شما پول تخلیه و رانژه رو در حین ثبت نام دادید (12 تومن) و هیچ هزینه اضافی دیگه نباید گرفته بشه
شما پول تخلیه و رانژه رو در حین ثبت نام دادید (12 تومن) و هیچ هزینه اضافی دیگه نباید گرفته بشه
و البته از پشت صحنه اعلام کردن پاکت ها جابه جا شده و یکی دیگر اسکار رو گرفته
های وب لیست هاشو حذف کرده هنوز معلوم نیست چه نقشه ای کشیده ولی اگر با همین شرایط می زاشت من 70 درصد خط اصلی ام رو منتقل می کردم به های وب.
کلا پارس الان جزو پایین رده های سرعت است و اگر سرعت خوب با حجم پایین و پینگ مناسب باسه سرویس برای من نده احتمالا مجبورم سرویس بک اپم رو تعوبض کنم.
البته سرویس های 200 گیگش اگر شاتل فکری باسه سرویسش نکنه احتمالا شانس جانشینی رو داره باسه من
سرویس گیم دیگر در خدمات جدیدش نیست؟![]()
Last edited by zed2; 06-12-2017 at 16:29.
رسید پول که دادی داری؟؟؟
دوستان یه سوال داشتم, بعد از اینکه پارس آنلاین با های وب ادغام شد, ایا کاربران فعلی پارس انلاین میتونن تعرفه های های وب رو خریداری کنند یا پارس آنلاین به سرویس دهی ادامه خواهد داد؟
سلام
بابت تخلیه ی خط حتی نباید یک ریال ازتون بگیرن پس زنگ بزنید به 195 و شکایت کنید
منم از پارس آنلاین تخلیه کردم خیر سرم رفتم یک شرکت دیگه ظرف 24 ساعت خطم رو خالی کردن اما شماره خطی که با اون مشترک پارس آنلاین بودم رو از روی سیستمشون حذف نکردن و عملا تا زمانی که اینکارو نکنن نمیتونم مشترک هیچ شرکت دیگه ای بشم و الان بیشتر از چهار روزه که درگیر این بساط هستم حالا نمیدونم پارس آنلاین داره موش میدونه این وسط یا نه هر چی هم تماس میگیرم میگن ما حذف کردیم مشکل از ما نیست هر چی توضیح میدم که شرکت جدید دل درد نداره که منو اذیت کنه چون میخوام مشترکشون بشم بازم حرف خودشونو میزنن
تا سال جدید پارس آنلاین سرویس دهی میکنه بعد از اون با های وب ادغام میشه و احتمالا برند پارس آنلاین به تاریخ میپیونده پس تا چند ماه آینده نمیشه از سرویس های های وب استفاده کرد.
منم خودم تعجب کردم
تا حالا ندیده بودم برا جمع آوری پول بگیرن
منم اینو میدونستم
بهشون همگفتم چرا الکی پول جمع آوری رو دوباره میگیرین
گفت چون سرویس شما جشنوارس!
بله
ولی من درخواست جمع آوری رو از طریق پنل دادم
و نماینده با من تماس گرفت و شماره کارت خودشو داد (دقیقا مثل مراحل ثبت نام اینترنتی)
نمیتونم ثابت کنم پارس ازم پول گرفته
بله
به منم گفتن فرآیند تخلیه 10 تا 14 روز زمان میبره
نمیدونم چرا اینقدر زیاد طولش میدن
ولی من پیشگامان داشتم از زمان ثبت درخواست تا تخلیه حدود 72 ساعت شد
داداش ارواح مرده هات شکایت کن ازشون برادر من وقتی نمایندگی ازت پول گرفته ( نمایندگی رسمیه) باباشونو در بیار حتما عکس رسید پولو برا 195 بفرست
بعدشم هر کی گفته بهت 10 تا 14 روز طول میکشه بهش بگو گ..ه خوردی
مردانه یه شکایت بزن اینقدر راحت دزدی نکنن از مردم
فکر کنم که نه 99% خسارتم میتونی بگیری ازشون
سوالی که پیش میاد اینه که اون حجم اضافی که میخریم هر گیگابایت 2 هزارتومن ، داخلی حساب میشه و در صورت استفاده بین المللی در اصن نیم گیگ میشه
یا خارجی حساب میشه و درصورت داخلی استفاده کردن 2 گیگ میشه؟؟؟؟
دوستان من جمع میکنم این چه وضعش هست امروز برامتحان سرویس1ماه 512شارژکردم سرعت دانلود 67کیلوبایت قبلش 1مگ بود چرا این وضعی شد نت میدونستم همینم نمیگرفتم این بود نت غیرحجمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)