تو جی داره من در شهرهای شمالی و اراک و چند شهر اراک وصل میشه. وقتی سرچ میکنی 2g 43220 رو میاره
تو جی داره من در شهرهای شمالی و اراک و چند شهر اراک وصل میشه. وقتی سرچ میکنی 2g 43220 رو میاره
اگر می دونی که چرا سئوال می پرسی؟نخیر دوست عزیز رایتل توجی نداره
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
واسه همین که شک داشتم پرسیدم چون میدونستم نداره. ولی تو این چند تا شهر سرچ که کردم بود و وصل شد. البته چون قدیم ترهاا ها اپراتور رومینگی اسمش در ابتدای رایتل بود راحت بو تشخیص الان همراه اول رو هم که وصل میشی میزنه رایتل رایتل
![]()
Last edited by amirdiba; 05-12-2017 at 22:56.
بله ولی جدیدا تو استان مازندران و خراسان جنوبی که من خبر دارم دیگه همراه اول رو نمی زنه رایتل همون IR-MCI
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
1- نه 2g نداره و وصل میشه به شبکه همراه اول . از مرداد که رایتل و همراه اول توافق کردند میشه به دکل های همراه اول روی شبکه های 2g،3g,4g وصل شد و رایتل هم فرکانس lte خودشو در اختیار همراه اول گذاشته.
2- در حالت 3g و 4g به شبکه همراه اول وصل میشه و از بسته اینترنت رایتل استفاده میشه بودن هزینه اضافی.
از مرداد ماه که توافق کردند وقتی به دکل همراه اول وصله rightel/rightel میفته و دیگه مثل قبل علامت R که یعنی رومینگ و MCI/rightel نمیفته.
از تمامی بسته های رایتل میشه بدون هزینه اضافی استفاده کرد از بسته های دکا گرفته تا اینترنت و...
3- تغییر خاصش همین بود و بسته های اینترنتش که نسبت به قبل ارزونتر شدن. توی بعضی شهرها هم به قول خودش داره شبکه 4G رو راه میندازه و لیستش توی سایتش هست
من خودم از بسته دکاش استفاده میکنم که واقعا هزینه هام رو کم کرده.
در شهر بروجرد من با جستجوی شبکه به خود رایتل روی 3g میتونم وصل بشم و علامت Righ Tel میفته و باز وقتی میزارم 4g به دکل همراه اول وصل میشه و علامت rightel/rightel میفته.
این پنج ماه وقتی جستجوی شبکه میزنی , 2g و 3g و 4g همراه اول رو هم Rightel مینویسه.
![]()
Last edited by m2music; 06-12-2017 at 09:41.
پس رومینگو برداشتن دیگه. متحد شدن بر علیه ابرانسل![]()
چطوری لیست شبکه ها رو به تفکیک 3g , 4g پیدا کردین؟ توی گوشی من فقط مینویسه ایرانسل، 4g یا 3g بودنشو مشخص نمی کنه.
یه سوال دیگه، اینجا آنتن همراه اول داریم ولی توی لیست شبکه ها 2تا رایتل نشون میده و یک ایرانسل. با خط همراه اول هم سرچ کردم.
چند روز با اینکه روی همراه اول ریجستر میشه ولی هیچ دیتایی نداره
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD
گوشی های هواوی وقتی سرچ میزنی به تفکیک نشون میده.
یکی از اون رایتل ها که نشون میده شبکه خود رایتل هست.
اون یکی همراه اول هست که رایتل میزنه و از مرداد ماه اینطوری شده. شبکه اصلی رایتل Righ Tel 3G نشون میده و شبکه همراه اول رو Rightel میزنه ولی در اصل همراه اول هست.
sony هم همینطوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)