تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 2199 اولاول ... 8348353357357958058158258358458558658759363368310831583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی

ظاهرن شما حوالی کوی دانشگاه هستید و Bts های اون منطقه هم پوشش خوبی دارن. با توجه به نوع مدلاسیون بسته های اطلاعاتی (16QAM)، میشه گفت که امواج کمی نویز دارن. در صورتی که نویز برطرف بشه و دسترسی بهتری به آنتن پیدا کنید مدلاسیون به 64QAM هم میتونه ارتقا پیدا کنه (در نتیجه سرعت هم بیشتر میشه). RSSI مودم بنده بین 59 تا 65 در نوسانه و فاصله حدود 1 و نیم کیلومتری تا BTS دارم. بهتون پیشنهاد میکنم قبل از تعویض مودم، مودمتون رو در جاهای مختلف آزمایش کنید چون گاهی چند سانت جابجایی باعث تفاوت چشمگیر میشه.

---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------

پینگم بالای 470 هست 1 MB قدیمی ... با مودم تپل گرین پکت

همیشه وضع آپلودتون اینقدر خرابه؟

2. این کاربر از parstech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مقدار دانلود دیشب 500 مگ ... هر شب مزخرفتر از دیشب ... اه
    کسی اطلاعی چیزی نداره کی درست میشه این دانلود شبانه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام دوستان این اطلاعاتی که سایت مبین نت راجب نقشه پوشش Indoor میده دقیقه؟ یا از اون بیشتر هم Indoor جواب میده؟
    کسی جواب منو نمیده!؟!

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده!؟!
    نه تنها بیشتر از اونی که مشخص کرده indoor جواب نمیده بلکه احتمالش زیاده که با اینکه منطقه شما تو indoor هم واقع شده باشه بازم آنتن با indoor نداشته باشین
    من خودم تو منطقه پوشش داخلی بودم که وقتی اومدن برام نصب کنن جواب نداد و مجبور شدم مودم بیرونی بگیرم (حدود 1 سال پیش) و اوایل مودمم 4 تا چراغ روشن بود ولی الان با اینکه یک دکل دیگه تو منطقه مون اضافه کردند آنتن دهیم کمتر هم شده و از 4 به 3 و 2 رسیده (اونم مودم بیرونی تو منطقه داخلی) !!

قبلا با تعرفه هایی که داشت و کیفیت سرویسشم خوب بود خرید مودم خارجی هم می ارزید ولی به مرور هم کیفیت افت پیدا کرده و هم قیمت خیلی بالا رفته به نظرم اگه بهت گفتن مودم بیرونی بگیری اصلا از این شرکت صرف نظر کن و برو یا سراغ ADSL که هزینه اولیش خیلی کمتره و هم سرعتی که شرکتای ADSL میدهند بیشتر از سرعت واقعیته (من خودم یکی را دیدم که با اینکه سرعتش 128 بود سرعتی که بهش داده بودند 2M بود). یا برو سراغ ایرانسل چون پوشش دهیش بهتره و مودم هاش هم ارزون تره.

اینم حال و روز ما با سرعت 1Mbs که از مبین نت گرفتیم :

سرعت 1Mbs در حد دایل آپ
    Last edited by yasaroj; 20-01-2012 at 13:13. دليل: اشتباه تایپی

6. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

داره خودمونی میشه SoluS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت شما

سرعت شما خوبه ولی پینگ شما خیلی بالاس مخصوصا نسبت به سرور که توی ایران هم هست.

من در حالت عادی (چند روز پیش) پینگ 40 می گرفتم. ولی الان بد شده.

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

لطفا با سرور خارج تست بزار اینجوری شما بقیه را گمراه می کنی
    سرعت اینترنت واقعی مد نظره نه اینترنت ملی داخل کشور
    این هم دوباره سرعت اینترنت 1Mbs من با سرور تهران (همانطور که می بینید همه چیز گل و بلبله)

اینها هم سرعت واقعی اینترنت با چند تا سرور تو شهرهای مهم دنیا:

مهم سرعت اینترنت تو در مقایسه با سرور تو کشورهای اروپایی و امریکایی هست (جون 99.9% سایت های کاربردی توی اون کشورها هستند) و اصلا تو تهران چند تا وبسایت میزبانی می شند که شما همش با تهران سرعتت را می گیری
    Last edited by yasaroj; 20-01-2012 at 17:29.

10. 3 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مقدار دانلود دیشب 500 مگ ... هر شب مزخرفتر از دیشب ... اه
    کسی اطلاعی چیزی نداره کی درست میشه این دانلود شبانه ؟!
    منم اشتراک 1 مگ دارم(1 به8طرح قدیم) الان حدود 10 روزی که شبها سرعت افتضاحه هر شب هم کمتر میشه, دیشب 6 ساعت گذاشتم برای دانلود فقط 400 مگ دانلود کرد!!!! 10 بار هم بهشون زنگ زدم فقط یه چیز میگن: چون شبها رایگان همه دانلود می کنن سرعت میاد پایین, اگر دیدم تا پایان اتمام اشتراکم وضع به همین صورته دیگه 1 مگ نمیگیرم 512 میگیرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من شهرستانم چجوری باید ثبت نام کنم؟ .بعد بنظرتون می ارزه 1مگ نامحدود بگیرم یا نه؟ فقط برا دانلود میخوام.روزی 10 گیگ دانلود میده؟ماه جدید دو مگ اضافه نمیکنه؟

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ظاهرن شما حوالی کوی دانشگاه هستید و Bts های اون منطقه هم پوشش خوبی دارن. با توجه به نوع مدلاسیون بسته های اطلاعاتی (16QAM)، میشه گفت که امواج کمی نویز دارن. در صورتی که نویز برطرف بشه و دسترسی بهتری به آنتن پیدا کنید مدلاسیون به 64QAM هم میتونه ارتقا پیدا کنه (در نتیجه سرعت هم بیشتر میشه). RSSI مودم بنده بین 59 تا 65 در نوسانه و فاصله حدود 1 و نیم کیلومتری تا BTS دارم. بهتون پیشنهاد میکنم قبل از تعویض مودم، مودمتون رو در جاهای مختلف آزمایش کنید چون گاهی چند سانت جابجایی باعث تفاوت چشمگیر میشه.

---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------

همیشه وضع آپلودتون اینقدر خرابه؟

مودلاسیون رو چگونه ارتقاع بدم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •