اولین باره snr بالای 10 رفته![]()
اولین باره snr بالای 10 رفته![]()
دوستان میشه مال منم بررسی کنید؟
محتوای مخفی: Click to view
snr خطتون به خاطر بالا بستن پورت (18 مگ! ) کمه. اگه لینک مودم نمیپره مشکلی پیش نمیاد
Last edited by IVAN; 21-10-2013 at 17:06.
منظورتون از لینک مودم، ریستارت شدن خود به خود چراغ DSL مودم هستش؟
بیشتر اوقات DSL خود به خود خاموش روشن میشه و دوباره به نت وصل میشه
راه حلی داره؟
بله. البته دیسکانکت شدن فرق داره و فکر کنم 1 هفته ای میشه که مخابرات روزی 70-80 بار این طور میشه ولی اگه همون طور که گفتین چراغ DSL خاموش میشه همون مشکل snr هست. نمی دونم چرا 18 مگ بستن مگه میخوان چه سرویسی بدن!؟
شما ماکزیمم سرعتی که میگیرین برفرض 256 کیلوبایته که میشه همون 2 مگابیت پهنای باند. حالا مابقی این دومگابیت که براتون بستن (16مگ) کاربردی نداره و فقط ایجاد مشکل میکنه. زنگ بزنین 2020 بگین حداقل پهنای باند پورتو بیارن رو 3-4 مگ
یه برنامه رو انتخاب کنید هماهنگ بشیم همگی باهم اس ام اس بزنیم . اطلاع از شما .
فرشاد این عکس رو گذاشتی دل همه رو بسوزونی دیگه !!!البته فیبرنوری همینطوریم باید باشه
وضعیتت فوق العاده ست و بهتر از این نمیشه
مولفه اصلی کیفیت در adsl میزان افت سیگنال ( Line Attenuation ) هست که هرچقدر عددش کمتر باشه بهتره
برعکسش، SNR هرچقدر عددش بزرگتر باشه یعنی میزان سیگنال سالم دریافتی بیشتره و وضعیت نت پایدارتر و باکیفیت تر
به کجا ؟؟؟![]()
الان سرعتی که من گرفتم 512 نامحدود هستش، تا دوروز پیش سرعت دانلودم بیش از 60 کیلوبایت نبود ولی از پریروز تا امروز صبح نمیدونم چرا سرعتم شده بود 200 الی 300 کیلوبایت!!
ولی الان باز برگشته به همون سرعت قبلی!
راهی نداره که بشه از همون 18 مگابیت استفاده کرد؟ یا حداقلش از 4 مگابیت! باید پهنای باند رو افزایش بدم یا راه دور زدنی هم هست؟
میترسم بگم سرعت پنای باند رو بزارین رو 4 مگابیت، سرعت دانلودم بشه 5 کیلوبایت
از اینا هیچی بعید نیست
بخدا استفاده از اینترنت با این سرعت ها و قیمت ها شده درست مثل طلا!!!
----------
الان باز دوباره DSL قطع شد و دوباره وصل شدم![]()
سلام.
جریان چیه خط بعضی از دوستان 18 مگ بسته شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)