همه ما هم همین مشکل رو داریم نمی دونم چرا
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
همه ما هم همین مشکل رو داریم نمی دونم چرا
من سوال كردم اقا مسعود اينجا نميان شما مي توني بهش بيغام خصوصي بزني اكه تو نستي به ما هم خبر بده
ببخشید دوباره مزاحم شدم.شما باچه نرم افزاری آهنگهای رادیوی بازی را عوض می کنید؟
نمي شه كار سختيه بايد تعداد مون زياد باشه
برو به صفحهي 193 و نرم افزار رو دانلود كن
Last edited by king of the kings; 12-08-2008 at 14:02.
یه سوال هم دارم.بعضی از مود ها باید با cleo نصب شود.اگر میشه یه مقدار اطلاعات دربارش به من بده.
سلام
چه کار میتونم بکنم تا یک ماشین تعدادش در خیابانها کم بشه؟
راستی کسی نمیدونه چه کار کنم تا سر پیچها ماشین روی اسفالت خط نکشه و خاک بلند نکنه؟
1 - ميشه كاري كرد كه player بتونه جاي آدما بازي كنه ؟ مثلا cj موقتا جزو ped بشه و ما بشيم sweet بعد از مدتي كه خسته شديم cj بشيم؟
اين جا اينطوري نوشته:
You can play as PED using spaceeinstein`s All in One Mod, there is multimod included.
There is a function to spawn actor. Find id of "the model which is now Max" using Ped Editor, set id in that ingame actor spawner and press aim button, that will make you Max. Press the camera button to "come back in CJ" or how there wasReadme is the key.
I have already converted about 60% of all mp2 peds, but I don`t have time to test them, so you have to w8.
Or you can use Max as a cop, or a fam*. member to play in SAMP.
About the fingers... I think R* is too damn lazy to do everything excellent.
They can do better, I know for sure, but only the word "gta" makes people buy, buy and buy the game, even if they see it for the first time.
Sry about my bad english. I don`t have time for learning anything now.
آدرس صفحه:
2 - چطوري ميشه لباس و مدل موي cj كه اول بازي هست رو تغيير داد كه وقتي بازي شروع ميشه cj يه لباس ديگه داشته باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 - من يه آموزش براي مربعي كردن پلاك سمند پليس نياز دارم كه پلاكش مستطيل دراز هست بشه مستطيل كوچيك.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)