ماهی 70 برای این دارم میدم
پینگ بهتر شده 280
ولی سرعت دانلود هنوز افتضاح
اون دومی downstream مودمتونه یا سرعتیه که تو speedtest.ir نشون میده؟
این سایت فایده ای نداره چون سرعت داخل ایران نشون میده
این تست منه 2 مگ نامحدود ولی وقتی دانلود میکنم 10 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال مودمم
Internet Connection Status: Up Default Gateway: 46.100.176.17 Preferred DNS Server: 217.218.127.127 Alternate DNS Server: 217.218.155.155 Connection Up Time: 00 day,01 hour,15 min,55 sec Downstream Line Rate (Kbps): 2556 Upstream Line Rate (Kbps): 511
Last edited by aligool21; 06-01-2013 at 15:10.
ببینم این نابغه های مخابراتی مثل نیل آرمسترانگ که برای اولین بار پاش رو گذاشت روی کره ماه میتونن بعنوان اولین انسانهای کره زمین سرعت رو بزنن منفی کنن.مثلا منفی ده کیلوآخه چطوری ممکنه یه فایلی که 180 مگش مونده 175 ساعت طول بکشه
چند وقت پیش قرار بود برای شرکتشون نیرو جدید استخدام کنن و مشکلات اینترنت کشور رو حل کنن
دومی هم همونیه که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون میده
اولی کیلوبایت بر ثانیه اس و دومی کیلوبیت برثانیه
اینا فرمالیته اس
سرعت واقعی دانلود وحشتناک پایینه
دوست عزیز این دانلودت از چه سروریه؟ گاهی سرورها هم آی پی هارو محدود میکنن
گرچه مخابرات خودش همه رو محدود کرده
این چه سرویسیه؟؟؟ اینکه دهن سرویسیه!!!
اون از اکسپرس لیچ.این عکس از سافت 98.تا ده کیلو میره و صفر میشه.رپیدباز و سرورهای داخل و خارج هم همین هستن.
اتفاقا اکسپرس لیچ بهترین لیچریه که تا حالا داشتم.از رپیدباز و آپلود باز و آپلودفا و هیپ فایل بگیر تا الان که از اکسپرس استفاده میکنم.سرعت لیچ بالا + ریموت عالی + ساپورت خیلی از سایتهای بدردبخور و سرعت دانلودش هم خوبه
Last edited by .s.a.e.e.d; 06-01-2013 at 15:32.
توصبه من برای شما استفاده از "ف ری گ ی ت" یا "ه ا ت ا س پ ا ت" هست که سرعت دانلودت رو در سرور های خارجی و داخلی از محدودیت در میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)