تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 1298 اولاول ... 834835335735795805815825835845855865875936336831083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم ، الآن وایرلس گرفتم و مودمم رو میفروشم
    Model : FMM-130
    این مدل بهترین آنتن دهی رو داره ، ولی وای فایش از مدل دیگه که از رده خارج شده ضعیف تره - آداپتور هم داره
    صفر این مدل با هزینه نصب و مالیات و امثال اینها حدود 230 میشه - مال من فک کنم 8 تومن هم داخل حساب داره - میفروشم 150 ( یکی از دوستام همین مدل رو همین قیمت فروخته) - پارسال شهریور ماه خریدمش
    اگر تو اصفهان باشید حضوری میتونم بدم
    بامن اینگونه در ارتباط باشید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خب من امروز همان طرح 3 گیگ سه ماه یک مگ شبکیه را ثبت نام کردم ...فقط یک سوال؟؟ تنظیمات کانفیک مودم شبکیه مثل مخابرات هست( مقدار vci , vcp ) همچنین مک مودم که باهاش با مخابرات وصل بودی را شبکیه قبول منی کنه ؟؟(چون هر دوش یک پنل دارند) شبانه هاش یوز پس باید عوض کنی؟؟
    خب به سلامتی ؛ هر وقت وصل شد تست سرعت شبانه و روزانه رو بی زحمت بذار

شما فقط کافیه یوز نیم و پسورد جدید بدید ، همین ، تنظیمات رو من تغییر ندادم و راحت کانکت شد.یوز نیم و پسورد روزانه و شبانه تقریبا یکی هست.فقط برای استفاده از شبانه کافیه حرف n رو به آخر یوزر نیمت اضافه کنی.راس ساعت 2 خودش وصل میشه و چراغ اینترنت مودمت روشن می شه و ساعت 7 صبح هم خاموش می شه که باید با همون یوزر نیم عادی وصل بشی.همچنین وقتی می خوای از اینترنت شبانه یا روزانه استفاده کنی نیازی به روشن و خاموش کردن مودم نیست .

3. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی از pop3 gmail استفاده نمی کنه؟
    من شدیدا مشکل دارم! اکثر مواقع باز نمی کنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینترنت من رو راه انداختند یعنی منظورم اینه که خطم پورت روش اومده و یوزر پسوورد هم گرفتم از مخابرات شهرستانمون اما چراغ ای دی اس ال مودم روشن نمیشه . در ضمن مودم هم بهشون گفتم کی بیام بگیرم چرت گفتند اخر سال و بودجه و این چیزا . در مورد چراغ ای دی اس ال باید چی کار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

چراغ ای دی اس ال یا اینترنت؟

چراغ اینترنت مثلا اگه پسورد اشتباه باشه روشن نمی شه ، پشتیبانی خودش بهتر راهنمایی می کنه ، ضمنا مگه توی محل نیومدن نصب کنن و تحویل بدن؟

در مورد مودم مگه طرح یک ساله با مودم رایگان گرفتید؟

دوست من اشتباه نکنید!مخابرات خصوصی هست ، برید پیگیر مشکلتون بشید و فکر نکنید که نمی شه حرف زد.اگر مثل آدم جواب نمی دن خب انصراف بدید از ی شرکت دیگه بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چراغ ای دی اس ال یا اینترنت؟

چراغ اینترنت مثلا اگه پسورد اشتباه باشه روشن نمی شه ، پشتیبانی خودش بهتر راهنمایی می کنه ، ضمنا مگه توی محل نیومدن نصب کنن و تحویل بدن؟

در مورد مودم مگه طرح یک ساله با مودم رایگان گرفتید؟

دوست من اشتباه نکنید!مخابرات خصوصی هست ، برید پیگیر مشکلتون بشید و فکر نکنید که نمی شه حرف زد.اگر مثل آدم جواب نمی دن خب انصراف بدید از ی شرکت دیگه بگیرید
    چراغ ای دی اس ال خاموشه و روشن نمیشه . طبیعتا وقتی چراغ ای دی اس ال روشن نشه چراغ اینترنت هم روشن نمیشه دیگه . زنگ زدم پشتیبانی گفت خطت رو نامه میزنم برای اشکال در پورت شماره تلفن همراه هم ازم گرفتند . بله طرح یکساله ثبت نام کردم با 4 گیگ ترافیک ماهیانه و سرعت 1 مگ . باید بهم مودم بدن هر جور هست ازشون میکشم مودم رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب به سلامتی ؛ هر وقت وصل شد تست سرعت شبانه و روزانه رو بی زحمت بذار

شما فقط کافیه یوز نیم و پسورد جدید بدید ، همین ، تنظیمات رو من تغییر ندادم و راحت کانکت شد.یوز نیم و پسورد روزانه و شبانه تقریبا یکی هست.فقط برای استفاده از شبانه کافیه حرف n رو به آخر یوزر نیمت اضافه کنی.راس ساعت 2 خودش وصل میشه و چراغ اینترنت مودمت روشن می شه و ساعت 7 صبح هم خاموش می شه که باید با همون یوزر نیم عادی وصل بشی.همچنین وقتی می خوای از اینترنت شبانه یا روزانه استفاده کنی نیازی به روشن و خاموش کردن مودم نیست .
    امروز از شبکیه به من زنگ زدند و یوزر پس را بهم دادند فکر نمی کردم به این سرعت بهم بدند!!!؟.. وصل کردم سرعت روزانه ام تقریبا مثل مخابرات هست ( بین 190 تا 250) و شبانه ام را امشب تست می کنم.. یوز پس ورود به پنل ریز مصرف را نداشتم که زنگ زدم پشتیبانی و بهم داد ولی وقتی وارد پنلش شدم دیدم اوه چه خبره!!!!! داخل طرح هاش که شدم دید دیدم که یک طرح زرین اول زده که غیر فعال بود بود یک طرح زیرش با شماره یوزی که مودمم را باهاش کانفیک کردم بود که همان حجم 3 گیک را زده بود و بعد زیرش شماره یک یوز دیگه با حجمی دیگه را زده بود!! بعد زیر اون شبانه شبکیه 1024 را زده بود که اعتبارش را زده 4 گیگ... والا من سردر نیاوردم ... در قسمت پرداخت ها و شارژها هم یک عالمه پرداخت و شارز زده بود از ماههای گذشته!! فکر کنم یک یوزری که به من دادند قبلا برای کسی دیگه بوده و انصراف داده داده اند به من ... از شما هم همینطوره ؟؟؟

9. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

عجب!

خداکنه شبانه خوب باشه لااقل ، بله به من هم یوزر و نیم و پسورد ندادن که زنگ زدم و پرسیدم...

توی پنل من هم واسه شبانه رایگان گیگ نوشته که نمی دونم چیه! اما در مورد شارژها حدود سه تا شارژ شده بود که البته مال همین ماه بود و شارژ کرده بودن واسم.

این نکته رو هم بگم شاید اینا اومدن مثلا طرح های سه ماهه رو از یک ماهه سرعتش رو کم تر کردن ، شاید ، کلا قانون نداره که ، هر کسی هر کاری دلش می خواد می کنه.هیچ چیزی معلوم نیست.

دیشب هم که کلا شبکیه قط بود و زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل سراسری هست و واسه اکثر آی ای پی ها اینطوری شده.هیچی ؛ دانلود رایگان تعطیل!

راستی ی مسیج برای من اومده که زنگ بزنید هدیه خود را از پشتیبانی دریافت کنید ، برای شما هم اومده؟ چیه؟ سرکاریه؟

کلا کار اکثر این شرکت های آی اس پی شده دروغ و دزدی ، به پشتیبانی می گم چرا انقدر سرعت شبانه پایینه؟ می گه چون همه دارن دانلود می کنن!در حالی که کاملا مشخصه که خودشون سرعت رو میارن پایین و دروغی بیش نیست..

در مورد سرعت زنگ بزنید بگید مگر نگفتید سرعت های 1 مگ تا 3 مگه بازه ، پس چی شد؟
    Last edited by علی 254; 21-10-2013 at 21:39.

11. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واسه من که هنوز پیامکی نیومده..فقط یک موردی تو پنل شبکیه یک طرح زرین داره خودشون قطع موقت سرویس کردن ولی میشه فعالش کرد!! اگر فعالش کرد اون موقع 8 گیگ اعتبار داره بعد پرداخت روی قبض میاد که خب اون شماره یوز که مال ما نیست که قبض روش بیاد!! یک شماره دیگه هم هست که یوز دیگه هست اون هم همین شرایط را داره و میشه بهش پسورد جدید اختصاص داد!!! از شما چنین مواردی تو پنل شبکیه دارید ؟؟ داخل مشخصات سرویس جلوی شبکیه سرعت زده 128kB/s یا 1024 ؟؟ شبانه رایگان چی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب دیشب سرعت شبانه را تست کردم به طور میانگین 87 کیلوبایت فیکس بود:

14. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •