تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 720 اولاول ... 82482532572578579580581582583584585586592632682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منکه سالهاس v10 دارم راضیم هستم هیچ مشکلی نداشته دوباره ام بخوام بخرم پلاسمای پاناسونیک میخرم مدلایی که امسال تو ایران اومده مشکل داشته یا برق ایران مشکل داره یا هرچی پاناسونیک شرکتی نیست که پشت مشتریاشو خالی کنه کسی کف دستشو بو نکرده بوده که ایران قراره تحریم بشه قطعه به ایران نمیرسه.

من خودم پانا دارم و اين حرف ميزنم
    به قول آقاي برزين كه بارها گفتن پلاسما نخريد براي خانواده ايراني
    و ايشون گفتن من پاناسونيك دوست ندارم و نميخرم
    و خيلي ها حتي به خودشون اجازه دادن به ايشون به خاطر دستگاه تي وي توهين كنند
    من دارم تي وي رد مي كنم تا اين بلا سرم نيومده

متاسفم
    پونل جان واقعا متاسفم يك سال نشد كه اين پانا زهرشو به شما هم ريخت
    چه شوقي داشتي وقتي خريدي
    اگه راست میگی پلاسما داری چند تا عکس از پنلت با اسم کاربریت بنداز بزار تو همین تاپیک.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پونل جان واقعا متاسفم يك سال نشد كه اين پانا زهرشو به شما هم ريخت
    چه شوقي داشتي وقتي خريدي
    با اینکه VT30یم خراب شده اما از پاناسونیک اونقدرها هم ناراحت نیستم. ناراحت هستم اما کم.

من چند بار تلویزیون عوض کرده ام و همش ناسیونال و پاناسونیک داشته ام و و واقعاً این برند رو دوست دارم.

مشکل اصلی من بخاطر تحریمه. اگه تحریم نبودیم که الآن درست شده بود.
    Last edited by poonel; 30-12-2012 at 16:13.

3. 7 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقای sacrament لطفا ادب رو تو ادبیات نوشتاریتون حفظ کنید.این نوع صحبت در شان شما و این انجمن نیست.ارسال نظر برای همه آزاده و قرار نیست اگر کسی حرفی مخالف عقیده ما زد سریع براش جبهه بگیریم و بی احترامی کنیم.
    Last edited by mr_rayan; 30-12-2012 at 18:40.

5. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقای sacrament لطفا ادب رو تو ادبیات نوشتاریتون حفظ کنید.این نوع صحبت در شان شما و این انجمن نیست.ارسال نظر برای همه آزاده و قرار نیست اگر کسی حرفی مخالف عقیده ما زد سریع براش جبهه بگیریم و بی احترامی کنیم.
    من میخوام بدونم که این آقای برزین (ع) کیه که این هر 7-8 تا پست یکبار یک حدیث ازش نقل و قول میکنه؟ برای مجله یا سایت معتبری مقاله مینویسه؟ گواهینامه معتبری از جایی گرفته؟
    شما که مدیری برو پستاشو بخون ببین هر 10 تا پست که میده 2 تاش از آقای برزین یه حدیث نقل و قول کرده! خوبه دیگه از این به بعد ماهم یه اسم کاربری جدید درست کنیم بریم از خودمون نقل و قول کنیم.
    بعدشم شما که دم از ادب میزنی مگه پلاسمای پاناسونیک نداری همین برزین که اصلا سواد اظهار نظر در مورد خیلی چیزارو نداره اومده تو بلاگه تقلبیش که برای ملت فیلم تعریف میکنه به خودت توهین کرده نوشته کسایی که پلاسمای پاناسونیک دارن moron هستن میدونی moron یعنی چی ؟ یعنی آدم احمق و ابله.

راستي اين جريان پلاسماهاي پاناسونيك چيه؟ اينقدر از من در موردش سوال مي كنند! مگه پاناسونيك هم بلده تلويزيون بسازه!؟ ما كه هر بار پلاسماي پاناسونيك ديدم حالمون بد شده! فكر ميكنم پلاسماهاش دودي هستند؟ آخه هر كاري ميكني باز انگار يه لايه دود پشت صفحه تلويزيون گرفته! حالا چرا يه عده Moron خودشون ميكشن براي پلاسماي پاناسونيك نميدونم! Lo
    اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا به نظرت خوبه یکی به اسم آزادی بیان بیاد بهت بگه احمق و ابله؟
    بعدشم ارتباط این آدمو با اون برزین ببین تا چه حده خودت به نتیجه برس این تو تاپیک پاناسونیک دنبال چی میگرده.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من میخوام بدونم که این آقای برزین (ع) کیه که این هر 7-8 تا پست یکبار یک حدیث ازش نقل و قول میکنه؟ برای مجله یا سایت معتبری مقاله مینویسه؟ گواهینامه معتبری از جایی گرفته؟
    شما که مدیری برو پستاشو بخون ببین هر 10 تا پست که میده 2 تاش از آقای برزین یه حدیث نقل و قول کرده! خوبه دیگه از این به بعد ماهم یه اسم کاربری جدید درست کنیم بریم از خودمون نقل و قول کنیم.
    بعدشم شما که دم از ادب میزنی مگه پلاسمای پاناسونیک نداری همین برزین که اصلا سواد اظهار نظر در مورد خیلی چیزارو نداره اومده تو بلاگه تقلبیش که برای ملت فیلم تعریف میکنه به خودت توهین کرده نوشته کسایی که پلاسمای پاناسونیک دارن moron هستن میدونی moron یعنی چی ؟ یعنی آدم احمق و ابله.

اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا به نظرت خوبه یکی به اسم آزادی بیان بیاد بهت بگه احمق و ابله؟
    بعدشم ارتباط این آدمو با اون برزین ببین تا چه حده خودت به نتیجه برس این تو تاپیک پاناسونیک دنبال چی میگرده.
    بيخيال داداش ادامه نده وبيشتر شخصت و دانش و تربيتي كه شدي به ديگران نشون نده.
    در مورد آقاي برزين صحبتي داري برو تو وب ايشون نظراتتو بگو كسي كه جواب همه ميده. جرات داشته باش در مقابل مخاطب ايشون حرفهاتون بزن
    من و خيلي از ديگر دوستان از ايشون ياد گرفتيم. شما اطلاعاتي در اون سطح داري خوشحال ميشيم يخونيم , اطلاعاتي به جزء فوهش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

داود جان و دوستان خوب عزیز هرکسی با توجه به معیارهاش و توانایی مالی اقدام به خرید محصولی میکند و هدف از این خریدها جزء سرگرمی ارزش دیگه ای نداره. در حال حاضر در بازار برای خرید مخصوصا در ایران با محدودیت زیادی روبرو هستیم و فقط شامل 5 یا 6 برند میشه که به طور یقین هرکدام از برندها مشتریان خاص خودشون رو دارن و هر کسی از هر برندی خریدی انجام بده انتخابش قابل احترام هست.
    هر مدلی از هر برندی دارای یک سری شاخصها هست که در ذات اون محصول نهفته هست و نمیتوان با نظرات سلیقه ای این ترکیبات رو به هم زد مثلا اگر کسی بگوید سرعت پاسخگویی مدل 42e5 پاناسونیک از vt50 بهتره یا دقت رنگ مثلا شارپ le8300 از پلاسما سامسونگ e6500 بهتره و یا بازتاب نور محیط در پنل vt30 از led سری 8 سامسونگ بهتره و یک سری از شاخصها ی دیگر در واقع یا از اطلاعات ضعیفی برخورداره یا تعصب محض داره یا به خاطر خرید یک vhs در 20 سال پیش در آلمان نگاهش منفی شده! یا اصلا خودش هم نمیدونه داره چیکار میکنه؟ یا اصلا هیچکدوم از این موارد رو با چشم ندیده!
    اگر کاربری در اینجا یا جای دیگر اعلام کند که 3رنگ اصلی تشکیل دهنده ی تصاویر در طبیعت زرد و قرمز و آبی هست آیا نباید به ایشان درباره ی اشتباهش تذکر داد؟ یا اگر فردی ادعا کند که به صدای انفجار بمب در میدان نبرد با شدت بیش از 160 دی سی بل در منزل توسط بلندگوی 90 دی سی بلی رسیده است نباید انتقاد کرد؟
    اگر راجب صدا و مبحث timing صحبتی میشود و ادعاهایی از قبیل رو نت بودن موسیقی میکنند نباید درباره ی مبحث time domin به ایشان انتقاد کرد؟
    جالبتر از اون به کاربران توصیه میکنند برای تست صدا ولوم رو بالا ببرن تا ببینند وضعیت صدا چطوره در حالی که اکثرا یا بیشتر تحلیلگران پیشنهاد میدن حتما ولوم رو بین 10 تا 40 وات نگه دارید تا به حداکثر پاسخ خطی سیستم دست یابید!
    یا زحمات یک عمر تیم آقای کوندوسان( audio note japan) رو با کلمه ی این سینگل انددهای ضعیف جواب میدن که در شوها اون نفرات عقب از کم بودن ولوم ناراحت هستند!
    هنوز رایطه ی میان سیستم رو با صداهای زنده نتونستند هضم کنند و پیشنهاد میدن حتما برید موزیک زنده گوش کنید بعد سیستم بخرید یکی نیست بگه 99 درصد کنسرتها توسط میکروفون و بلندگو باز به گوش میرسد و حالا اگر کسی بخواد ببینه صدای اصلی فردی مرکوری یا گروه پینک فلوید یا صدای استاد ناظری هنگام اجرای قطعه ی آتش در نیستان و تار استاد ذوالفنون و یا حقی و یا سرپنجه های مشکاتیان یا تصنیف بیداد استاد شجریان در اوج صداشون و گیتار سانتانا و ... در زمان اوجشون چطور بوده باید چیکار کند!؟ حتما باید 100 برابر اون سیستم خرج کرد رو دور دنیا رو گشت و تک تک نفرات رو با گروهشون در یک مکانی که آکوستیک خوبی هم داره و بدون میکروفون و بلندگو جمع کرد و به صدای واقعی پی برد!!!!!!!!!
    میتونید به مطالب قدیمی سایت hi fi ir مراجعه کرده و در نظرهای این وب آقای برزین رو به عنوان یک مخاطب ببینید که هم اکنون به عنوان تنها کسی که وسایل مخصوصی دارند و چشمان و گوشهای به مراتب بهتری از تمام تحلیلگران دارن( مخاطبان جای خود) مشغول ارائه ی تئوریهای صوتی و تصویری هستند.
    با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان و لذت بردن از hdtv شون با هر برند و مدلی.

