تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 587 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587 آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آهان...
    خيلي ميدونم اذيتت ميكنم ولي ميشه اين قضيه آمپ وصل كردن رو به صورت مختصر بگي؟
    به چه هدفون هايي وصل ميكنن ؟ به چه دليلي؟ قيمتشون؟

یکسری کابل هستن که مثلاً برای آیپادها (همچنین آیفون و آیپد) استفاده میشه
    اون کابل رو به داک آیپاد میزنن، بعد از اونور کابل به ورودی آمپ وصل می کنن و هدفون رو به خروجی آمپ میزنن؛ مزیتش نسبت به اینکه هدفون رو مستقیم به آیپاد وصل کنن اینه که آمپ داخلی آیپاد رو تقریباً از دور خارج می کنه و سیگنال با کیفیت تری رو به آمپ خارجی میده و در نهایت سیگنال با کیفیت تری رو از آمپ به هدفون خواهیم داشت.

میتونین تو تاپیک همسایه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع کنین و چند تا پست بعدی رو هم بخونین، اگر حوندید و سوالی بود، بفرمایین در خدمتیم.
    Last edited by rave-87; 01-09-2012 at 12:07.

2. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

ايول
    حدس ميزدم همچين چيزي باشه
    بازم مرسي

4. این کاربر از تاتانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یکی مشخصات آیپادتاچ جدید و اینکه چه ویدیوهایی میخونه و از چه فرمتایی پشتیبانی میکنه رو بزاره
    فکر کنم خریدش به صرفه تر از آیفون5 باشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اپل ساعاتی قبل در مراسم خود، در کنار آیفون 5، از آیپاد تاچ و آیپاد نانو جدید نیز رونمایی کرد. آیپاد تاچ جدید را به راستی باید محصولی دوست‌داشتنی نامید. آیپاد نانو نیز به کلی تغییر کرده و حالا دارای یک دکمه Home است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به این دو محصول جدید خانواده موسیقی اپل بپردازیم.
    آیپاد تاچ

آیپاد تاچ تنها 6.1 میلیمتر ضخامت دارد. ابعاد آن عبارت است از: 123.4 در 58.6 در 6.1 میلیمتر و وزنش نیز 88 گرم است. سبک‌ترین و نازک‌ترین آیپاد تاچ تا به امروز. این محصول در 5 رنگ عرضه می‌شود.

نمایشگر آن 4 اینچی و مشابه با آیفون 5 است. چیپ پردازشی A5 در آن قرار گرفته تا نسبت به نسل قبلی آیپاد تاچ دو برابر سریع‌تر شود؛ هم از نظر گرافیکی و هم از نظر پردازشی. دوربین iSight پنج مگاپیکسلی همراه با فلاش و Siri نیز به آیپاد تاچ آمده‌اند تا این محصول پر طرفدار دیگر چیزی کم نداشته باشد. دوربین جلو نیز HD است.

عمر باتری آیپاد تاچ جدید برای گوش دادن مداوم به موسیقی 40 ساعت و برای تماشای ویدیو 8 ساعت است. شارژ کامل باتری 4 ساعت و شارژ سریع آن تا 80٪ ظرفیت نیز 2 ساعت زمان لازم دارد.

ویژگی جالب دیگر در طراحی این محصول، iPod touch loop است که می‌توان به کمک آن بند‌های مُچی را به آیپاد تاچ متصل کرد. قیمت مدل 32 گیگابایتی 299 دلار و 64 گیگابایتی 399 دلار است.

آیپاد نانو

آیپاد نانو نسبت به نسل قبلی خود، 38٪ باریک‌تر شده و 5.4 میلی‌متر ضخامت دارد. ابعاد آن عبارت است از: 76.5 در 39.6 در 5.4 میلیمتر و وزنش نیز 31 گرم است. نمایشگر آن 2.5 اینچی با رزولوشن 432 در 240 و تراکم 202 پیکسل در هر اینچ و برخوردار از قابلیت MultiTouch است؛ این بزرگترین نمایشگری است که تا به حال در آیپاد نانو های مختلف شاهدش بوده‌ایم.

آیپاد نانو جدید در 7 رنگ مختلف و تنها با یک ظرفیت 16 گیگابایتی عرضه خواهد شد و قیمت آن نیز 149 دلار است. برخوردار از رادیو FM به شما امکان Live Pause را می‌دهد. یعنی می‌توانید پخش رادیو را متوقف کنید و سپس از همان‌جای قبلی، به آن گوش دهید.

نمایشگر 2.5 اینچی آیپاد نانو تجربه تماشای ویدیوی به نسبت خوبی را برای شما رقم می‌زند. علاوه بر این دارای بلوتوث است و می‌توانید آهنگ‌های روی حافظه آن را با سایر دستگاه‌ها نیز گوش کنید.

عمر باتری نیز عالی است. با یک بار شارژ کامل می‌توانید 30 ساعت موسیقی یا 3.5 ساعت ویدیو را گوش یا تماشا کنید. شارژ سریع 1 ساعت و 30 دقیقه‌ای باتری آیپاد نانو را تا 80٪ پُر می‌کند و شارژ کامل نزدیک 3 ساعت زمان می‌خواهد.

گالری تصاویر آیپاد تاچ

گالری تصاویر آیپاد نانو

7. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام

کسی خبر نداره که ایپاد نسل 5 تو تهران موجوده یا نه؟

اگه هست قیمتش رو هم لطفا بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان
    من نمیدونستم سوالم را کجا مطرح کنم ببخشین چون دیدم این تایپیک فعاله گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه
    من میخواستم یه ایپاد کلاسیک بخرم ولی نمی دونم از باید بخرم کسی سراغ داره ؟ دست دوم هم اگه بود میخرم!!! لطفا کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

آنباکس آیپاد جدید اومده که تو ژاپن انجام شده فکر کنم بزودی فروش رسمی آغاز بشه

11. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی نبود یه کمکی به من بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بدونم اگه يه آيپاد برام از استراليا بفرستن مثل ايفون مشكل رجيستر و يا چيزايي مثل اين رو نداره؟
    من داداشم اونجاست ميخوام بدونم اگه مشكلي نداره بگم برام از اونجا بفرسته.

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بدونم اگه يه آيپاد برام از استراليا بفرستن مثل ايفون مشكل رجيستر و يا چيزايي مثل اين رو نداره؟
    من داداشم اونجاست ميخوام بدونم اگه مشكلي نداره بگم برام از اونجا بفرسته.
    نه مشکل انلاک و ... رو نداره در ضمن فک نکنم تفاوت قیمت چندانی داشته باشه چون گمرکی و این جور مسخره بازی ها هم داره که قیمتش رو

با قیمت داخل برابری میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •