تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 940 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587593633683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

در آغاز فعالیت popolice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

یکی لطف کنه همین جا واسه من کاملترین کیت سرور یا کاملترینpes2009_edit01 رو واسه دانلود بزاره

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اینم یک مجموعه از توپهای بسیار زیبا ...

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................................................. ........
    اینم 5 مدل تور و تیرک دروازه !

دانلود:
    کد:
    .................................................. .................................
    منوی زیبای bayern munchen برای دوستداران این تیم

دانلود:

کد:
    .................................................. .......
    اینم لوگوی باشگاهای eredivisie, liga bbva, serie a, la ligue

دانلود:
    کد:
    .................................................. ..........
    اینم یه پک از فیس 5 نفر

دانلود:
    کد:
    .................................................. .....
    اینم اسکوربورد tvp sport

دانلود:
    کد:
    ..............................................

اقا این لینکا چه جوری میشه دانلود کرد نامفهومه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    همدان

14

یکی لطف کنه همین جا واسه من کاملترین کیت سرور یا کاملترینpes2009_edit01 رو واسه دانلود بزاره

کسی نیست جواب این تایپیک رو بده

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بابا یکی به من عاجز کمک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این هم همون کرک که بهتون گفته بودم من که با این کرکه بیشر حال میکنم

انتخاب با خودتونه من که آپلودش کردم برای کسایی که از کرک رنج میبردن

حجم 8 mb که بعد باز کردن میشه 46 mb

کد:
    اینم تراینر کامل برای اونایی که میخواستن point رو زیاد بکنن و خودشون قوی بشن

کد:

نمی تونم این فایل تراینر رو دانلود کنم تو رو خدا کمکم کنید اگه امکان داشته باشه فایل راپید شیر بزارید ممنون می شم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما آخرین ورژن بورگوم پچ رو دانلود کنی مشکلت حله لینکش هم بارها اومده توی تاپیک جستجو کنی پیدا میکنی

میدونم کرایزر جان. اما من عادت دارم، و بر همون اساس میگم. مثلاً من طرفدار ریورپلاته هستم، اما میگم و می

نویسم: لیورپلاته. چون تلفظ "ر" و "ی" کنار هم، یه خورده سخته و منم هر چی رو که به زبون بیارم می نویسم!

من اتفاقاً اولی باری که b a l رو بازی کردم، ااز ریورپلاته شروع کردم، آخر فصل هر چی تیم مشهر توی اروپا بود،

بهم پیشنها داد. کلی کف کردم تا تونستم به رئال برسم! تو هم رئال هستی، ناقولا؟!!!!

من آرزومه که بتونم شماره 9 آرژانتین (اول باتیستوتا و بعد هم کرسپو می پوشیدن!)، و شماره 7 رئال رو به عشق

کاپیتان باصلابت و اسطوره ایمون بپوشم.

فقط من نمی دونم، وقتی توی یه تیم هستی، امکانش هست که بتونی شمارتو عوض کنی یا نه؟ من در کل

عاشق شماره 9 هستم. ولی 7 رئال، یه چیز دیگست.

پ.ن: چجوری کاپیتان شدی؟ تا اونجای که من میدونم اساس انتخاب کاپیتان توی pes سن بازیکنه! یعنی یه بازیکن

جدید با مثلاً 35 سال میشه کاپیتان یه تیمی که یه قدیمی اما مثلاً با 28 سال سن داره بازی میکنه!
    در مورد پیراهن باید بگم وقتی به یه تیم میری باید اون شماره ای که به تو میخوان بدن خالی باشه مثلا فصل 3 که به میلان رفتم همزمان اینزاگی بازنشست شده بود بنابراین من به عنوان بازیکن حمله 9 پوشیدم و این کاملا شانسی هست.

کاپیتان شدن توی تیم ملی بعد 3 یا 4 فصل امکان پذیر هست اگه 2 3 سال اول بهترین بازیکن ملی بشی توی همون 19 20 سالگی کاپیتانی همراه با یه شماره پیراهن ناناز میرسه بهت.

در مورد باشگاه هم اگه همیشه بهترین بازیکن باشی حدود 22 23 سالگی کم کم و هر از چند گاهی اپیتانی رو می بندی از اول بازی ولی نه همیشه بعد همون فصل میبینی دیگه همیشه کاپیتانی میرسه بهت مثلا من 23 سالگی شماره 10 و کاپیتان آث رم شدم و حالا که 26 سال دارم و توی موناکو هستم شماره 9 و کاپیتانم متاسفانه دیشب بهترین تیمی که پیشنهاد داد اتلتیک مادرید بود که شماره 23 میداد منم نرفتماومدو موناکو البته 2 فصل پشت سر هم یعنی 24 و 25 سال رو کلا وقف یادگیری پست جدید کردم واسه همون اسکیپ میزدم و حتی مجبور میشدم نمره پایین بیارم به قول معروف افت کردیم توی اون بازی ولی حالا که 26 ساله هستم و کاپیتان موناکو هستم میخوام یه بار دیگه به اوج برگردم. ولی این آچار فرانسه شدنم خفن فاز میده بهم کلا گشتم هیچ بازیکنی توی پس نیست که کل پست های خط هفبک و حمله رو یه جا بلد باشه

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

بابا یکی به من عاجز کمک کنه
    چرا عجز، عزیزم؟!!!!!!!!

اگر صبر میکردی، همه چی حل میشه. شما می تونی هر پچ، فایل، برنامه و . . . رو که خواستی از سایت GamingAccess.com دانلود کنی.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا این لینکا چه جوری میشه دانلود کرد نامفهومه
    دوست من لینک ها درست اند ....

اگه گزینه دانلود free نداره باید از ip و port برای سایت
    کد:
    استفاده کنی .

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

در مورد پیراهن باید بگم وقتی به یه تیم میری باید اون شماره ای که به تو میخوان بدن خالی باشه مثلا فصل 3 که به میلان رفتم همزمان اینزاگی بازنشست شده بود بنابراین من به عنوان بازیکن حمله 9 پوشیدم و این کاملا شانسی هست.

کاپیتان شدن توی تیم ملی بعد 3 یا 4 فصل امکان پذیر هست اگه 2 3 سال اول بهترین بازیکن ملی بشی توی همون 19 20 سالگی کاپیتانی همراه با یه شماره پیراهن ناناز میرسه بهت.

در مورد باشگاه هم اگه همیشه بهترین بازیکن باشی حدود 22 23 سالگی کم کم و هر از چند گاهی اپیتانی رو می بندی از اول بازی ولی نه همیشه بعد همون فصل میبینی دیگه همیشه کاپیتانی میرسه بهت مثلا من 23 سالگی شماره 10 و کاپیتان آث رم شدم و حالا که 26 سال دارم و توی موناکو هستم شماره 9 و کاپیتانم متاسفانه دیشب بهترین تیمی که پیشنهاد داد اتلتیک مادرید بود که شماره 23 میداد منم نرفتماومدو موناکو البته 2 فصل پشت سر هم یعنی 24 و 25 سال رو کلا وقف یادگیری پست جدید کردم واسه همون اسکیپ میزدم و حتی مجبور میشدم نمره پایین بیارم به قول معروف افت کردیم توی اون بازی ولی حالا که 26 ساله هستم و کاپیتان موناکو هستم میخوام یه بار دیگه به اوج برگردم. ولی این آچار فرانسه شدنم خفن فاز میده بهم کلا گشتم هیچ بازیکنی توی پس نیست که کل پست های خط هفبک و حمله رو یه جا بلد باشه
    آره. تا خالی نباشه، اگرم خودتو بکشی نمی دن!

وقتی که می خوای بری به یه تیم، دیگه نمیگه چه شماره هایی خالی داره! فقط می تونه شماره موردنظرتو انتخاب

کنی! نکنه تو هی شماره های رو میزده، میومده ببینی داره یانه؟! درسته؟!

من تا حالا چندبار هی b a l رو از صفر شروع کردم. فقطم همون بار اول به تیم ملی دعوت شدم و بهترین بازیکن

آمریکای جنوبی شناخته شدم با معدل 8! اما الان که بازی رو جدیداً شروع کردم، همه جوایزی که قبلاً گرفته بودم،

هستش و اصلاً هم توی این فصل به تیم ملی دعوت نشدم. امیدوارم برای جام جهانی دعوت بشم!

تو هم اینجوری بودی؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •