با چه شرایطی ....؟
چقدر سر میدی ..؟
با چه شرایطی ....؟
چقدر سر میدی ..؟
عزيزم... خيلي كم خود گوشي از اول لق هست...((خيلي كم))
ولي بعدش حتي يك هزارم ميليمتر هم لق نميشه...
ميشه تنظيماتي كه 4 روز باتري دووم بياره رو توضيح بدي... اين باتريش پدر منو درآورد...
عزيزم سيمبين اين گوشي 9.2 ورژن 3 هستش نه 9.1....
خداييش گوشيه خر كاريه...
Last edited by Behzad_v3; 30-04-2008 at 14:54.
عزيزم... شما يه سري به كلوپ 5610 بزن بعدا بيا نظراتتو ابراز كن...
شما اطلاعات كمي راجع بع گوشي 5700 و 5610 دارين...چون:
اولن كه كيفيت دوربين 5610 از نظر عكسبرداري هم در حد 3.2 نيستش... اينو من امتحان كردم...
دوربين 5700 در روز روشن يه دوربين 2 مگاي كامل و فوق العادس...
كيفيت فيلمبرداري 5700...mp4 هست ولي واسه 5610... 3gp... حالا چطور ممكنه كه از 5700 بهتر باشه؟؟؟؟
من با رفيقم يك روز كامل وقت صرف كرديم كه دوربين اين دو گوشيو با هم مقايسه كنيم... تقريبا در يه حدن... زياد دوربين 5610 قوي نيست... از نظر فيلم برداري كه افتضاحه و اصلا قابل مقايسه با 5700 نيست...
چرخونك اين گوشي اصلا مشكل نداره... من فكر كنم شما اصلا 5700 ندارين به همين دليل هيچ اطلاعات دقيقي نداريد...
اره!!!ولی الان نمیتونم تایپ کنم!شب که دسترسی داشتم حتما توضیح میدم!
ببين...
موزيكش تو هنزفري (نه هنزفري خودش...هنزفري هاي كريتيو يا غيره)عاليه...
تو اسپيكر از نظر كيفيت فوق العادس...ولي بلندي افتضاس...
هنزفري كيفيت داره ولي شايد خوشت نياد...(من از هنزفريم راضيم...)
عكس برداريش تو روز عاليه تو شب آشغال...
ببخشيد... من قصد نداشتم پستام زياد شن ولي سختمه كه همرو تو يه پست بدم... شرمنده... من يه بار بن شدمو همه پستام رفته و مهم واسم نيست كه ديگه پستام زياد شن قصدم كمك بود...
بچه ها يه چيزي ياد گرفتم كه همه بروبچس ايرانسلي برن باهاش فضا....
نمي دونم ميدونيد يا نه... ولي من تازه فهميدم كه 5700 رو ميشه به عنوان مودم استفاده كرد....
يعني اونو به كامپيوتر وصل مي كنيد و بعد با كامپيوتر ميريد تو اينتر نتو.... عشق و صفا تازه با سرعت 460.8 kbps....
كفتون فكر كنم بريد....
اگه بلد بوديد كه منو ببخشيد ، ولي اگه بلد نبوديد بگيد تا يادتون بدم... چطوري كانكت شيد...
سلام دوست عزیز
خوشحالم که شما رو دوباره تو این تاپیک می بینم.
در مورد این کار من حتی با K750 هم این کارو می کردم چه برسه به 57خفن !!!
بعدش هم اون سرعت 460kbps سرعت اتصال گوشی به کامپیوتر هست نه سرعت اینترنت. حالا اگه شما با این اینترنت ایرانسل فایلی رو دانلود کنین اونجا سرعت واقعیش مشخص میشه.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)