هیچکی نقشه دوبی و شارجه رو برای oziexplorer سراغ نداره ؟
هیچکی نقشه دوبی و شارجه رو برای oziexplorer سراغ نداره ؟
دوستان کسی رام 6.5 رو نداره که دیگه خودش باشه..یعنی مثل همون 6.1 نصب شده رو خودش باشه..یعنی چیزی روش نباشه..
پست 5727 پست من هست که پیوست کردم ! اما هیچگونه تروجان یا ویروسی نداره !! از وقتی X1 گرفتم با همین فایل ها کار می کنم ... آنتی ویروس شما بیهوده بهش گیر میده ، مطمین باشید .
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
شما این تاپیک رو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز 6.5 بصورت رسمی برای X1 معرفی نمیشه . اگه ویندوز 6.5 سبک میخ واین من رام X2 رو پیشنهاد می دم . رام های دیگه ای هم باید باشه بصورت Clean از جمله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید100% Official R3A from Sony Ericsson & Windows Mobile 6.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
0% Manila, 0% 3rd Party Apps
You Install What You Want
Last edited by Mohammad; 26-02-2010 at 14:05.
قبلا داشتمش سراسر باگ بود..اگه ویندوز 6.5 سبک میخ واین من رام X2 رو پیشنهاد می دم
میتونیدرام رو نصب کنید که کار هم وطنتونهمحتوای مخفی: این
من که الان دارم استفاده می کنم مشکل آنچنانی نداره ! شاید شما ورژن های اولیه رو استفاده می کردید . این که من الان استفاده می کنم فکر می کنم 015 باشه .
با سلام به دوستان
بعنوان کسی که در زمینه PDA تازه کاره و اطلاعاتش اندکش رو هم از فوروم هائی نظیر این بدست اورده واقعا آنچنان گیج شدم و نمی دونم چکار کنم. واقعا امکان این وجود نداره که یک نفر بهترین رام های موجود را زیر هم لیست کنه و جلوی هر کدوم مزایا و معایبشون را بنویسه تا آدم بتونه انتخاب کنه آخه اینجوری که هرکسی می آد یک رام را معرفی می کنه و به نظر خودش خوبه ولی همیشه یه نفر وجود داره که باگ توش پیدا کنه که نمیشه. لطفا یه مقدار به فکر ما تازه کار ها هم باشید.
با تشکر :43:
سلام.
حوب قطعا" نمیشه اینکارو کرد چون هر کسی با توجه به نیازهای خودش میسنجه و باگ ها هم معمولا" همینجوری شناخته میشن.
شما هم هر رامی بخوای نصب کنی باید ریویویی که سازنده رام و استفاده کننده هاش نوشتن رو بخونی و با توجه به نیازهات بهترین رامی که نیازهات رو بر طرف میکنه انتخاب و نصب کنی.![]()
نمیدونم والا ..حجمش 120 مگ بود..یک مشکی هم داشت این بود که نرم افزار روش نصب نمیشد..من که الان دارم استفاده می کنم مشکل آنچنانی نداره ! شاید شما ورژن های اولیه رو استفاده می کردید . این که من الان استفاده می کنم فکر می کنم 015 باشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)