تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 752 اولاول ... 82482532572578579580581582583584585586592632682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر شما
    این خواسته ها رو با EX1000 شما بدست آوردید؟!
    آخه این هدفون نصب عمودی داره و امکان نداره بشه خوابیده ازش استفاده کرد:
    1. خیلی خوب توی گوش فیت نمیشه
    2. عدم سختی سری (Tip) های هدفون باعث میشه خیلی راحت از توی گوش خارج بشه
    3. به دلیل عبور کابل از پشت گوش احتمال خارج شدن هدفون از توی گوش با کوچکترین فشار به کابل بسیار زیاده
    4. تکیه قسمت اعظم بدنه هدفون بر کابل

الان چیز دیگه ای به عنوان ایراد کلی به ذهنم نمی رسه اما فکر میکنم این هدفون اسباب تفریحی توی رختخواب نیست چون کاربرد اون چنین چیزی رو ایجاب نمیکنه . به نظرم بهترین حالت استفاده از این هدفون فقط حالت ایستاده هست نه حالت خوابیده حتی روی صندلی راحتی ، یک بار دیگه امتحان کنید و با دقت بیشتری متوجه این ایرادها میشید چون با کوچکترین حرکت هدفون خارج میشه حتی کمتر از 1 میلی متر فاصله باعث افت شدید بیس میشه

شما هم موفق باشید.
    با درود.
    اولا منظورم از خوابیده؛ دراز کشیدن به بغل نیست.به پشت است و در حالتی که لپتاپ همیشه روی پاهایم قرار دارند.در این حالت هدفون فول سایز از پشت به بالش فشار میاورد.
    دوما حالت گوش من و کانال آن طوری هست که همه ایرفونها و حتی کلیپس را به صورت بر عکس روی گوشم قرار میدهم؛طوریکه سیم کلیپس به سمت بالا قرار میگید و سیم آن را از پشت گوشم رد میکنم.
    سوما EX1000 تا آخر درون مجرای گوشم فرو میرود و اصلا نیازی به نصب قسمت نگهدارنده پشت گوش نیست و همین جوریش به زور از گوشم خارج میشود.تقریبا راحت ترین هدفونی که تو زندگیم داشتم برای من همین EX1000 میباشد.
    چهارما این حالت تا انتها فرو رفتن در کانال گوش بنده؛با تمامی سری های موجود در جعبه EX1000 امکان دارد و با بزرگتر کردن این سری ها فقط نویز بیرون را کمتر میکنم و به نظرم با حسابی فیت شدن , بیس و لو رنج را بهتر میشنوم.الان سری های مورد استفاده؛ بزرگترین ایزولاسیون برای گوش چپ و ایزولاسیون مدیوم برای گوش راست من است.حالت کانال مجرای گوشم طوری هست که اولش سری تا یه جایی جلو میرود؛بعد با فشار و کج کردن هدفون؛ سری آن در قسمت دوم مجرا که زاویه اش با قسمت ابتدایی فرق دارد و کج تر است , فرو میرود و هدفون کاملا سفت سفت میشود و موقع بیرون کشیدن هم باید اول لاله گوشم را به سمت خارج بکشم و همانطوری نگه دارم و با دست دیگر هدفون را این ور اون ور کنم و بیرون بکشم.
    جالب اینکه در بقیه یک زائده که در روبروی مجرای گوش وجود دارد که نقطه ابتدایی آن از نزدیکی خط ریش شروع میشود و این زائده باعث نگه داری هدفون های تو گوشی غیر ایرباد (مثل هدفون اپل) میشود؛ که لاله گوش من این زائده را ندارد و نمیتواند این گونه هدفون ها را به هیچ عنوان استفاده کنم.سالها در کودکی و نوجوانی حسرت و افسوس استفاده از هدفون های این چنینی و فول سایز را کشیده و خورده ام.تا با معجزه ایرباد آشنا شدم و خوشحالی ها کرده ام و به خرید انواع و اقسام آنها اقدام کرده ام.
    آخر اینکه واقعا توانایی استفاده از هدفون های فول سایز دا به هیچ عنوان ندارم.به هیچ عنوان.بازهم تاکید میکنم به هیچ عنوان.
    خواهشمندم دیگر به به دست آوردن راحتی استفاده از این دیوایس ها را برای آناتومی بدن من, مخصوصا با علامت تعجب زیر سوال نبرید.من خودم میدانم با چه چیز راحت تر هستم و با چه چیزی واقعا اذیت میشوم.آناتومی بدن هر فردی با فرد دیگر فرق میکند و نمیشود برای camfortibility و راحتی استفاده؛ نسخه پیچید و ریویو داد.حتی اگر ریفرنستان head-fi.org یا هر سایت مسخره دیگری که اینگونه راحتی برای آناتومی خود را تعمیم به کل میدهند.
    متشکرم.

2. 3 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دوستان عزیز ,خوش ذوق ,بامعلومات,اهل پیشرفت و دلسوز.
    عزیزان به عنوان یه دوست اماتور و تازه وارد می خواستم یه مطلبی رو با همتون در میون بزارم که بنظرم باید مورد برسی قرار بگیره.شاید حق با من نباشه و اشتباه کنم ولی باید در این باره صحبتی داشته باشیم.
    بخاطر اینکه این فوروم واقعا جاییه که توش تبادل اطلاعات میشه و همه فقط قصدشون کمک و راهنمایی دوستان هست و تا بحال هم واقعا به بهترین شکلش موفق بوده بنابر این بیاین سعی کنیم خواسته یا نا خواسته با توجه به علایق و سلیقه شخصی و احساسات خودمون قضاوت نکنیم و نظراتمون رو بصورت قطعی به دوستان تحمیل نکنیم.هر شخصی یه سلیقها ی داره که در مورد انتخاب هدفون خیلی شدید خودش رو بروز میده و اجتناب ناپذیره.مثلا ممکن یه نفر از یه هدفون شدیدا راضی باشه و از استفاده اون شدیدا لذت ببره که برای بقیه ممکن همون هدفون ازار دهنده و نا خوشایند باشه.بله این امر واقعا برای هدفون اتفاق می افته.حالا مهم نیست در سطح حرفه ای و یا اماتور این موضوع پیش بیاد.
    مثلا پیش اومده دوستی هدفونی رو تهیه میکنه بدون توجه به اینکه صدایه هدفون بعد از استفاده تغییر خواهد کرد یا بعدا بهتر خواهد تونست از هدفونش استفاده کنه بلافاصله یه توضیحاتی در بارش میده و تا موقعی که توضیحات تکمیلی و بهتر رو بعدا اضافه کنه دوستان دیگه که رویویه اولیه اون عزیز رو خوندن و براشون ملاک هست و برای تهیه هدفونشون عجله هم دارن با توجه به نظر دوست قبلی از اون هدفون چشم پوشی میکنن در صورتی که میتونه بهترین انتخابشون باشه.و بر عکسشم کاملا صادقه.
    این موضوع بشخصه برای من پیش اومده که بعدش خوشبختانه به مرجع معتبری بنام rezaomido بر خوردم که راهنمایی های قابل تقدیری بهم ارائه دادن.
    قبلا یه امتحانی در باره صلیقه افراد کاملا اماتور در باره هدفون کردم که واقعا نتیجه عجیبی داشت چند نفرشون اصلا فرقی بین2تا هدفون حرفه ای و اماتور رو تشخیص ندادن.بعضی هاشونم ادعا کردن که خیلی کم با هم فرق میکنن و مثلا بیس رو متفاوت با هم میدیدن.در صورتی که شما عزیزان کلا اون هدفونها رو غیر قابل مقایسه با هم میدونین و زمین تا اسمون با هزاران تفاوت و برتری مقایسشون میکنین.
    پس دوستان عزیز و گرامی بیاین کمی منطقی تر و بدون در نظر گرفتن سلیقه شخصی احساسات و خوشحالی شدید از خرید هدفون رویاها و مورد علاقمون review های منطقی و با فکر و ذکر ایرادات احتمالی که ممکنه برای خودمون و دیگران پیش بیاره هر چه بیشتر بتونیم دوستان رو در مورد ماهیت هدفونمون قرار بدیم تا اونها هم بتونن با فکری بازتر انتخابشون رو انجام بدن.
    بعنوان بارز ترین مثال برای یه review عالی و بینقص نظرتون رو جلب میکنم به review های rezaomido که ببینین چطور تمامی کم و کاست و ایرادات و حسنات یک هدفون رو بدون در نظر گرفتن احساسات و خواسته های خودش به دوستان معرفی میکنه.
    بیاین ما هم سعی کنیم مثل این اقا یاد بگیریم کامل فکر کنیم و به مسائل با دید بازتری نگاه کنیم.
    با تشکر از همه شما
    و عذر خواهی بابت اسپم

4. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه آدرس دقیق بدید که توی اصفهان یا تهران بشه هدفون K99 یا حد اقل K514 پیدا کرد؟!!

پیش پیش ممنون
    پیغام خصوصی رو چک کنید

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
    هدفون (یا هدست) فول سایز با حدود قیمت 20-25 تومان برای همه چی (موزیک-فیلم-بازی) میخوام.
    نمیخوام خیلی فوق العاده باشه ولی جوری هم نباشه که اذیتم کنه و مثلا بعد از 30min استفاده سرم درد بگیره و ... کلا پشیمون بشم از خریدم!
    چی بخرم؟
    توضیح بدم که استفاده من از هدفون تقریبا کم هست و فقط زمانی که نمیشه از اسپیکر استفاده کنم میخوام ازش استفاده کنم.(مثلا آخر شب که همه خواب هستند)

خودم این مدل رو پیدا کردم :
    Farassoo Headset FHD-960

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چیز دیگه :
    کلا به نظرتون full size بگیرم یا inear واسه من بهتر هست؟
    بهترین پیشنهاد شاید این باشه که به جای یک هدفون فول سایز ارزون قیمت اون هم در این محدوده قیمت که حتی هزینه پلاستیک بکار رفته در هدفون هم نشده یک هدفون توگوشی یا یک Earbud انتخاب کنید

در آخر فراسو برند هدفون سازی نیست و متاسفانه مدل مورد نظر شما رو به شخصه تست نکردم که بشه نظر دقیقی درباره صدای اون داد

شما هم موفق باشید

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود.
    خواهشمندم دیگر به به دست آوردن راحتی استفاده از این دیوایس ها را برای آناتومی بدن من, مخصوصا با علامت تعجب زیر سوال نبرید.من خودم میدانم با چه چیز راحت تر هستم و با چه چیزی واقعا اذیت میشوم.آناتومی بدن هر فردی با فرد دیگر فرق میکند و نمیشود برای camfortibility و راحتی استفاده؛ نسخه پیچید و ریویو داد.حتی اگر ریفرنستان head-fi.org یا هر سایت مسخره دیگری که اینگونه راحتی برای آناتومی خود را تعمیم به کل میدهند.
    متشکرم.
    درود بر شما

بابت سوء برداشت، از شما معذرت می خام

نظر کلی استفاده از EX1000 در اکثر موارد همونی هست که عنوان شده بود ولی منظور از علامت تعجب در اون پست این بود که خیلی متعجب شدم که کاربری اینقدر استفاده از EX1000 براش راحت بود که بعد از توضیحاتی که دادید متوجه موضوع شدم

به هر حال از اینکه وقت گذاشتید و توضیح دادید تشکر میکنم ولی بهتر نبود که کمی با ملایمت من کم سواد رو توجیح می کردید

head-fi مرجعی برای من نوعی نبوده ولی تا جایی که اطلاع دارم یکی از بهترین فرومهای در دسترس هست که هر کاربری از هر کجای دنیا می تونه به راحتی به منابع اون دسترسی داشته باشه و ما هم می تونیم از تجربیات اونها حداقل استفاده مجانی داشته باشیم

در آخر هدف از سوال و جواب در اینجا صرفآ بیان تجربه شخصی از ابزار شخصی هست نه . . .

شما هم موفق باشید.

9. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دوستان عزیز ,خوش ذوق ,بامعلومات,اهل پیشرفت و دلسوز.
    عزیزان به عنوان یه دوست اماتور و تازه وارد می خواستم یه مطلبی رو با همتون در میون بزارم که بنظرم باید مورد برسی قرار بگیره.شاید حق با من نباشه و اشتباه کنم ولی باید در این باره صحبتی داشته باشیم.
    بخاطر اینکه این فوروم واقعا جاییه که توش تبادل اطلاعات میشه و همه فقط قصدشون کمک و راهنمایی دوستان هست و تا بحال هم واقعا به بهترین شکلش موفق بوده بنابر این بیاین سعی کنیم خواسته یا نا خواسته با توجه به علایق و سلیقه شخصی و احساسات خودمون قضاوت نکنیم و نظراتمون رو بصورت قطعی به دوستان تحمیل نکنیم.هر شخصی یه سلیقها ی داره که در مورد انتخاب هدفون خیلی شدید خودش رو بروز میده و اجتناب ناپذیره.مثلا ممکن یه نفر از یه هدفون شدیدا راضی باشه و از استفاده اون شدیدا لذت ببره که برای بقیه ممکن همون هدفون ازار دهنده و نا خوشایند باشه.بله این امر واقعا برای هدفون اتفاق می افته.حالا مهم نیست در سطح حرفه ای و یا اماتور این موضوع پیش بیاد.
    سلام به شما

تمام هدف فروومهای این چنینی تبادل نظر هست و ما هم تا زمانی که در فرووم هستیم با هم هیچ تفاوتی نداریم چون پست های همه بی کم و کاست و با همون رنگ و فونتی و . . . به ثبت میرسه مهم اینه که ما باید اون اوقات تفریحی رو که اینجا میگذرونیم با ارزش تر کنیم تا شاید دیگران هم از نظر ما استفاده کنند و نظر ما ممکنه 100% اشتباه باشه ولی باز هم مفیده چون بی شک باعث ایجاد بحث تازه می شه که هم ما نتیجه درست از اون خواهیم گرفت و هم دیگرانی که عضو اینجا نیستند اما این رویا زمانی به واقعیت تبدیل می شه که احساسی برخورد نکنیم (که ظاهرآ محاله) و حراسی از نظر اشتباه نداشته باشیم (که این هم محاله چون برای کلاس فنی و تخصصیمون افت داره)

تا زمانی که این دو مورد رو رعایت نکنیم به هیچ جایی نخواهیم رسید مگر اتفاقی چیزی یاد بگیریم یا نهایتآ خیلی خوشبینانه و کاملا اتفاقی تر یاد دیگران بدیم البته اگه چیزی رو واقعآ یاد گرفته باشیم
    ما که آب دیده این برداشت ها غیر منطقی بودیم ولی در حد توان این مدتی رو که اینجا هستم سعی میکنم بی منت و بدون ژست و قیافه گرفتن هر آنچه که فکر می کنم درسته عنوان کنم شما هم همچنان نظاره گر باشید مبادا که پرستیژ و کلاس حرفه ای تون افت کنه که چرا این سوال ساده رو پرسیدید یا خیلی زشته کسی بفهمه که این رو نمیدونم پس بی خیال همه چیز و . . .

در اخر روی صحبتم با تمام کاربرهایی بود که اینجا هستند اما در واقع نیستند اما بدون غرض و به خاطر علاقه ای که به اینجا دارم

---------------
    برای شما ( salar_221 ) دوست عزیز هم آرزوی موفقیت دارم چون شما جزوء معدود کاربرهای اینجا هستید که با تلاش و پشتکار خاصی و بدون اینکه ترسی از اشتباه داشته باشید خیلی راحت نظر شخصی تون رو عنوان میکنید که برای من نوعی بسیار جالب توجه و ارزشمند هست.

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین پیشنهاد شاید این باشه که به جای یک هدفون فول سایز ارزون قیمت اون هم در این محدوده قیمت که حتی هزینه پلاستیک بکار رفته در هدفون هم نشده یک هدفون توگوشی یا یک Earbud انتخاب کنید

در آخر فراسو برند هدفون سازی نیست و متاسفانه مدل مورد نظر شما رو به شخصه تست نکردم که بشه نظر دقیقی درباره صدای اون داد

شما هم موفق باشید
    ضمن تشکر از شما
    با توجه به فرمایش خودتون ، چی پیشنهاد میکنین؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ما که آب دیده این برداشت ها غیر منطقی بودیم ولی در حد توان این مدتی رو که اینجا هستم سعی میکنم بی منت و بدون ژست و قیافه گرفتن هر آنچه که فکر می کنم درسته عنوان کنم شما هم همچنان نظاره گر باشید مبادا که پرستیژ و کلاس حرفه ای تون افت کنه که چرا این سوال ساده رو پرسیدید یا خیلی زشته کسی بفهمه که این رو نمیدونم پس بی خیال همه چیز و . . .

شما هم موفق باشید.
    شما استاد همه ما هستین و همه این رو قبول دارن .حتی کسانی که با ژست استادی با شما بحث میکنن و بخاطر غرورشون کوتاه نمیان و در اخر سر معلومه چی میشه همونطور که بارها شاهد بودیم.
    و بهتون قول میدم همون اشخاص با اینکه تو فوروم چیزی نمی نویسن ولی همیشه از اینجا بازدید میکنن و پستهاتون رو دنبال میکنن و از اونها بعنوان مقاله علمی و اموزشی استفاده میکنن و معلوماتشون رو بالا میبرن.
    این فروم محلی شده برای کسب اطلاعات و افزایش اموخته ها ولی بالا تر از اون محلی برای پرسیدن سوالهایی که ما رو از خیلی از مشکلات رها میکنه.کسی که هیچ اطلاعاتی از هدفون نداره میاد خیلی راحت سبک اهنگ .مدل هدفون .و بودجشو اعلام میکنه و خیلی راحت جوابشو از شما میگیره و با کمترین زمان با بهترین بودجه ,بهترین هدفون رو انتخاب میکنه.دیگه چی میخوایم؟
    من بشخصه قبل از اشنایی با شما چندین هدفون بی ربط اونم با چه قیمتهایی تهیه کرده بودم که کاش این کارو نمیکردم., و بعد از اون هم دنبال امپ و بقیه مسائل بودم که چه خوب شد که حرفتون رو گوش کردم.
    این حرف همه ای ماهاست که تو فوروم شرکت میکنیم و ازتون نظر می خوایم.اخر سر هم یه کلید تشکر سادست که میزنیم و میریم دنبال کارمون و هیچ بخودمون هم نمی اریم که بابا این اطلاعاتی که rezaomido بهمون داده خیلی بیشتر از اینها می ارزه.حد افل تشکر نمیکنیم سینمون رو ندیم جلو و نگیم که من خودم حالیمه و خودم میدونستم و اخر سر از rezaomido هم طلبکار باشیم و بگیم که تو نمیفهمی.
    امیدوارم حضور فعال شما رو اینجا همیشه شاهد باشیم و تا همیشه بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم و یاد بگیریم.(در واقع اگه شما اینجا نباشین وضعیت اینجا بحرانی میشه).
    من از طرف همه دوستان از زحماتتون تشکر میکنم و اگه احیانا حرفی یا کاری میکنیم که باعث ناراحتیتون میشه لطفا نادیده بگیرین و بزارین پای جوونیمون.امیدوارم یه روزی برسه ما هم یه چیزی یاد بگیریم و اگه شما سوالی داشتین از خجالتتون در بیایم.
    با تشکر و سپاس ویژه از طرف همه دوستان فروم از rezaomido

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام...
    هدفون sony rf 4000k مثل هدفون های بیسیم دیگه صدای هیس میده یا نه؟؟؟
    ممنون
    سلام.
    کسی نمیدونه؟اگه داره و کیفیت خوبی نداره نگیرم.
    چون دارم میرم بگیرم.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما استاد همه ما هستین و همه این رو قبول دارن .حتی کسانی که با ژست استادی با شما بحث میکنن و بخاطر غرورشون کوتاه نمیان و در اخر سر معلومه چی میشه همونطور که بارها شاهد بودیم.
    و بهتون قول میدم همون اشخاص با اینکه تو فوروم چیزی نمی نویسن ولی همیشه از اینجا بازدید میکنن و پستهاتون رو دنبال میکنن و از اونها بعنوان مقاله علمی و اموزشی استفاده میکنن و معلوماتشون رو بالا میبرن.
    این فروم محلی شده برای کسب اطلاعات و افزایش اموخته ها ولی بالا تر از اون محلی برای پرسیدن سوالهایی که ما رو از خیلی از مشکلات رها میکنه.کسی که هیچ اطلاعاتی از هدفون نداره میاد خیلی راحت سبک اهنگ .مدل هدفون .و بودجشو اعلام میکنه و خیلی راحت جوابشو از شما میگیره و با کمترین زمان با بهترین بودجه ,بهترین هدفون رو انتخاب میکنه.دیگه چی میخوایم؟
    من بشخصه قبل از اشنایی با شما چندین هدفون بی ربط اونم با چه قیمتهایی تهیه کرده بودم که کاش این کارو نمیکردم., و بعد از اون هم دنبال امپ و بقیه مسائل بودم که چه خوب شد که حرفتون رو گوش کردم.
    این حرف همه ای ماهاست که تو فوروم شرکت میکنیم و ازتون نظر می خوایم.اخر سر هم یه کلید تشکر سادست که میزنیم و میریم دنبال کارمون و هیچ بخودمون هم نمی اریم که بابا این اطلاعاتی که rezaomido بهمون داده خیلی بیشتر از اینها می ارزه.حد افل تشکر نمیکنیم سینمون رو ندیم جلو و نگیم که من خودم حالیمه و خودم میدونستم و اخر سر از rezaomido هم طلبکار باشیم و بگیم که تو نمیفهمی.
    امیدوارم حضور فعال شما رو اینجا همیشه شاهد باشیم و تا همیشه بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم و یاد بگیریم.(در واقع اگه شما اینجا نباشین وضعیت اینجا بحرانی میشه).
    من از طرف همه دوستان از زحماتتون تشکر میکنم و اگه احیانا حرفی یا کاری میکنیم که باعث ناراحتیتون میشه لطفا نادیده بگیرین و بزارین پای جوونیمون.امیدوارم یه روزی برسه ما هم یه چیزی یاد بگیریم و اگه شما سوالی داشتین از خجالتتون در بیایم.
    با تشکر و سپاس ویژه از طرف همه دوستان فروم از rezaomido
    میشه دقیقا مشخص کنید 4 خط اول با کدوم کاربرا بودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدشم دوست عزیز اونایی که فقط میان میخونن و منم واسشون احترام قائلم شاید وقتشو ندارن یا هزارتا مشکل دیگه دارن که کامنت نمیزارن ...لطفا همونقدر که به آقا رضای گل احترام میزارید به دوستان قدیمی فروم هم که کم سر میزنن یا اصلا سر نمیزنن احترام قائل باشین در کل از تمامی دوستانی که تاپیک رو از چند سال پیش به راه انداختن تا اونایی که هنوز دارن زحمت میکشن تشکر میکنم مخصوصا از سیمور و حسین جون و rave-87 و فابیو و آقا رضا .

17. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •