تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 582 از 2607 اولاول ... 8248253257257857958058158258358458558659263268210821582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,811 به 5,820 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان 1 مگ حجمی من چند روزه درست شد....همش تخصیر خودم بود هی میگفتم مشکل مخابراته.....من چه قدر ساده بودم ...دوستان دلیل اینکه من خطم روی 1 مگ بسته شده بود ولی ار مرکز روی 256 قفل شده بود یعنی سرعت دانلود 30 بیشتر نمیشد.

دلیلش این بود که من هنوز 1 مگ رو خریداری نکرده بودم!.. من برای تبدیل 256 به 1 مگ حساب کاربریم رو 30 هزا رتومن شارژ کردم بعدش درخواست دادم 1 مگ ..سریع 1 مگ شد..منتها من نمیدونستم برای اینکه سرعت هم بشه 1 مگ باید از سرویس 1مگ که میاد تو پنل

کاربریم باید خریداری کنم تا سرعتم بشه 1 مگ یعنی همون 120 ....خلاصه 4 روز پیش با اینکه تو حسابم هنوز 15 تومن شارژ مونده بود.. گفتم بیا تمدیدش کنم همینجوری شاید عید شد رفتیم مسافرت نرسیدم یهویی قطع نشه....خلاصه 1 سرویس 1مگ 4 گیگ خریدم

همون ثانیه یه لحظه اینترنتم قطع شد..بعد تا خواستم بیام تو سایت دیدم چه قدر سرعت زیاد شده...خلاصه رفتم تو سایت اسپید تست دیدم سرعتم درست شد

خلاصه مشکل این بود که من هنوز 1 مگ مخابرات رو نخریده بودم که سرعتم بشه 1 مگ...

سرعت دانلود تو این چند روز همیشه ثابت 120 ا ما خوب حجمش 4 گیگه سریع تموم میشه..همش باید بترسی که فایل دانلود نکنی...

تهران:

خارج :

صبح تست گرفتی شما 12 2 5 8 بعد ازظهر و عصر تست بگبر

2. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سرعت 1 مگ

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان، این قضیه 15 تومانه به کجا کشید ؟

دیروز ایمیل زدم به tct2020.ir ، دریغ از اینکه یه دو نه از ایمیل ها شون فعال باشه ! همش Failed شد!

Last edited by Firebirds; 24-02-2013 at 10:58.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

امروز چشمم به سایتش افتاده بود که ویگیهای ADSL مخابرات رو گفته بود:

ویژگیهای منحصر به فرد ADSL2+ عبارتست از:

كاربري آسان و بي دردسر = بنظر با دانش فنی این گزینه را مطرح کردند
    دسترسي به اينترنت به صورت شبانه روزي و دائمی = حرفش رو نزن کی مخابرات؟
    هزینه و كيفيت مناسب = هزینه رو نمیدونم مردم می گند ولی کیفیت در حد جهنم
    عدم مشغولي خط تلفن و امكان استفاده همزمان از تلفن و اينترنت = ویژگی منحصر به فردیست که هر کسی نمی داند
    ارتباط پر سرعت ( تا 40 برابر بيشتر از dialup) = فکر کنم همون بدون شرح براش کافیه
    امكان استفاده از ويديئو كنفرانس = بالا منظور همان دیال اپ بود حالا چطور با تک کانکشنش ویدیو کنفرانس ؟؟؟
    هزينه ثابت ماهانه = جون من این ویژگی رو نگو واقعا افتخار میکنم

6. 4 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان 1 مگ حجمی من چند روزه درست شد....همش تخصیر خودم بود هی میگفتم مشکل مخابراته.....من چه قدر ساده بودم ...دوستان دلیل اینکه من خطم روی 1 مگ بسته شده بود ولی ار مرکز روی 256 قفل شده بود یعنی سرعت دانلود 30 بیشتر نمیشد.

دلیلش این بود که من هنوز 1 مگ رو خریداری نکرده بودم!.. من برای تبدیل 256 به 1 مگ حساب کاربریم رو 30 هزا رتومن شارژ کردم بعدش درخواست دادم 1 مگ ..سریع 1 مگ شد..منتها من نمیدونستم برای اینکه سرعت هم بشه 1 مگ باید از سرویس 1مگ که میاد تو پنل

کاربریم باید خریداری کنم تا سرعتم بشه 1 مگ یعنی همون 120 ....خلاصه 4 روز پیش با اینکه تو حسابم هنوز 15 تومن شارژ مونده بود.. گفتم بیا تمدیدش کنم همینجوری شاید عید شد رفتیم مسافرت نرسیدم یهویی قطع نشه....خلاصه 1 سرویس 1مگ 4 گیگ خریدم

همون ثانیه یه لحظه اینترنتم قطع شد..بعد تا خواستم بیام تو سایت دیدم چه قدر سرعت زیاد شده...خلاصه رفتم تو سایت اسپید تست دیدم سرعتم درست شد

خلاصه مشکل این بود که من هنوز 1 مگ مخابرات رو نخریده بودم که سرعتم بشه 1 مگ...

سرعت دانلود تو این چند روز همیشه ثابت 120 ا ما خوب حجمش 4 گیگه سریع تموم میشه..همش باید بترسی که فایل دانلود نکنی...

تهران:

خارج :

پس اگه نامحدود داشته باشیم، سرویس رو عوض کنیم حتما باید حجمی بگیریم !؟

8. این کاربر از Igla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه وارد لینک زیر بشه من هر چی میرم کار نمیکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی از دوستان اینجا از مرکز مخابرات سلمان فارسی ( سعادت آباد ) اینترنت گرفته ؟
    من میخوام 256 بگیرم یکم شک دارم که بگیرم یا نه (الان 256 Wimax Irancell دارم با حجم ماهانه 3 گیگ که فقط به درد Browse کردن میخوره و دانلود عملا تعطیله چون هم سرعتش پایینه هم حجمیه و در کل از نظر من از افتضاح هم یه چیزی اونورتره) اینم بگم که من خونه قبلی از داتک سرویس داشتم و خیلی راضی بودم اما متاسفانه اینور پورت هاشون پره و نتونستن سرویسمو منتقل کنم به خونه جدید.
    این اینترنت مخابرات رو بیشتر برای دانلود میخوام و اگه 256 واقعی هم باشه برام کافیه سرعتش. اما چون باید مودم روتر هم بخرم میترسم که سرعتش افتضاح باشه و تو این وضعیت اقتصادی هم 100 تا 200 تومن بیخودی پول مودو روتر بدم بمونه رو دستم !!!
    خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنید که این سرویس مخابرات کلا چجوریه و بتونم یه تصمیم درست بگیرم

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید از مخابرات تهران سرویس داشته باشید تا این صفحه برای تان باز شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز چشمم به سایتش افتاده بود که ویگیهای ADSL مخابرات رو گفته بود:

ویژگیهای منحصر به فرد ADSL2+ عبارتست از:

امكان استفاده از ويديئو كنفرانس = بالا منظور همان دیال اپ بود حالا چطور با تک کانکشنش ویدیو کنفرانس ؟؟؟
    این یکی واقعا خر کردن ملته ! آخه کجای دنیا با بستن آپلود روی 129 اونم تازه روی سرویس 512 میشه ویدئو کنفرانس برقرار کرد ؟!

من عمه شون رو میشناسم، خانم خوبی بوده بنده خدا، نمی دونم اینا به کی رفتن

13. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پینگم از ظهر هی اضافه میشه از 200 اومد رو 400 .......................

الان اومد رو 250 حالا هر پینگ میده 3 تا پشت تایم اوت ............
    Last edited by Fusi0n; 24-02-2013 at 17:00.

15. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •