تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 4105 اولاول ... 8348353357357958058158258358458558658759363368310831583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگر کفایتی هستی(خدمت قبلی) شک نکن که محل آموزشی داری و کدت هم از قبل مشخص کردن.
    ممنون دوست خوبم .
    در مورد محل اموزشی حق با شماست . دقیقا یک هفته پیش رفتم از 10+ سوال کردم ببینم کد کجا رو خوردم که گفت هنوز کد نخوردی ! احتمالا تا الان مشخص شده ، امیدوارم با درخواست پذیرش موافقت کرده باشند .

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اگر کفایتی هستی(خدمت قبلی) شک نکن که محل آموزشی داری و کدت هم از قبل مشخص کردن.
    اییییین برگ کفایت چیه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی از مرکز آموزشی شهید باهنر کرمان خبر داره؟ چه جوریاست؟ خوبه؟ سخت میگیرند؟ من اول آموزشی ام رو افتاده بودم 05 کرمان ولی بعد عوض کردن و افتادم شهید باهنر کرمان؟ کسی تا حالا اونجا بوده؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان اونجور که یکی از دوستان همین جا راهنماییم کرد بنده تا 18 اذر فرصت دارم دفترچه رو بگیرم و پست کنم !! وگرنه اضاف میخورم
    .
    از اونور بنده حدود 10 ماه کسری دارم بخاطر ایثارگری پدر و این حرفا و احتمالا تو همین استان خودمون خدمت رو بتونم بگزرونم .... خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چجوریاست ؟! منظورم اینه که چیز اضافه ای مثه نامه اینا باید تحویل پلیس + 10 بدم یا اینکه بعد از تموم شدن اموزشی نیاز به اینکارا هست ؟! ممنون میشم یکی کامل توضیح بده از سردرگمی در بیام +

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوستان اونجور که یکی از دوستان همین جا راهنماییم کرد بنده تا 18 اذر فرصت دارم دفترچه رو بگیرم و پست کنم !! وگرنه اضاف میخورم
    .
    از اونور بنده حدود 10 ماه کسری دارم بخاطر ایثارگری پدر و این حرفا و احتمالا تو همین استان خودمون خدمت رو بتونم بگزرونم .... خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چجوریاست ؟! منظورم اینه که چیز اضافه ای مثه نامه اینا باید تحویل پلیس + 10 بدم یا اینکه بعد از تموم شدن اموزشی نیاز به اینکارا هست ؟! ممنون میشم یکی کامل توضیح بده از سردرگمی در بیام +
    شما روال عادی اعزام رو انجام میدین و دفترچه پست میکنین . بعد این که دفترچه فرستادی 10 روز بعد تارخ اعزامتون تو +10 مشخص میشه(اگه میخواین تو سپاه استان یا شهرخودتون خدمت نکین ) برگ سبز رو از+10 بگرید و به سپاه مراجعه کنین و بگین ازخانواده ایثارگران هستین اونجا برای پذیرش راهنماییتون میکنن..... برای گرفتن اون 10 ماه کسری هم درحین خدمت باید اقدام کنید میگن بعد آموزشی ولی از زمان اعلام تاریخ اعزام قابل پیگیری هست با مراجعه به بنیاد شهید و امورایثارگران این کسری اعمال میشه.........

موفق باشید

6. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

ممنون دوست خوبم .
    در مورد محل اموزشی حق با شماست . دقیقا یک هفته پیش رفتم از 10+ سوال کردم ببینم کد کجا رو خوردم که گفت هنوز کد نخوردی ! احتمالا تا الان مشخص شده ، امیدوارم با درخواست پذیرش موافقت کرده باشند .
    کد محل اموزش دی رو زدن ......
    من از این جهت گفتم ندارم چون کد آموزش رو زدن همون سپاه شهرمون که اونجا هم اصلا یگان اموزش نداره ( رفتم از سپاه پرسیدم گفتن شما ها آموزشی ندارید) تازه بهم گفتن جای خوبی برا خدمت برام درنظر دارن یه دفتر حدود 500 متری خونمون

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

اییییین برگ کفایت چیه؟؟
    برگ کفایت یعنی همون برگ سبز بسیج............

8. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که به ما سربازای بی اطلاع ، اطلاعات میدین
    ببخشید
    اطلاع دارین برای اقدام برای امریه باید برم نظام وظیفه؟ یا پلیس+10
    سلام دوست عزیز
    شما رشتت چیه؟؟؟؟
    امریه گرفتن ربطی به نظام وظیفه یا پلیس +10 نداره .شما با توجه به رشتت (مثلا رشته کشاورزی------>
    سازمان جهاد کشاورزی) میری ارگان مربوطه ودرخواست امریه میکنی با توجه به صحبت های دوستمون که گفت توی سایت ها میزنن به نظر من حضوری بری خیلی بهتر هست.وقتی به اونجا مراجعه کردی حتما یادت باشه که درخواست پرکنی حتی اگه ازت برگ سبز خواست.اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو. یه نکته که خیلی مهم هست وداشت یادم میرفت خیلی زود باید اقدام کنی شاید 2روزدیگه هم دیر باشه پس زود تر اقدام کن

10. این کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ک

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

برگ کفایت یعنی همون برگ سبز بسیج............
    من خیال کردم منظورتون خدمت قبلی هاست.آخه به اونایی هم که قبلا خدمت کردن هم کفایتی میگن.
    دوستان اشتباه نکنند یه وقتی.من نوشتمو اصلاح میکنم.
    اگر اون دوستمون برگ سبز بسیج دارن معلوم نیست کجا بیوفتن مگر اینکه خودشون شخصا برن پذیرشاز سپاه بگیرن.

12. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من داداشم دیروز کمیسیون پزشکی داشت و خدا رو شکر معاف دائم شد الان مدارکش رو که تحویل بده چقدر وقت بعد کارت معافیتش میاد ؟؟
    یه سوال دیگه :
    من خودم 21 سالمه و دانشجوام و داداشم هم 20 سال که معاف پزشکی شد و پدرم هم بالای 59 ساله
    الان با این اوصاف من میتونم معافیت کفالت بگیرم یا نه ؟؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام
    دوستان من داداشم دیروز کمیسیون پزشکی داشت و خدا رو شکر معاف دائم شد الان مدارکش رو که تحویل بده چقدر وقت بعد کارت معافیتش میاد ؟؟
    یه سوال دیگه :
    من خودم 21 سالمه و دانشجوام و داداشم هم 20 سال که معاف پزشکی شد و پدرم هم بالای 59 ساله
    الان با این اوصاف من میتونم معافیت کفالت بگیرم یا نه ؟؟
    كمتر از دو ماه ديگه مياد.
    چون كه شما بزرگتري و برادرت هم معاف پزشكي شده احتمال بتوني معاف كفالت بگيري!!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •