میشه ولی محدود کردن
من خودم سرعتم واس تورنت رو 10kb هست
چیز پی انت واسه کدوم کشور هست؟
آمریکا که کلا تورنت نمیشه استفاده کرد پورت تورنت رو میبندن کلا
الان سرور های خودم هلند با سوئیس تورنت آزاد هست آمریکا با انگلیس پورتاش بسته هست
میشه ولی محدود کردن
من خودم سرعتم واس تورنت رو 10kb هست
چیز پی انت واسه کدوم کشور هست؟
آمریکا که کلا تورنت نمیشه استفاده کرد پورت تورنت رو میبندن کلا
الان سرور های خودم هلند با سوئیس تورنت آزاد هست آمریکا با انگلیس پورتاش بسته هست
دوست عزیز تورنت برای ایرانسل کاملا باز هست و بدون مشکل هم میشه دانلود کرد. اگر سرور tracker ف-ی-لتر نیست بدون وی پی ان دانلود کنید سرعتتون بسیار بهتر هم هست. من با تورنت راحت 120KB/s رو میگیرم. اگر هم سرور tracker تورنت فیلتر هست که دیگه باید فتحشو بخونید. سرعت وی پی ان همین جوریش داغون هست و برای تورنت دیگه اصلا باید بی خیالش بشید ! ادرس tracker فیلتر باشه تمومه ! اون موقع تنها راه استفاده از VPS هست !
Last edited by luches; 15-11-2011 at 01:49.
سرویس 512 نامحدود سه ماهه با مودم رایگان رو ثبت نام کردم.تو سایت زده 175 تومن با احتساب 8 تومن مالیات باید حدود 185 تومن بشه ولی ای ام اس اومده 221 تومن باید بریزم.چجوری حساب کردن اینقدر زیاد شده؟
من وایمکس دارم 128 بودم
اما سرویس ADSL پارس انلاین کرج 256 البته با 2 گیگ ترافیک و همچنین شبانه رایگان 8تومان است.
سرعت 512 پارس انلاین 12 تومان است که تازه از 128 .ایمکس هم ارزون تره!
تصمیم دارم به ADSL روی بیارم چون هم ارزون تره هم شبانه رایگان داره.دوستم 256 رو داشت میگفت دانلودش روی 60-70 و گاهی تا 100-120 هست یعنی در حدود 512 و بالاتر میباشد.
نظر شما چیه؟
میخوام وایمکس ۱۲۸ ثبت نام کنم و چندتا سوال داشتم؛
۱:یک گیگ برای یک ماه کافیه یا نه؟اکثرا وبگردی میکنم و زیاد دانلود ندارم ولی روزی ۶ ساعت آنلاینم.
۲:بجز این طرح چه طرح ارزون دیگری هست؟
۳:سرعت۲۵۶ یا ۵۱۲ هم یک ماهه هست؟
۴:گوشی من وای فای نداره،چطور میشه به وایمکس وصلش کنم؟
لطف کنید تا طرح غدیر فعاله جواب بدین.
من وی پی ان ساکس استفاده میکنم برای آلمان هستش روی سرعت دانلود خودم که تاثیری نذاشته یعنی با سکس و بدون ساکس من روی 67 دانلود میکنم. ولی تورنت رو نمیدونم بدون وی پی ان تست نکردم
ای دی اس ال سرعتش بستگی به منطقه مخابراتی داره . ولی باز اگه دانلود شبانه زیاد داری ای دی اس ال بگیری بهتره . وایمکس کبین نت هم هست که شبانه ش رایگانه .
1-اگه هر روز 6 ساعت آنی 1گیگ کم میاد . حتی اگه دانلود هم نداشته باشی حد اقل 2گیگ باید بگیری .
2-فکر کنم ارزون ترینش همین ماهی 5 تومنیه هستش که جدید گذاشتن .
3-نمی دونم
4-اگه گوشی وایرلس نداشته باشه نمیشه . چون وایمکس فقط پورت lan و وایرلس داره .
Last edited by Mehran14233; 15-11-2011 at 17:55.
فایل یک مگابایتی با سرعت۱۲۸ معمولا چند ثانیه طول میکشه تا دانلود بشه؟
اونایی که وایمکس ۱۲۸ دارن از این سرعت راضین یا نه؟لطفا راهنمایی کنید که بگیرم یا نه؟
دوستان من با مرورگر گوگل کروم کار میکنم بعد صفحه که باز میکنم اکثر اوقات نمیاره و cannot the page میده تا refresh میکنم میاره بعد دیدم با مرورگر فایرفاکس هم همینطوره فهمیدم باید برای ایارنسل باشه؟؟ شما هم این مشکل رو دارین؟؟؟ نباید dns تعریف کنم؟؟؟ چون خود طرف روی آپتین گذاشت. البته الان فعلا خوبه ولی بعضی وقتها پشت هم این مشکل رو دارم.
سرعت دانلود وایمکس سرعت واقعیه یعنی با 128 سرعت دانلودش تقریباً 16-17 هست .
یعنی یه فایل 1 مگابایتی تقریباً 1دقیقه طول می کشه دانلود شه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)