این لوله تو خالی در ورد چطور ساخته میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لوله تو خالی در ورد چطور ساخته میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ازقسمت فونت و سایز میتونید اندازه Equation رو تغییر بدید.برای این فونتهایی هم که نوشتین من مشکلی نداشتم شاید اشکال از فونتهایی هست که استفاده می کنید... برای ی که بصورت جدا نوشته میشه
Shift + x رو امتحان کنید ببنیید درست نوشته میشه.
به نظرم تو ورد دیگه غیر از این نمیشه شکلی به صورتی که شما گذاشتین ایجاد کرد,مگر اینکه عکس رو از یه جای دیگه بیارید.
سلام
بله با shift+x درست می شه. می شه بگید شما از چه قلم هایی از اوتوس و یاقوت استفاده می کنید؟
1-lotus
2-F-lotus
3-lotus-mazar
از قسمت سایز نمی شه Equation رو تغییر داد یعنی چنین گزینه ای با وجود Equation وجود نداره.
من جدولی در Word 2003، درست کرده ام که شامل دو ستون است. ستون اول حاوی لغت به زبان انگلیسی و ستون دومف حاوی معنی فارسی آن است. کلمات بر اساس حرف اول آنها مرتب نیست. ایا می شود در خود Word کاری کرد که ترتیب بر اسا حروف الفبا باشد؟
این شکل را چطور در ورد درست کردید
سلام
من از لوتوس استفاده کردم و از اینجا هم دانلود کردم
در مورد Equation من از 2010 استفاده میکنم و از قسمت سایز و فونت تغییرش میدم و مشکلی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله با ورد میشه جدولی که دارید رو بر اساس حروف و یا اعداد مرتب کرد البته من با 2010 و 2007 میگم
که احتمالا بتونید از این روش برای 2003 هم استفاده کنید.
جدولتون رو انتخاب کنید بعد از منوی Table Tools برید به Layot بعد Data و بعد Sort
تو این قسمت میتونید انتخاب کنید که کدوم ستون جدول بر چه اساسی مرتب بشه.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
از قسمت Insert برید به shapes بعد اونجا از قسمت Basic Shapes شکل استوانه رو انتخاب کنید.
بعد شکل مورد نظرتون رو بکشید و از اون دایره سبز که کنارش دیده میشه می تونید جهتش رو تغییر بدید
و از قسمت Shape style رنگ شکل و اندازه خطوط رو میتونید تغییر بدید.
Last edited by Dew Drop; 24-02-2011 at 01:54.
سلام دوستان
راستش می خواستم بپرسم یک فایلی که فونتش را نداریم و بهم ریخته است
اگر فونتش را درست کنیم
چطور دوباره به حالت اول برگردانیم
سلام
منظورت از اینکه فونتش رو درست کنیم چیه ؟
و همچنین منظور از اینکه به حالت اولیه بر گردونیم؟
سوال واضح ==> پاسخ واضح
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان .
اگه کسی می دونه لطف کنه به من کمک کنه..
این سوال من مربوط می شه به ( WORD 2003 ).
عکسی از پنجره و محیطی که سوال از آن دارم را قرار داده ام که گویای ماجراست...
این سوال برای من 10 نمره عملی را دارد ، اگه دوستان کسی جواب را می دانه،کمکم کنه که این 10 نمره رو بگیرم.
و یا حداقل سایتی یا جایی را به من معرفی کنید که به جواب سوالم برسم..
با تشکردوستان.
Last edited by wordist; 26-02-2011 at 14:14. دليل: حذف عكس با سايز بزرگ
سايز عكسي كه قرار داديد بسيار بزرگ هست
اتونو كوچكتر كنيد يا اينكه بصورت متني سوال رو بپرسيد
با سلام
سوال وردی که نیس ولی ببخشید جای خوبی نیست که اینو بپرسم یه جایی بود فک کنم اونجا خیلی گنگه! :د
چاپگر قبلا پشت و رو چاپ میکرد ولی الان که چاپ میکنی یه رو ، رو که چاپ کرد تو روی دومی که میره عقب گیر میکنه چشه؟!!
اگه کسی میدونه بگه لطفاً
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)