدیدم تست میکنم و خبرشو میدم
![]()
سلام
حداکثر رشد بچه چقدره
مال من که داره رو دو تا پاهاش دیگه میره
بذرگترم میشه؟
سلام
در مورد بچه که تا اونجایی که من می دونم رو همون دوتا پاش راه میره
در مورد 99 تا عسلو و اون کند که روزی 5 تا عسل بده که شایعه بیش نبوده و کذب محضه
انگاری شما تایپکو خوب خوندی تا اینجا....من تونستم 88 درصد برم...من وسطای سال چهارمم
ولی فعلا بازی نمی کنم...کمکی خواستی هستم خوشحال میشم
در مورد کمک شما هم که کلی میتونی کمک کنی.....مثلا دوتا بذر گل مربوط به مرغو گاوا میشه....که هنوز نمی دونیم چه طور میشه پیداش کرد
من فعلا برم
نوچ بزرگتر نمی یه بچه عقب افتاده استسلام
حداکثر رشد بچه چقدره
مال من که داره رو دو تا پاهاش دیگه میره
بذرگترم میشه؟
ImanReza:
در مورد 99 تا عسلو و اون کند که روزی 5 تا عسل بده که شایعه بیش نبوده و کذب محضه
انگاری شما تایپکو خوب خوندی تا اینجا....من تونستم 88 درصد برم...من وسطای سال چهارمم
ولی فعلا بازی نمی کنم...کمکی خواستی هستم خوشحال میشم
در مورد کمک شما هم که کلی میتونی کمک کنی.....مثلا دوتا بذر گل مربوط به مرغو گاوا میشه....که هنوز نمی دونیم چه طور میشه پیداش کرد
مرسی ایمان جان از جوابت
به نظر من اگه کندوی عسل در کار باشه حتما دونه های toy chick & cow reins هم در کاره!!
البته اگه تو شروع بازی دیده باشین که قطعا دیدین چن تا عکس از کاراکتر اصلی بازی Jack نشون میده که سوار گاو زین دار شده در نتیجه احتمال وجود cow reins خیلی زیاده!
و اگه اشتباه نکرده باشم May یا Stu دربارش حرف میزنه،در نتیجه باید باهاش خیلی صمیمی بشیم البته نظر شخصیه!
toy chick ام اونجور که من خوندم نمیذاره جوجه ها بزرگ شن! البته شاید اشتباه میکنم:-؟؟ چه کاریه که نذاریم جوجه ها بزرگ شن؟!اهمیتش نسبت به cow reins کمتره!
ایمان جان،یه سوال؟
تو کتابخونه طبقه بالا یه اتاق هست ولی من چون زیاد از Mary خوشم نمیاد قلبش بنفش مونده و نتونستم تو اون اتاق برم،ولی تو به احتمال زیاد رفتی.
اونجام قفسه کتاب هست؟من فکر میکنم اگه کتابی باشه،در مورد این چیزای ناشناخته یه توضیحاتی داده احتمالا ولی مطمئن نیستم
من یه نظری دارم در این مورد!اونم اینکه Basil در مورد گلا هم علاقه داره هم کتاب نوشته و من احتمال میدم اون گلا به Basil مربوط باشن،یعنی اگه کسی قراره اونارو به ما بده اون شخص Basil باید باشه!
یه سوال دیگه؟
تو صفحه های اول این تاپیک 2 تا مطلب انگلیسی خوندم
1.free cows from barley
First RIGHT when you wake up, go to Yodel Ranch. Of course, you cant go inside, but you need to walk over to where the water is (like the stream behind his house) and throw your fishing rod in there three times! You have to just press square and release RIGHT away, or it wont work! After doing this three times walk to the big sign that Says YODEL RANCH and stand under it until Barley Opens! Then go inside, and buy 12 things of Foder, and then spend the rest of the day taking the Foder to people of the village in this EXACT order: Aqua, the teal sprite. Ellen, the Older lady. Pastor Carter. Doug at the Inn. The Mayor. The Doctor. Gotz. Karen. Harris. Then the next two, give them to the girl you are the most in love with. For the last one, go to your farm and wait for Zach to come pick up your stuff. After he says "I'll take the produce thats in the bin," Go up to him and give him the last one! Right away, you have to go up to the top of Mothers Hill and stay there until 10 PM. At 10, go down the Mountain and on the way to your house, pick up any weeds you find and throw them on the ground. Keep the last weed! (You dont have to go out of your way, just find the ones on the Hill, until you get to your house!) Go to sleep, and be sure to save it! The Next day, you will walk out of your house and May will be there! She will say "Follow me, Grandpa doesnt know!" She will lead you to Yodel Ranch where you will see all the people you gave stuff to! They will all be thanking you! Then, go inside the Ranch, and Barley will be there! Talk to him and he will say "Well, if it isnt the guy from the Yodel Ranch, What can i do for you?" When the menu pops up, it will say Have Cow Delivered. Click on it and he will say " This Cow Needs a name." Name it and he will say "Thank you, it will be delivered to your Farm." When you get to your farm, there will be a cow! But not just a baby cow...it will be a L Milk prouducing cow!!
2.گاوها روزی دو بار شیر میدهند(این پست و Sanr نوشته بود)
This cheat needs two cows with at least 5-8 hearts.
You must sell your first cow then take your second cow outside and brush it 40 times. Run to Barley and buy 99 fodder. Give it all to Barley. Finally, run and save the game. 2 days after this process, milk your cow and it will give you double milk!
REMEMBER YOU MUST SELL YOUR FIRST COW OR THE CHEAT WILL NOT WORK!!
ایمان جان این ترفندا شدنی هست؟یعنی تونستی بکنی؟یا کسی تونسته بکنه؟
در مورد بچه:
اگه بزرگتر شدن بچه با توجه به تعداد قلبش باشه که 3 مرحله داره:
1:بغل مامانش
2:چهار دست و پا
3:رو دوتا پا
ولی اگه به قلبش مربوط نشه احتمالا بزرگتر شه و بیاد عصای دست باباش باشه![]()
به نظر من بازی و ادامه بده اگه بزرگتر شد که احتمالش 50 ،50 هست که خدارو شکر [-o< اگه نشدم مهم نیست !3،4 سال خودت زحمت کشیدی ما بقیشم بکش![]()
بازم سلام
بزرگ شدن بچه به قلبش ربطی نداره
الان قلب بچه من 10 تاست ولی هنوز رو پاهاش راه نمی ره(من دیر ازدواج کردم...دیرم بچه دار شدم)
در مورد گلا والا نمی دونم چی بگم....خیلی سخته....حدس زدنشم سخته
مهم جوجه موندن جوجه ها نیست...مهم بدست اوردن بذر گلاست
در باره اون درم اینکه....نه کتابخونه نیست....خونه ماری ایناست....اگه با خانواده ماری صمیمی بشی میتونی از اون در بری طبقه دوم خونشون...اینم اضافه کنم از پله ها در اصلیم میشه رفت طبقه بالا....بازم به شرطی که صمیمی بشی
درباره اون دوتا متن.....من شک دارم شدنی باشن...دومی رو امتحان کردم نشد....فکر کنم کلی بهش علف دادم
ولی خبری نشد
من با بابای ماری زیاد رفیق شدم ولی چیزی نگفته....من حدس میزنم اگه چیزی قرار باشه اتفاق بیفته تو سال 4 و به بعد اتفاق می افته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)