محمد ببین من کجام
ص
مرد
مبارکه
محمد ببین من کجام
ص
مرد
مبارکه
آقا دیدم آپلود کنونه گفتم یه حال اساسی به همتون بدم
برید حال کنید
وروودیای 87 با همه مخلفات!!!!!!!!!
تشکر فراموش نشه!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون آزاد خاصیت زیاد داره!!!!!!!!!!
اگه سنجش یه ندایی داده بود که قرار این فیلما در بیاره راحت عشق و حالمونا می کردیم
اینقدر دیگه خودمونا زجر نمیدادیم
من حالا که فکرشا می کنم میبینم از بعد امتحانای ترم 2 اگه هیچی نمی خوندم سرنوشتم با الان هیچ فرقی نمی کرد!!!!!!!!
your right
![]()
راستی دختر ها ، شما بازی کامپیوتری هم میکنید یا فقط اینترنت و آهنگ و ...[/quote]
نه ما هم بازي ميكنيم اتفاقا دنبال بازيهاي توپ ميگشتم كه خيلي نخواد گرافيتو كلي ببريم بالا.
(حداقل من كه بازي ميكنم)
بابا کنکور اگه خت باشه واسه همه ستچون آزاد خاصیت زیاد داره!!!!!!!!!!
اگه سنجش یه ندایی داده بود که قرار این فیلما در بیاره راحت عشق و حالمونا می کردیم
اینقدر دیگه خودمونا زجر نمیدادیم
من حالا که فکرشا می کنم میبینم از بعد امتحانای ترم 2 اگه هیچی نمی خوندم سرنوشتم با الان هیچ فرقی نمی کرد!!!!!!!!
سنجش هم نمیتونه کنکور راحت برگزار کنه که اختلاف ها مشخص نباشه
کنکور با همه ی سختیاش عین عدالته
تنها جاییه که دیگه مهم نیست بچه ی بالا شهری یا پایین شهر
تنها جاییه که دیگه مهم نیست بابات چیکاره ست و اصل و نصبت چیه
تنها جاییه که یه آدمی که توی تقسیم ثروت بهش ظلم شده میتونه یه روزنه ی امید واسه آیندش پیدا کنه...
من دارم gears of war نصب می کنم
یکم از حس و حال کنکور بیام بیرون
بله داداش
ولی اگه حس درس خوندن باشه![]()
عین عدالت نیست عزیز دلم،درست سهمیه مناطق هست ، ما هم تو بهترین دبیرستان با بهترین کادر درس خوندیم ولی ما کجا ، بچه های شهرای بزرگ و بالا شهریا و کلاس خصوصیا و استاد پروازیا و اینا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سهمیه مناطق میتونه جا همه این چیزا رو بگیره؟؟؟؟
یه سری اشکالات هستعین عدالت نیست عزیز دلم،درست سهمیه مناطق هست ، ما هم تو بهترین دبیرستان با بهترین کادر درس خوندیم ولی ما کجا ، بچه های شهرای بزرگ و بالا شهریا و کلاس خصوصیا و استاد پروازیا و اینا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سهمیه مناطق میتونه جا همه این چیزا رو بگیره؟؟؟؟
ولی به هرحال تنها راه نجاته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)