9. 3 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بيخيال داداش ادامه نده وبيشتر شخصت و دانش و تربيتي كه شدي به ديگران نشون نده.
    در مورد آقاي برزين صحبتي داري برو تو وب ايشون نظراتتو بگو كسي كه جواب همه ميده. جرات داشته باش در مقابل مخاطب ايشون حرفهاتون بزن
    من و خيلي از ديگر دوستان از ايشون ياد گرفتيم. شما اطلاعاتي در اون سطح داري خوشحال ميشيم يخونيم , اطلاعاتي به جزء فوهش
    اولا درستش فحشه نه فوهش
    دوما مگه فیلم دیدنو برای دیگران تعریف کردن اطلاعات میخواد؟هر فیلمی دوست داری بگو برم ببینم بیام برات تعریف کنم!
    سوما تو اومدی داری خالی میبندی یه چیزیم طلب داری؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان عزیز.آقایون محترم.
    لطفا بحث رو همینجا تموم کنید.اینجا تاپیک پلاسما هست چیکار به شخص خاص دارید؟هر کی برای خودش نظری داره ولی اینجا جای نظر دادن در مورد پلاسماهای پاناسونیک هست نه چیز دیگه.
    به علت به وجود اومدن بی احترامی و توهین از این به بعد با دوستانی که بحث رو به حاشیه ببرند برخورد میشه.

12. 8 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خواهشی که از دوستان دارم اینه که اینچا تاپیک پلاسمای پاناسونیکه نه جر و بحث و طرفداری یا انتقاد از یه آدمی به اسم برزین یا فاتحه خوانی برای پاناسونیک یا طرفداری تعصبی و پیرن پاره کردن برای اون
    در رابطه با این مباحث منم نظرم مثل پونل جان هست و آدمی نیستم که جنسم خراب بشه با خاک یکسانش کنم یا از اون طرف بگم پاناسونیک خداست و لا غیر، خودمم در حال حاضر تلویزیونم به مشکل خورده و حالم گرفتست
    پونل جان تلویزیون من رو هم امروز بردند، نمی خواستم بذارم ببرن ولی مجبور شدم تن بدم به این داستان، مطمئن باش خبری بگیرم حتما بهت اطلاع می دم یا اگه خواستی داستان برد رو حتما با هم پیگیری می کنیم
    در رابطه با مشکل VT30 هم باید بگم طبق بررسی خودم حداقل تا الآن 10 تا از این تی وی به این مشکل برخورد کردند و دقیقا مشخص نیست منشاء داستان از چیه، امیدوارم برای کسی پیش نیاد و از طرف دیگه اونایی هم که تعمیر می شه دستگاه هاشون مجدد با این مشکل مواجه نشند
    خود من نظرم رو سونی بود که با این مدل از پاناسونیک آشنا شدم اما کف دستمون رو بو نکرده بودیم، تمام صحبت های داخل و خارج هم از برتر بودن این تلویزیون بود و تجربه v20 و مدل های مشابه هم چیز بدی رو نمی رسوند
    در مجموع امیدوارم تو این شرایط سخت کسی با هر برندی دچار مشکل نشه اونم با وضعیت حال حاضر که می دونید منظورم چیه

14. 4 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رایان جان ممنون از صحبتت، من هم نظرم رو قبل از دیدن صحبت های شما فرستادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •