در مورد سرویس 1 مگ با حجم 3 گیگ اگر بهتون ندادند یه شکایت تو 195 بزنید سریع و بلافاصله بهتون
می دهند عذرخواهی هم می کنند.
در مورد سرویس 1 مگ با حجم 3 گیگ اگر بهتون ندادند یه شکایت تو 195 بزنید سریع و بلافاصله بهتون
می دهند عذرخواهی هم می کنند.
سرعت دانلود سرویس 512kb روی شبانه چنده ؟ یه حداقل و حداکثر هم بگید ممنون میشم
و اینکه برنامه ای واسه پولی کردن شبانه ندارن ؟
احتمالن دلیلش اینه که رنج IPهایی که به دوست شما میافته رو فنآوا تازه خریده و این IPها قبلش مال اون شرکت بیروتی بوده و اطلاعات مربوط به این IPها و تغییر مالکیتشون هنوز تو dnsها و دیتابیسهای جهانی (یا حداقل در دیتابیسی که اسپیدتست اطلاعاتش رو از اون میگیره) بهروز نشده. این مشکل رو من هم با GPRS همراه اول دارم که بعضی وقتها محل اتصال رو شرق اروپا میزنه. تو پارسآنلاین هم این اواخر یه همچین مواردی پیش اومده بود.
در حالت کلی مشکلی ایجاد نمیکنه. اما اگه سایتی بخواید برید یا خدماتی استفاده کنید که نیاز به IP ایرانی داشته باشه این وضعیت میتونه مشکلساز باشه.
فکر کنم اگه با پشتیبانی فنآوا تماس بگیره این دوستتون و بگه که این مشکل رو داره احتمالن براش درست میکنن.
فن آوا مث جاهای دیگه نیست که مثلا سرویس 512 بگیری اگه کیفیت خطت خوب باشه روی 2 مگ ببندن؟
چرا دوست عزیز انجام میده ، چرا انجام نده آخه ؟![]()
الان زنگ زدم نمایندگی شهرمون گفت 5 تومن هزینه ثبت نام پروفایلتون میشه. (بجز هزینه رانژه)
جاهای دیگه هم همین طوره؟
خیر چنین چیزی نیست
زنگ بزنید فن آوای مرکزی تهران بهشون تذکر میدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان الان هم با پارس آنلاین هم با فن آوا صحبت کردم در مورد شبانه
با پارس آنلاین صحبت کردم گفتن اگه الان خرید یا تمدیدی انجام بدید تا مدت قراردادتون مثلا ۱ ساله ( ۲۰ درصدم تخفیف داره ) بخرید تا ۱ سال شامل این طرح حذف شبانه نمیشید ( صداشونم ضبط کردم محض احتیاط )
از اونور هم با فن آوا صحبت کردم چون هفته پیش از پارس تخلیه کردم و رفته بودم فن آوا ( هر سه خطم ) چون بهم گفته بودن سرعت شبانه و روزانه مثل همه و خط هم تا ۱۰مگ و تا اونجایی که خط مشترک بکشه باز میکنن ، که البته شبش تست شد و دقیقا سرعت روی ۱۹۰ قفل میشد یعنی زیر ۲ مگ ، در نتیجه شکایت کردم و چون صدای فروشنده هم ضبط کردم هیچ عذری نداشتن قبول کردن که تخلیه کنن و پولم رو پس بدن ، الان بهم زنگ زدن گفتن چون به شما گفتن سرعت روز و شب یکی هست و شکایت کردید استثناً خط هاتون رو میتونیم طوری ببندیم که شبانه سرعتتون محدود نشه و مثل سرعت روز دانلود کنید
حالا به نظرتون کدوم رو انجام بدم ؟؟
دوست عزیز فن آوا عمرا شبانه رو مثل روزانه کنه اینو مطمئن باش
من قبل پارس آنلاین 1 سال فن آوا داشتم که توی این یک سال اصلا بالاتر 200 ندیدم شبانه رو
شما هم به این حرفاشون اعتماد نکن![]()
خب دوست عزیز میخوام استفاده کنم دیگه میبینم سرعتم چقدر میشه ! با یه شب تست میشه فهمید سرعت رو مثل روز کردن یا خیر ! در ضمن قرار شد کتبا اینو قید کنن برام و حضوری برم شرکت تحویل بگیرم که اگه انجام ندادن براحتی بشه شکایت کرد ، الانم چون صدای فروشنده رو داشتم( که موقع فروش گفته بود مثل روز باز میزارن )و به واحد شکایات وزارت ارتباطات شکایت کردم اینجوری گفتن که مشکل شکایتشون بر طرف بشه
حالا منتظر جواب من هستن که یا تخلیه کنن یا با این شرایط جدید برام قرار داد ببندن
---------------------------------------------
در ضمن اون محدودیت سرعت هم تو ۲ شب گذشته براحتی تونستم دور بزنم و مثل سرعت روز دانلود کنم ( پیام نزنید لطفا چون جوابی نمیدم در این مورد که این مورد هم بسته بشه ! )
Last edited by faramobile; 29-11-2014 at 12:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)