بفرمانوشته شده توسط [URL="http://www.forum.p30world.com/member.php?u=189511"
![]()
بفرمانوشته شده توسط [URL="http://www.forum.p30world.com/member.php?u=189511"
![]()
Last edited by fmps; 29-12-2009 at 15:09.
یکی از این شرکت ها میگفت linksys wag 54g2 خیلی به نویز حساس!!! درسته؟؟
Last edited by matin724; 29-12-2009 at 14:22.
در مودم های asus am604g و linksys اون پورتهای lan فقط برای اینترنت ؟ یا قابلیت شبکه کردن اون pc هایی که به لن وصل میشه را هم داره؟؟؟؟
سلام من تازگی از صبانت سرویس گرفتم و زنگ زدم و گفتن که خط شما آماده است و کارشناس باید برای نصب بیاد ولی من گفتم که خودم میتونم راه اندازی کنم قبلا هم شاتل داشتم و هیچ مشکلی نداشتم حالا وقتی که مودم رو روشن میکنم چراغ adsl روشن نمیشه حتی از دم در خونه هم امتحان کردم ولی بازم روشن نشد خواهش میکنم کمکم کنید .
سلام دوستان
بین این دو
Linksys WRT54G2
asusWL600g
کدوم یکی بهتره؟
بردم هر کدوم چقدر؟چه فرقی با هم داند؟کیفیت کدام بهتره؟و اینکه قیمت دقیق هر کدام چقدر است
با سلام
خط من فعال شد
وبا مرکز که تماس گرفتم مقادیر VCI و VPI رو بهم داد.
سرویس سنترش گفت روی بریج بزار ببینید درسته؟
عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
191.168.1.1 رو توی مرورگر تایپ کردم
و مقادیر مربوطه رو وارد کردم.
حال توی قسمت
Internet Protocol
چه مقادیری وارد کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی قسمت
IP Adress:
Subnet Mask:
Default Gateway:
چی وارد کنم؟
توی قسمت پایین هم باید چیزی وارد بشه یا نه؟
در ضمن نحوه ساخت کانکش ADSL رو هم بلد نیستم میشه بگید چجوری و بسازم؟
اول روی
Create a new Conection میزنم بعد توی چهار تا گذینه چندم رو انتخاب کنم؟ یه توضیحی هم میدی؟
وآیا لازم هست که توی کانکشن ای پی هم وارد بشه و ایا ای پی هموم ای پی مودم 191.168.1.1 هست؟
توروخدا ببخشید
آخه مبتدی هستم.
Last edited by matarsaak; 29-12-2009 at 16:46.
دوستان من 2 تا تنظیمات به مودمم دادم (pppoe) هستش. یکی برا شبانه یکی روزانه.
چه جوری میتونم change کنم بین این 2 تا؟؟؟؟
کار خوبی کردی که از صفحه مودمت عکس گرفتی همین الان بهت میگم
اگه میخوای همیشه مودمت وصل باشه و دائما کانکت باشی باید از روش PPPOE متصل بشی که مودمت همیشه اینترنت وصله اگه هم میخوای که کانکشن درست کنی و توی ویندوز کلیک کنی بری تو اسمش میشه BRIDGE که الان تنظیمات مودمت میخواد این کار رو بکنه توی عکس بالا میتونی اون BRIDGE رو تدیل کنی به PPPOE که همیشه وصل باشه
حالا من روش وصل شدن از طریق BRIDGE رو میگم خودت تا شب از بچه ها در مورد PPOE سئوال کن ولی الان بریج رو میگم که راحت بری یه حالی بکنی و اینترنت پرسرعتتو تست کنی
شما این اعداد رو به ترتیب برای اون عکس کارت شبکه بزار
ip addres : 192.168.1.2
subnetmask:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
حالا okو میری توی تنظیمات مودم که عکس آبی رنگ رو گذاشتی
تنظیماتش درسته فقط دکمه Ok رو بزن و صفحه بعدش هم ok و کلا اونو یه جوری تمومش کن حالا اگه هم چیزی پرسید بپرس جواب میدییم.
در مورد کانکشت ساختن
از چهارتایی اولی رو بزن
بعدش next
بعد دومی
بعد دومی
یه اسم برای شرکت انتخاب کن
بعدش یزورنیم و پسورد رو بزن
بعد هم فینیش حالا برو یه گشتی بزن تا دوستان در مورد PPOE کمکت کنن ضمنا اگه اینترنتت حجمیباشه و شبانه رایگان در حالت PPPOE به زحمت میفتی و اذیت میشی![]()
کسی از دوسنانم میتونه تنظیماتtp-link w8901gرو بهم بگه چون.مشکلی که دارم با ppoe وصل نمیشه اما وقتی بریج میکنم وصل میشه مشکل بزرگم این هست که چند تا لپ تاپ میخوان با وایرلس وصل بشن مودم هم تازه گرفتم..ریست هم کردم اما نمیشه ....vpi همان طور که شرکت گفت ست کردم اما نشد..لطفا کمک کنید
دوست عزیز بد مشکلی داری
سخته
ولی ماهیت کلی رو میگم بهت که بدونی
VPI و VCI عددهاشون چنده ؟ اینترنت از کجاست حجمیه شبانه داره یا نامحدود ؟ چون اگه شبانه دار باشه با PPPOE به مشکل میخوری
خوب بگو تا راهنماییت کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)