تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 616 اولاول ... 83483533573579580581582583584585586587593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من 20 سالمه و امسال میرم ترم 6 (کارشناسی پیوسته مکانیک دانشگاه ازاد) اگه امکانش باشه میخوام انصراف بدم و برم رشته خلبانی ثبت نام کنم
    ایا برام دوباره معافیت تحصیلی صادر میکنند؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من 20 سالمه و امسال میرم ترم 6 (کارشناسی پیوسته مکانیک دانشگاه ازاد) اگه امکانش باشه میخوام انصراف بدم و برم رشته خلبانی ثبت نام کنم
    ایا برام دوباره معافیت تحصیلی صادر میکنند؟
    اگه قبل از این، از دانشگاه انصراف نداده باشین و این اولین بارتون باشه بله صادر میشه.
    10 روز دیگه کنکور ثبت نام میکنین و میتونین هروقت دلتون خواست انصراف بدین ( البته بهتره نهایتا تا تیر انصراف داده باشین تا هنام ثبت نام در رشته جدید دچار مشکل نشین )

3. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام من ترم 1 کاردانی هستم . دانشگاه ازاد . بععد 1 ترم تصمیم گرفتم انصراف بدم و به سربازی برم .
    حالا یه مشکل دارم . اینکه میگن زمانی که بخوای انصراف بدی باید هزینه خیلی زیادی بپردازی یا باید شهریه ترم های بعدی رو بدی . فعلا من اصلا برای ترم بعد هیچ پولی واریز نکردم
    چطوری انصراف بدم که پول ندم ؟؟؟؟ لطفا زود جواب بدید

در آغاز فعالیت سپید موی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان واقعا میدونم ممکنه سوالم تکراری باشه و بهش جوابی داده نشه ولی خواهشا نیاز مبرمی به کمک دارم
    من ترم 5 کارشناسی عمران آزاد هستم بدون کنکور ثبت نام کردم دانشگاه و قبول هم شدم (حسابداری ازاد کارشناسی پیوسته)
    چند روز پیش انصراف دادم حالا برای کار های امور مشمولین به مشکل بر خوردم
    سوال من اینه اگه معافیت تحصیلی برام صادر بشه ادامه ی همون پنج سال عمران هست یا برای رشته ی جدیدم (کارشناسی پیوسته حسابداری ) سنوات جدید صادر میشه ( پنج ساله)
    به طور کلی سوالم اینه که برای خوندن حسابداری 3 سال وقت دارم یا مثل حالت معمولی 5 سال؟
    خواهش میکنم جواب بدین پلیس+10 جواب ادمو نمیدن میگن نمیدونیم نظام وظیفه هم کمیسویونه مسئولش دیگه اصلا جواب نمیده خواهش میکنم کمک کنید دوستان

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من ترم 1 کاردانی هستم . دانشگاه ازاد . بععد 1 ترم تصمیم گرفتم انصراف بدم و به سربازی برم .
    حالا یه مشکل دارم . اینکه میگن زمانی که بخوای انصراف بدی باید هزینه خیلی زیادی بپردازی یا باید شهریه ترم های بعدی رو بدی . فعلا من اصلا برای ترم بعد هیچ پولی واریز نکردم
    چطوری انصراف بدم که پول ندم ؟؟؟؟ لطفا زود جواب بدید
    اون هزینه برای دانشگاه دولتی و رشته های روزانه هست نه دانشگاه آزاد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    کسی که در تیر 93 فارغ التحصیل شده و لیسانسشو گرفته و هفته ی دیگه می خواد کنکور ارشد بده ، تا زمانی که نتایج کنکور (کنکور ارشد سال 94) بیاد ، مشمول حساب میشه؟
    یعنی بعد از اینکه هفته ی دیگه کنکورشو داد ، برای کارای نظام وظیفه اش کاری باید انجام بده؟ خودشو باید معرفی کنه که غیبت نخوره یا مشکلی نیست و میتونه با خیال راحت منتظر اومدن نتیجه ی کنکور بمونه؟
    در ضمن متولد بهمن هفتاد هستن.

خیلی ممنون از پاسخگویی تون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یکی ار رفقام دانشجوی پیام نور بوده ولی درسشو تموم نکرده و چون معافیت تحصیلیش تموم شده رفته سربازی. حالا تو یکی از دانشگاههای سپاه تو استان خودش داره خدمت می کنه. امکانش هست تو حین خدمت بره دانشگاه تا بقیه واحد هاش رو پاس کنه؟
    اصلا میشه حین خدمت تو دانشگاه تحصیل کرد؟چون شنیدم دانشگاه پیام نور با تحصیل حین خدمت مشکلی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    کسی که در تیر 93 فارغ التحصیل شده و لیسانسشو گرفته و هفته ی دیگه می خواد کنکور ارشد بده ، تا زمانی که نتایج کنکور (کنکور ارشد سال 94) بیاد ، مشمول حساب میشه؟
    یعنی بعد از اینکه هفته ی دیگه کنکورشو داد ، برای کارای نظام وظیفه اش کاری باید انجام بده؟ خودشو باید معرفی کنه که غیبت نخوره یا مشکلی نیست و میتونه با خیال راحت منتظر اومدن نتیجه ی کنکور بمونه؟
    در ضمن متولد بهمن هفتاد هستن.

خیلی ممنون از پاسخگویی تون
    تا جایی که من میدونم بعد از فارغ التخصیلی تا یک سال زمان داره تا خودشو به نظام وظیفه معرفی کنه

10. این کاربر از mk367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت سپید موی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان واقعا میدونم ممکنه سوالم تکراری باشه و بهش جوابی داده نشه ولی خواهشا نیاز مبرمی به کمک دارم
    من ترم 5 کارشناسی عمران آزاد هستم بدون کنکور ثبت نام کردم دانشگاه و قبول هم شدم (حسابداری ازاد کارشناسی پیوسته)
    چند روز پیش انصراف دادم حالا برای کار های امور مشمولین به مشکل بر خوردم
    سوال من اینه اگه معافیت تحصیلی برام صادر بشه ادامه ی همون پنج سال عمران هست یا برای رشته ی جدیدم (کارشناسی پیوسته حسابداری ) سنوات جدید صادر میشه ( پنج ساله)
    به طور کلی سوالم اینه که برای خوندن حسابداری 3 سال وقت دارم یا مثل حالت معمولی 5 سال؟
    خواهش میکنم جواب بدین پلیس+10 جواب ادمو نمیدن میگن نمیدونیم نظام وظیفه هم کمیسویونه مسئولش دیگه اصلا جواب نمیده خواهش میکنم کمک کنید دوستان
    اقا کسی جواب مارو نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اقا کسی جواب مارو نمیده؟
    سلام.
    طبق قانون هیچ مشکلی نیست و سنواتتون از اول محاسبه می شود.
    اون قانونی که شما گفتین مال 3 سال پیش است.
    موفق و پیروز باشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط مدرک معادل نباید داشته باشید. یعنی بهتون که فوق دیپلم ندادن؟!

13. این کاربر از navid oc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •