دوست عزیز سه بار نوشتم و گفتم اگه از اسکین های اصلی ریوت کپی کنین و بازی کنین بن میشین
منم نشدم ولی دیدم بعضی هارو ! اگه اینجوری باشه خب کسی اسکین نمیخره
دوست عزیز سه بار نوشتم و گفتم اگه از اسکین های اصلی ریوت کپی کنین و بازی کنین بن میشین
منم نشدم ولی دیدم بعضی هارو ! اگه اینجوری باشه خب کسی اسکین نمیخره
league of legends جان برای منم rp میفرستی "پ.خ"یه 100 تا میخوام نه بیشتر هی همین.
داش شما راست میگی من fizz رو بدون 3 jax میزنم اونم به صورت فان فک کن fizz بتومه 5ثانیه زیر jax واسته![]()
اغا یه نفر مرام بذاره لینک دانلود lolskins و توضیحات لازمو بده آخه یه نفر بهم گفت باید پوشهای LoL رو انگولک کنی درسته ؟
نه داداش حالا هنوز مونده اسممون تا اونجاها بره![]()
مشکل لگ به خاطر اینترنته و فکر کنم سراسریه
هر از چند گاهی یهو یه افت سرعت شدید پیش میاد و خیلی زود هم برطرف میشه. در حد 10 ثانیه
تبریک به همه 4 روز دیکه عروسی ناظره انجمنه با fiora همه دعوتین رفتم بله رو گرفتم واسش![]()
تویه aram وقتی هیرو واست pick میشه .بعضی وقت ها که افراد چمپ های همو دارن می تونن change کنن ولی بعضی اوقات واسه من اون علامت change کردن هست ولی میزنی میگه طرف نداره این champion رو با چندتا کلاینت دیگه هم امتحان کردم پیش اومده واسه اونا هم.مشکل از اینترنت ماست یا از طرفه riot هستش؟کسی تجربه کرده؟
lolskins.net اینه سایت لول اسکین ، راستی اگه مایل باشی بیا ببین چجوری با فیز میزنم جکس رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)