سلام دوست من
توفایلی که داری برنامه c++ رو باتوجه به نوع ویندوزت نصب کن و بعد از ریست کامپیوترت برنامه md80troubleshooter رو اجرا کن احتمالا مشگلت حل شه البته برای اجرای درست این هواپیما سرویس پک 1 و2 لازمه
امیدوارم مشگلت حل بشه![]()
سلام دوست من
توفایلی که داری برنامه c++ رو باتوجه به نوع ویندوزت نصب کن و بعد از ریست کامپیوترت برنامه md80troubleshooter رو اجرا کن احتمالا مشگلت حل شه البته برای اجرای درست این هواپیما سرویس پک 1 و2 لازمه
امیدوارم مشگلت حل بشه![]()
سلام .
کسی یه سایت خوب برای دانلود اضافات این بازی نداره؟؟؟
راستی چجوری باید از gps استفاده کرد..
ممنون
merc hesam jan,ama ham c++2008 tu packesh bud nasb kardam ham un kari ke shoma goftid sp1 va sp2,ama motasefane baz ham daqiqan hamun moshkel na gauge instrument bud na charkhaye havapeyma na v/c kar kad
---------- Post ad
salam reza jan,dadash manam khodam dust nadaram be fingilish type konam ama vala keybordam farsi nadare
na crack nadare mesle A/C aerosft,in motasefane gauge insteumentesh nist ba V/C va charkhaye havapeyma!hala nemidunam nasbesho eshteba raftam ya...khoda midune
Last edited by homer22; 01-05-2012 at 19:19.
65km/h crosswind
SPAIN-bilbao
loiu airport
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه همچین بادی توی شبیه ساز ایجاد کرد؟ چه جوری؟
سلام ببخشید من دیر به دیر میام توی انجمن سخت درگیر انجام تورهای ایوائو هستم . ببین اولا کلی بهت بگم که نسخه CLS که شما تهیه کردید معذرت میخوام که اینو میگم ولی آشغال به تمام معناست چون در برابر شرکت MADDOG چیزی نیست من الان روی سیستم دارم و دارم استفاده میکنم تازه اگر در سطح حرفه ای سیمولاتور کار نمیکنید و مانند بعضی دوستان به دید بازی دارید به این شبیه ساز نگاه میکنید این نسخه که من میگم به درد شما نمیخوره چون از لحظه سویچ کردن باطری تا لحظه استارت موتور باید خود شما دستی انجام بدی ، بهر صورت امیدوارم که از اون دسته دوستان نباشید من لینک دانلودشو براتون یه سرچ میکنم و میزارم امیدوارم به دردتون بخوره
این هم واسه 2004 هم fsx
حجم: 303 مگ
نکته : اول کامنت ها رو بخون بعد دانلود کن که یه وقت الکی دانلود نکنی ( ق ن دش ک ن یادت نره )
man filmaye maddog ro didam tu youtube moshakhase inam ye simulator khubie
ama motasefane link downlod ke baz mishe va torrento dwl mikoni mesle hame torrenta qesmate dwl baz nemishe va in link baz mishe
Last edited by homer22; 23-05-2012 at 17:22.
salam ,khoda bebakhshe reza jan, are alan hame ye juraee dargiran
ye chizio reza jan begam ke man in CLSMD80 ro rah andakhtam va dorost shod be lotf komakaye dustan va inke rastesh inam ye shabih saze besyar alie va tamame instrumentash foqolade va taeed shode 70capt tu iran az jomle capt assiaee disegnatore va ye capt qadimie iran airtour
va daqiqan baraye kasanike dorehaye khalabani ro taqriban tamum kardano ya dar hale etmaman mesle man ba digar bachehaye in site, va jaee zendegi mikonim ke havapey aslish shode MD type in yek gozineye khubie baraye test type MD
اینطور که من برداشت کردم فکر کنم شما خودتون دارید دوره خلبانی رو پاس میکنید ؟ اگه اینطور باشه من به خودم اجازه نمیدم در مقابل شما جسارت و بی ادبی کنم هرچی باشه دوستانی مثل شما استاد ما هستند . من خودم عاشق پرواز و سیمولاتور هستم و روز به روز دارم برا ارتقاع سطح علمم به شبیه ساز دارم سعی و تلاش بیشتری میکنم . من خودم به شخصه بخاطر مشکل زبان که دارم از نظر علم پرواز زیاد پیشرفت نکردم ولی از نظر تجربه خوب رفتم جلو . الان من با pmdg 737ngx , pmdg 747 به خوبی پرواز میکنم و با md-11 , airbus یه آشنایی سطحی دارم و کل وقت و هزینه ام رو روی شبکه ایوائو گذاشتم و دارم اونجا فعالیت میکنم ولی همینطور که اول گفتم من مشکل زبان دارم نه اینکه زبانم خوب نیست ولی توی مکالمات تخصصی پرواز کم میارم . انشالله که بتونیم توی انجمن خوب فعالیت کنیم و بکشیم انجمن رو بالا
ببخشید خواهشا فوری جواب بدین من بعضی وقتا از وسط بازی /بازی هنگ میکنه و می نیوسه fatal eror و بازی بیرون میاد /چیکار کنم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)