بذارببینم اونجا که اخبارشونو کش رفتم شیرینی وکیک میذارند که کش برم بیارم بذارم اینجا![]()
بذارببینم اونجا که اخبارشونو کش رفتم شیرینی وکیک میذارند که کش برم بیارم بذارم اینجا![]()
این بشر کلا میخوره حاشیه ای باشه با استیلی و رضایی و نیکبخت تواونجا باند درست کرده بود بیاداستقلال هم باسه چهارنفرباند درست میکنه همون بهتر که نیاد
حرف اعتباری شهر اينه كه يا استقلال پرسپوليس با هم يا هيچكدوم
چه از خود رازی..من با علم روز دنیا درباره مشكلات استقلال با او صحبت كردم.
این دیگه کیه ! من حرفی ندارم بگم..فشین قطبی سواد مربیگری ندارد.تیم ما پارسال از اول فصل صدر نشین بود كه حاصل زحمات من و حمید بود و قطبی بود كه در نیم فصل دوم آن افتضاح را بار آورد.كار و نتایجش در این فصل هم مشخص است.
مگه اونجا قانون کپی رایت ندارن
خودت باید درست کنی..
يه پيشنهاد توپ
ميتونيم از الان تو هر 20 تا پست يه فراخوان بديم همه تويه يه روز و يه ساعت جمع شيم
بعد بگيم حاضر. همه لبخند بزنن و عكس بگيريم تا كل تمام تاپيكاي ايرانو بخوابونيم
عماد اگه نرفتي و موافقي از حالا اگه تونستيم چه تو چه من چه بقيه تو پستاي 6251..6291.6271..... يه اعلاميه بديم
تو يه ساعتي كه همه بتونن بيان
Last edited by bleu2u4u; 21-09-2008 at 04:41.
عجب پیشنهادی دادی هادی.. عالیه.. روزی که تولد استقلاله این کار رو میکنیم..
حتماً باید مطرح بشه..
روشن: زريبافان درست عمل كرد، بركناري فتح الله زاده دير شده بود
ملي پوش اسبق تيم ملي فوتبال ايران اعلام كرد: مسعود زريبافان رييس مجمع باشگاه استقلال تهران براي بركناري علي فتح الله زاده از سمت مديرعاملي درست اما دير عمل كرد.
حسن روشن روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: بركناري وي خواست تمامي پيشكسوتان تيم بزرگ استقلال بود و ما از اين تصميم حمايت ميكنيم.
وي با اشاره به اين كه وي صلاحيت مديرعاملي استقلال را براي بار دوم نداشت، افزود: حضور وي براي بار دوم در باشگاه اشتباهي بود كه اتفاق افتاد.
وي اظهار داشت: اما براي بار دوم من يك سال با وي كار كردم اما فتح الله زاده هيچگاه منافع باشگاه را در نظر نداشت.
روشن با تاكيد بر اين كه در زمان مديريت وي تمام پيشكسوتان استقلال از اين تيم فاصله گرفتند، تصريح كرد: همه ما كنار كشيديم تا شايد بزرگ ترهاي ورزش فكري به حال اين تيم كنند.
بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران بيان داشت: مسعود زريبافان با بركناري فتح الله زاده نشان داد كه با مطالعه و بررسي همه جوانب اين كار را انجام داده است.
به گفته وي، استرس پاس نشدن چكها براي بازيكنان و كادرفني و وعده و وعيدهاي دروغين سبب شده بود كه تيم نتواند در چند هفته نخست نتيجه مطلوب بگيرد.
روشن همچنين در خصوص حضور امير رضا واعظ آشتياني به عنوان مديرعامل جديد اين باشگاه گفت: آشتياني مديري خوب و لايق است زيرا در رشتهاي موفق و اميدواركننده عمل كرد كه شايد هيچ كس اميدوار نبود ما بتوانيم در آن رتبه اي به دست آوريم.
كارشناس فوتبال ايران ادامه داد: رشته دوچرخه سواري توانست مقام و رتبه ي خوبي به دست آورد و صاحب پيشرفت قابل ملاحظهاي شود.
وي با رد اين مساله كه عنوان ميشود آشتياني مديري غير فوتبالي است، افزود: مگر حبيب كاشاني مديري غير فوتبالي نبود آيا در پرسپوليس بد عمل كرد؟
وي اظهار داشت: فتح الله زاده كه مديري فوتبالي بود براي استقلال چه كرد كه آشتياني با مديريتي غير فوتبالي نتواند.
روشن اظهار داشت: مدير بايد كارآمد و لايق باشد و مديرعامل جديد اين باشگاه ميتواند اين خصوصيات را داشته باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)