نمیدونم چرا نمرات تشریحی مارو وارد نمیکنن.![]()
نمیدونم چرا نمرات تشریحی مارو وارد نمیکنن.![]()
ما مثله اون قانون نيوتون هستيم كه حالتمون رو عوض نميكينم مگه اينكه يه نيروي خيلي قوي بهمون وارد بشه...وااااااااااای
اصلا آدم بشو نیستیم![]()
خدا رو شكر هنوز ازين نيروها سراغمون نيومده :دي
فكر كنم بستگي به دانشگاهتون داشته باشه كه توي ترم تابستون چه دروسي رو ارائه بده.مگه میشه اینا رو برداشت ؟ واسه ما میگن فقط عمومی ... خوش به حالت
پس معلومه فیزیک رو کاملا مسلط هستید : دی
آره ... فقط عمومی میدن ... ما هم که اولین گروه کامپیوتر اون دانشگاه هستیم دیگه دروس اصلی فکر نکنم اصلا ارائه بشه
ویرایش 1 : به این خاطر ویرایش کردم که بپرسم اون قانون چندم بود ؟ یادتون نیست نه ؟![]()
Last edited by nits; 18-07-2012 at 23:43.
بچه ها کسی میدونه ساختمان دانشگاه لواسان کجا رفته ؟ :-(
جاش عوض شده لامصبا نزدن کجان :-(
یکی از درسام شدم 9.16 میخوام برم آویزون استاد شم![]()
مثل اینکه بیشترتون وضعتون خرابهمن چقدر زرنگم خدا
![]()
لطفا یکی بمن بگه نهایتا تا کی همه نمره ها معلوم میشه؟
بستگی به اساتید و مرکز دانشگاهیتون داره . یکی فردای روز امتحان تشریحی رو وارد کرده یکی هنوز 1 ماه گذشته تازه میخواد تصحیح کنه برگه ها رو. دوستان چندین بار گفتن ولی دقیقا یادم نیست ... 1 ماه بعد از امتحانات ؟ همچین چیزی![]()
Last edited by nits; 18-07-2012 at 23:50.
خخخخخخخخ دقيقا يادم نيست...يا قانون اولش بود يا دوم :دي
بله تا 1 ماه بعد از اخرين امتحان.دوستان چندین بار گفتن ولی دقیقا یادم نیست ... 1 ماه بعد از امتحانات ؟ همچین چیزی
شما چطور استاد رو 3 سوته پیدا می کنید ؟! " بخش آموزش " شماره ی استادا رو راحت بمون میدن یا باید چونه بزنیم تا راضی بشن ؟!
ضمنا! دوستان چند وقت پیش شنیده بودم یه قانون جدید اومده درس هایی رو که میوفتیم هم تو معدل کل محسوب میشه ! حتی اگه اون درس رو در امتحان بعدی قبول بشیم ! درسته ؟ این قانون چی بود دقیقا ؟!
یه سؤال دیگه ! اگه از آموزش درخواست کنیم یه درس که تو ترم تابستان ارائه نشده رو بذاره تو لیست این کارو میکُنه ؟! من یه درس میخوام که تو لیست نیست . چون گفتین ارائه ی دروس تو هر دانشگاه فرق داره فکر کردم شاید اگه درخواست بدم بذارن ! میشه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)